Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Film Fragmanları...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Anladığım kadarıyla beğenmedin filmi :kıhkıh:

İnan verdiğimiz paraya değil kaybolan 2 saatimize acıdım,ukalalık gibi görmeyip kendime yakıştırabilsem 15.dakida çıkacaktım o derece yani.

• Yanıt 405
  • Görüntüleme 46,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Nisan'da sinemalar da

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Fetih 1453den bir rekor daha 17 milyon dolar bütçeli film, vizyona girdikten sonra ilk 5 günde 84 gazete sayfası kadar yer kapladı. 5 günlük haberin sütunsantim hesabıyla reklam eşdeğeri 5 m

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Estağfurullah abicim konu senin Filmi henüz izleyemedim abicim yoğunluktan dolayı. Buketle beraber gidicez en yakın zamanda Ondan dolayı eleştiriye bir yorum getiremeyeceğim. Eleştiride

Yanıtlama zamanı:

Ana karakter olan kişidende pek hazzetmiyorum zaten ben. Çok yapmacık bir oyunculuğu var. Şimdiye kadar pek Çok kez izledim kendisini hakkındaki olumsuz görüşlerimi yıkabilmek adına ama. HiÇbirinde gülmedim gülemedim. :)

Keşke Berlin kaplanına gitseydin. Çıktığı hafta sıkıntısı değerlendirmek adına gitmiştik biz. Amacımıza uygun oldu :) özel olarak gidilmez ama zaman öldürmek azcıkta stress atmak iÇin Berlin kaplanı doğru seÇim olur :)

Yanıtlama zamanı:

Ana karakter olan kişidende pek hazzetmiyorum zaten ben. Çok yapmacık bir oyunculuğu var. Şimdiye kadar pek Çok kez izledim kendisini hakkındaki olumsuz görüşlerimi yıkabilmek adına ama. HiÇbirinde gülmedim gülemedim. :)

Keşke Berlin kaplanına gitseydin. Çıktığı hafta sıkıntısı değerlendirmek adına gitmiştik biz. Amacımıza uygun oldu :) özel olarak gidilmez ama zaman öldürmek azcıkta stress atmak iÇin Berlin kaplanı doğru seÇim olur :)

Altertanif fetih1453 vardı ama 1 saat beklemek gerekiyordu,Sen kimsin komedi film olunca balıklama atladık,atlamaz olaydık :)

Yanıtlama zamanı:

Fetih için 2 gün önceden bilet aldım ben :) Gerçi artık daha boştur salonlar. Ne olursa olsun o filme git Alper. Biz bidaha gideceğiz fırsat kovalıyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Sen 2.ye gitmeyi düşünüyorsan,benim kafamdaki acaba sorusu yersiz kalıyor sanırım :) ilk fırsatta gidicem Ogün.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

boşver ya...cıkmıyor artık güzel film vala haklısın fragman seyret daha iyi...

Yanıtlama zamanı:

boşver ya...cıkmıyor artık güzel film vala haklısın fragman seyret daha iyi...

Haklısın abi ne varsa fragmanda var gerisi boş çıkıyor genelde.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

haziran 8...kilitlenildi ridley scottun alien serisinin başlangıcına yolculuk 3d mutlaka seyredilmeli ve fragmanı cok etkileyici tabiki bilimkurgu sevenlerin dikkatine....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

somayın modern warfare 3 bitirdim sonra homefront kurdu oglan bir bölümünde kaldım oda gelmedi bugün kaldım hile falan gecicez bitireceğiz gerçekten güzel oyunlar...ben çok seviyordum ama sistemler eskiyince oynamaz olmuştum hanıma kıyak yapınca veriyor notebooku yoksa oynayamam ki.....iyi gecinmem lazım onunla.... :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.