Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87173 Daha Aracı Henüz Görmedim Ancak Çalıştığım Yerdeki Arkadaşlar Saolsunlar Ufak Tefek Hediye Babında İşlemler Yapmışlar Ben De sizlerle Bunları Paylaşmak İstedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87178 Ön Panjuru Boyamışlar,Bir De Sis Farı Nikelajı Takmışlar,Onları Da Artık Aracımı Tanıtırken Paylaşırım Sizlerle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87253 çok güzel olmuş bizde yanmıyor fakat sizden yapan arkadaşlara nasıl yapıldığınızı sormak istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87259 çok güzel olmuş bizde yanmıyor fakat sizden yapan arkadaşlara nasıl yapıldığınızı sormak istiyorum Kapı Döşemesini Söktüklerinde Şu Anki Işığın Olduğu Yerde Vida Yeri Varmış Ellerinde de Tam Oraya Uygun Lamba Varmış Denemişler Olur mu Diye Tam Oturmuş,Bağlantısını da Tavandaki Lambaya Bağlamışlar,Tavandaki Lamba Sönünce O da Sönüyor.Ben Bile Henüz Görmedim Aracı Gittiğimde Parça Numarası Ve Detaylı Bilgileri Paylaşırım Sizinle... Haziran 9, 201214 yıl M. Esat tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87280 Maşallah aracınız çok güzel olmuş darısı bizimkilere inşallah bir şey sormak istiyorum bende ankaradayım nikelajlı sis farı çerçevesini bulamadım bir türlü acaba onu nerden temin edebiliriz bilgi verirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl Yazar comment_87287 Maşallah aracınız çok güzel olmuş darısı bizimkilere inşallah bir şey sormak istiyorum bende ankaradayım nikelajlı sis farı çerçevesini bulamadım bir türlü acaba onu nerden temin edebiliriz bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkür Ederim,Nikelajı Servisteki Arkadaşlar Ayarlamışlar Hediye Olarak Ben De Pek Soramadım Nasıl Ayarladıklarını Orijinal miş parça... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87290 Anladım hediye tabi sorulmaz Keyifle sürün aracınızı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87372 Teşekkür Ederim,Nikelajı Servisteki Arkadaşlar Ayarlamışlar Hediye Olarak Ben De Pek Soramadım Nasıl Ayarladıklarını Orijinal miş parça... Esat bey detayı paylaşırsanız çok seviniriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87374 Esat bey detayı paylaşırsanız çok seviniriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87386 :nazar: Hayırlı olsun....çok beğendim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 201214 yıl comment_87393 Çok güzel olmuş bende servise gidince bi çıtlatıyım ne yapabilirler olmadı saniyinin yolunu tutarız Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın