Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87297 sen gel buraya bunu öğretirim ayrıca mangalın yanına 20 ye yakın mezemi tat ondan sonra Sent from my iPhone using Tapatalk hatayın mezelerine bitiyorum zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87298 Yuhhhh :D Afiyet bal olsun Aşcı başı seni gidi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87300 hatayın mezelerine bitiyorum zaten bilmekle olmuyor ustasından Yemen gerek ayrıca yemekten sonra peyniri kunefeside var Sent from my iPhone using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87308 Yok Yok Ben Bu Başlığın Adını İşkence Çeşitleri Olarak Değiştirilmesini Öneriyorum Editim Duy Sesimi,Resmen İşkence Yapıyorlar Ahmet Hocamın Izgarısını Bastırmak İçin Meyve Yedim,Şimdi İse Serdarcığımın Hatay Usulü Dönerini Neyle Bastıracam Hadi Bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87411 ümitcim sendende bir kastamonu yemeği rica etsek yapılışınıda oranın ağzıyla kırmazsın bizi bilirim tadından yinmez vala... Tevfik abi emrin olur diyecektim ki.... Şu aşağıdaki resmi gördüm. ve kararımı verdim. Hatay doneri Sent from my iPhone using Tapatalk Bunu gördükten sonra bu konu beni aşar. :D Serdar bey bu nedir yaa. Maşşallah. Eliniz kolunuz der görmesin. Yemiş kadar olduk. O lavaşlar falan ağlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87413 Buyrun sizede yapalım efendim Sent from my iPhone using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87414 Tevfik abi emrin olur diyecektim ki.... Şu aşağıdaki resmi gördüm. ve kararımı verdim. Bunu gördükten sonra bu konu beni aşar. :D Serdar bey bu nedir yaa. Maşşallah. Eliniz kolunuz der görmesin. Yemiş kadar olduk. O lavaşlar falan ağlıyor. buyrun sizede yapalım efendim:) Sent from my iPhone using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87502 Bence Ramazanda burayı kitleyelim sonra tekrar açarız. Peşinen önerimi sunayım ben de. :kıhkıh: :kıhkıh: Şu an bile çok pis koyuyor olmaz ki bu böyle. :smiley2k: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87514 Süper başlık Ahmet'im eline sağlık. Serdar kardeşim o ne ya ! Ardından da künefe miss gibi.... Karnım acıktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201214 yıl comment_87673 Bir dakka yaww...Be burayı yeni gördüm ki...nerden gördüüüm..... Ahmetim ve Serdarım naptınız siz yawww...Ben diyet diyom eziyet diyom.....peeeeeee :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91806 Geçen hafta eşimin yarattığı harika lezzetlerden biri... evde pizza keyfi, mis... Haziran 21, 201214 yıl Ahmet A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91821 Geçen hafta eşimin yarattığı harika lezzetlerden biri... evde pizza keyfi, mis... Ahmet'im yeminle bunları görünce bizim evdekinin aynısı yahu az önce donerin 2. Partisini yaptım bekliyorum damak zevkimiz ayni borcami bile aynı hihi Haziran 21, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91822 Donerde 2. Party Haziran 21, 201214 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91823 Ahmet'im yeminle bunları görünce bizim evdekinin aynısı yahu az önce donerin 2. Partisini yaptım bekliyorum damak zevkimiz ayni borcami bile aynı hihi Abi d.bakır-antep-urfa-adana-hatay buraların yemeklerinin hepsi hitap ediyor bana zaten dönerler leziz görünüyor tarifinide yaz serdarım Haziran 21, 201214 yıl Ahmet A. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın