Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86947 Herkese Meraba.. Polonya ve Ukrayna'nın ev sahipliğinde düzenlenecek ve 24 gün sürecek müthiş heyecan bu akşam 19.00'da, Varşova'da, Polonya-Yunanistan maçıyla başlayacak ve 1 Temmuz'da Kiev'de yapılacak finalle son bulacak.. Tabi ki hepimiz Türkiye'nin de bu turnuvada mücadele etmesini isterdik ama kabul edelim ki bunu hak etmedik... Gruplara bakacak olursak; A Grubu: Polonya, Yunanistan, Çek cumhuriyeti, Rusya B Grubu: Almanya, Hollanda, Portekiz, Danimarka (Nam-ı diğer ÖLÜM GRUBU ) C Grubu: İspanya, İtalya, İrlanda, Hırvatistan D Grubu: Fransa, İngiltere, Ukrayna, İsveç Haziran 8, 201214 yıl Furkan Ulucak tarafından düzenlendi takvim eklendi! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl Yazar comment_86948 Gelelim benim yorumlarıma.. Bana göre 1 numaralı favori Almanya'dır.. İsapnya ve Hollanda ise diğer güçlü takımlar.. İngiltere de Rooney'in ilk 2 maçta cezalı olması büyük bi handikap.. İtalya keşke hiç olmasaydı bu turnuvada, İtalaya maçlarının izlemektense Flaş Tv de Dilber Ay ile Kader Mahkumlarını izlemeyi tercih ederim Fransa'nın çok genç ve dinamik bir kadrosu var.. Eğer iyi organize olabilirler ise süpriz yapıp Final oynayabilirler.. Ve benim sürpriz beklediği takım ise Polonya. Kadrosunda Almanya şampiyonu Dortmund'dan 3 isim bulunduran (ki bu isimlerden Lewandowski'nin Manchester United ile ve Piszczek'in Real Madrid ile anlaştığını düşünürsek ne kadar iyi oyuncular olduğunu anlayabiliriz) Polonya yarı final oynarsa kimse şaşırmasın derim ben.. Hadi buyrun sizin de yorumlarınızı alalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86949 Türkiye yok yani hmmm bilmiyordum bak .. ispanya alır kanımca Bi ukrayna yazdın bak hemen vize teklifleri yağdı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl Yazar comment_86952 Aslinda cok guzel olurdu su an Ukrayna'da olmak dimi --- I am here: http://tapatalk.com/map.php?pwmbu4 Sent from my iPhone using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86954 son dört.......Almanya....İspanya......İngiltere.......Polonya........... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201214 yıl comment_86973 Gönül isterdiki ayyıldız formada sahada olsun ve 2008deki coşkuyu tekrar yaşayalım Almanya, İspanya, Hollanda zirveye oynar bence Bu arada ilk maç sonucu: Polonya 1-1 Yunanistan Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87106 Gönül isterdiki ayyıldız formada sahada olsun ve 2008deki coşkuyu tekrar yaşayalım Almanya, İspanya, Hollanda zirveye oynar bence Bu arada ilk maç sonucu: Polonya 1-1 Yunanistan Hakkaten be Ahmetim yine ilk üçte olsak ne şık olurdu....peeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 201214 yıl comment_87109 Dünkü Yunanistan, Polonya ve Çek Cumhuriyetinin oynadığı futbolu görünce, insan kahrediyor milli takımımızın bu turnuvada olmamasına. Bizim milli takım turnuva takımı tam, havasını bulunca bu kupada yine final hatta kupa için oynayabilirdik neyse istikrar yok işte Benim favorim ise Hollanda, Almanya ile aynı gruptalar. Muhtemelen yarı finalde yeniden eşleşecekler, oradan gelen takımı kupayı alır diye düşünüyorum ama futbol bu sürprizlere gebe her zaman. Ben sürpriz takımların parlamasını daha çok istiyor ve seviyorum bu tür turnuvalarda Ama Avrupa şampiyonasında üst turlara çıkmak dünya kupasından daha zordur her zaman. Gruplara baktığımızda ise, en rahat ve kolay grubun A grubu olduğu açık ve net belli oluyor. En zor grup ise adı üstünde ölüm grubu olan B grubu C ve D gruplarıda B'den aşağı kalır değil nerdeyse, onlarda çok zorlu gruplar. A grubundan; Rusya-Polonya, B grubundan; Hollanda-Almanya, C grubundan; İspanya-Hırvatistan, D grubundan, Fransa-İngiltere üst tura çıkar diye tahmin ediyorum. İnşallah daha sürpriz takımlar çıkar. Keyifli ve futbola doyacağımız bir turnuva olur inşallah desemede, ayyıldızımız olmayınca yavan geliyor bana bu turnuvalar malesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl comment_92154 BİLGİ : Euro 2012'de şu ana kadar atılan gollerin yüzde 61'i Nike, yüzde 17'si ise Adidas krampon giyen futbolcular tarafından atılmış. Adamların istatistiğini tumadığı bi bu kalmıştı, buda tamamdır Haziran 22, 201214 yıl Ahmet A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl comment_92156 En çok gol yiyen kaleci hangi kramponu giyiyor acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl comment_92158 BİLGİ : Euro 2012'de şu ana kadar atılan gollerin yüzde 61'i Nike, yüzde 17'si ise Adidas krampon giyen futbolcular tarafından atılmış. Adamların istatistiğini tumadığı bi bu kalmıştı, buda tamamdır Geri kalan %22? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl comment_92161 Geri kalan %22? bilgisi yoktu onun abi, diğer markalardır diadora, puma vs... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl Yazar comment_92218 Mesut Özil'in şov yaptığı bir geceyi geride bıraktık. Adam tam bir Maestro. Valla helal olsun :claps: Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201214 yıl comment_92258 Klosenin golü attıktan sonra korneri atana doğru koşuşu, fakat onun Mesut olduğunu farkedince (araları bozuk ya) aniden yön değiştirişi ve Almanlarla sarılışı gözümden kaçmadı. Zaten hiç bir golde beraber sevinmediler. Bir takımda araya küslük girdiyse , ikilik olduysa (takımda Mesutçular ve Kloseciler var) bu Almanya kazanamaz derim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın