taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Evoooooo [g] badim beni çağırmış geldim badi geldim hanım yaptı sağolsun kiremitte kuşbaşı pilav ve baba yapımı çiğ köfte misss Meeeeeeeert 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Bu forum yoldan çıkmış yahu Var mı uykuluk seven? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Bu forum yoldan çıkmış yahu [emoji3] Var mı uykuluk seven? sevilmez mi yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Abooo İzmir e gidince kime ne ısmarlatacas öğrendik. Mis mis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Gece gece tövbe Estağfirullah:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 3 günde bir aspavaya gidesim geliyor bu aralar. Yarın gitsemmiki la 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 3 günde bir aspavaya gidesim geliyor bu aralar. Yarın gitsemmiki la O zaman bi aspava buluşmasi yapmayakmi hoşgeldin asker aga diyerekten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 3 günde bir aspavaya gidesim geliyor bu aralar. Yarın gitsemmiki la Öğlen gel sana aspava ısmarlıyım. Bekir amca da gelir belki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Bu aralar biraz zor da ayarlarız bir ara Askerde kendi dönemim olan kısa dönemleri götürmüştüm 1-2 hafta kala pek memnun kaldılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 17 dakika önce, Mertcan Çelik said: Bu aralar biraz zor da ayarlarız bir ara Askerde kendi dönemim olan kısa dönemleri götürmüştüm 1-2 hafta kala pek memnun kaldılar Öğlen saat 12:00 da @Bekir B. @Yahya Akman @Hakan H. ve ben şimşek aspavada çöp şiş götürüciiis . Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.Hem de Yahya ya led ittirecem aman satcam ne ittirmesi beee 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Öğlen saat 12:00 da @Bekir B. @Yahya Akman @Hakan H. ve ben şimşek aspavada çöp şiş götürüciiis . Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.Hem de Yahya ya led ittirecem aman satcam ne ittirmesi beee hani hediyeydi abi :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Şimdi, Yahya Akman said: hani hediyeydi abi :) Geri vites hediye.Gerisinden yeterince çıkartırım nasılsa :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Bir saat önce, Doğan Kurban said: Öğlen saat 12:00 da @Bekir B. @Yahya Akman @Hakan H. ve ben şimşek aspavada çöp şiş götürüciiis . Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.Hem de Yahya ya led ittirecem aman satcam ne ittirmesi beee hani hediyeydi abi Hahahah bu satış tekniği...:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap