Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 (düzenlendi) 3 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: E onu da ben mi söyleyim arkadaş. Tüyo verdik işte sevdiğim şeylerin Sen gelirsen kıymalı başka şeyler de yeriz. Gözleme öte dursun hele Mesela; Temmuz 4, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Sen gelirsen kıymalı başka şeyler de yeriz. Gözleme öte dursun hele:yeah: Mesela; Sadece ben mi gelim. Fotodaki kadar bana anca yeter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 4 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Sadece ben mi gelim. Fotodaki kadar bana anca yeter Öyleyse sadece sen gel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Afiyet olsun abi. Çok güzeldir kesin. Bu arada biz bu konuyu unutmuşuz sanırım. Adaş ameliyat olunca tabi... Böyle bir konu mu vardı forumda ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 2 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Böyle bir konu mu vardı forumda ?? Sen sen değilsin artık. Bir de sen var senden içeri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Sen sen değilsin artık. Bir de sen var senden içeri...[emoji3] Türkçesi nedir [emoji848] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Öyleyse sadece sen gel:zha: Gelmem o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Urfa sevgi ciğer Vay beeeeeeeeeee 7 ay önce son yemeği paylaşmışım ?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Gelmem o zaman Tamam tamam cümbür cemaat gelin herkese yetecek kadar olur --1 dakika sonra eklendi-- 4 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Türkçesi nedir Bkz. Yunus Emre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Bkz. Yunus Emre[emoji6] Ben bakmam sen göster ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 5 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Ben bakmam sen göster ? https://www.youtube.com/watch?v=RX8QClL8PzU 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Canımı çektirdiniz tatli yiyip yatıcaktım şimdi kebapcıya gidiyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Vay beeeeeeeeeee 7 ay önce son yemeği paylaşmışım ?? 7 aydır zaten hiçbirşey yemiyorum diyordun. Son yemeğinmiydi bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Sen sen vardır senden içeri bizde göbek var benden dışarı da artık Yaman'da yok gerçi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2017 7 aydır zaten hiçbirşey yemiyorum diyordun. Son yemeğinmiydi bu? Buymuş ?? Sen sen vardır senden içeri bizde göbek var benden dışarı da artık Yaman'da yok gerçi Yanlız bıraktım seni [emoji3]göbüşle mücadeleye devam bu aralar 99 dicez artıkın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap