Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Opet Euro Dizel Mi? Yoksa Opet Euro Dizel Eco Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

geçen hafta benzinli aracımı satıp, sıfır km sedan dizel focus aldım.. aracı aldığımdan beri dün üçüncü kez opete girdiğimde, euro dizelin yanında birde eurodizel eco gördüm, fiyat daha ucuz 3,68 tl, euro dizel 3,75 tl ..... biz bunlardan hangisini almalıyız ?

Yanıtlama zamanı:

Son zamanlarda yayılan FULL markasına karşı istasyonlarda ucuz mazot satmaya başladılar.Full dende mazot aldım Shellden fuel save de aldım Opetten ecoda aldım aralardında vuruntu,menzil farkları gözetmedim.Ama shellin gtl teknolojisi diye sattığı bir mazot var.O mazotta aracın sesi değişiyor,vuruntusu azalıyor.Çekişte fark hissetmedim.

Yanıtlama zamanı:

2 Gün evvel internet te bir haber sitesinde epdk nın yeni bir düzenlemesi ile bundan sonra akaryakıt istasyonlarında euro dizel kırsal motorin ultra euro dizel gibi farklı isimler altında motorin satışı yapılamayacağını ayrıca istasyon girişlerindeki fiyat panolarında bu güne kadar en ucuz akaryakıtların fiyatlarını yazılı olduğu ama pompa ya gelindiğinde pahalı yakıtları tüketiciye verdiklerinden panolarda en pahalı yakıt fiyatlarının yazılacagını okumuştum.Umarım bu uygulama biran evvel başlar.

Yanıtlama zamanı:

full den hem gaz hemde benzin aldım hiç fark yok önceden araştırdım başka forumlardan da bir çok kişi kullanıyor özellikle dizelci kiacılar kardeşler....

adamların benzin euro kriterlerini karşılıyor ancak diğer firmalara göre daha az hatta minimum seviyede katkı koyuyolar buda çok büyük bir eksiklik değil bence

Yanıtlama zamanı:

2 Gün evvel internet te bir haber sitesinde epdk nın yeni bir düzenlemesi ile bundan sonra akaryakıt istasyonlarında euro dizel kırsal motorin ultra euro dizel gibi farklı isimler altında motorin satışı yapılamayacağını ayrıca istasyon girişlerindeki fiyat panolarında bu güne kadar en ucuz akaryakıtların fiyatlarını yazılı olduğu ama pompa ya gelindiğinde pahalı yakıtları tüketiciye verdiklerinden panolarda en pahalı yakıt fiyatlarının yazılacagını okumuştum.Umarım bu uygulama biran evvel başlar.

İyiki denetleme kurumu var.Tabelarında farklı fiyat çıkınca insan deliriyor.Yani ben deliyim zaten pek fark olmuyorda normal ruha sahip insanlarda da bir sinir artması oluyor :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

nette biraz yorumlara baktım, total exeliumdan şikayetçi olan hiçkimse yok... kullananlar memnun

Yanıtlama zamanı:

Kesinlikle İkiside aynı,

Pompalar farklı ama deponun aynı olmadığını kim garanti edebilir :)

Ben 1 senedir Aynı Full istasyonundan alıyorum. Hiç bir sıkıntım ve şikayetim olmadı.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.