Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Megane Coupe Alimi (Sonuc)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gunaydin abilerim ,ablalarim,kardeslerim :)

Kafamda suanda yeni araba alma fikri var ve sizede danismak istedim;

Almak istedigim arac renault megane coupe bugun renault bayisine gidicem sanirim makyajli kasa gelmis ona bakicam.Aracimi degistirmek isteme sebebim ise 100.000km`ye gelmesi(aslinda tamamen bahanesi kasinti tuttu :D ) ve coupe`nin tipini cok begenmem,Eger guzel bir giyat verirlerse sifir dusunuyorum ancak yuksek bir fiyat cekerlerse eylul ekim`i bekliycem.Bekleme sebeplerim ise coupe`nin makyajli kasasinin cikmis olmasi ve sifirlarini 55-56`ya kadar dusurmeleri kisacasi zaten olmayan ikinci elinin hepten dibe vurmus olmasi

Kafamda ki soru isaretleri ise;

Coupe kullananlarin dahil soyledigi focus sase dengesi ve direksiyon tepkilerinin daha guzel olmasi (renault`un direksiyonun cok ruhsuz olmasi daha yeni sattigimiz bir megane vardi ve cidden arac inanilmaz ruhsuzdu coupe de bu belki bir nebze daha iyilestirilmistir diye dusunuyorum.

Acikcasi araba alirken pek insanlara sorma gibi bir huyum yoktur ancak bu konuda kafam felaket karisik ve sizin de yorumlariniza ihtiyacim var yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim :) Bu arada eger megane coupe almazsam aracimi degistirmicem bir 60-70.000 daha beraber gideriz kiyamiyorum :)

Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi

• Yanıt 58
  • Görüntüleme 8,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

Bende Megane3 var, 2011 kasımda aldım. Daha önce Focus 2 1.4 trend benzinli vardı. Sürüş dinamikleri coupe ile aynı değildir muhtemelen. Focus 2 ile kıyaslarsam; megane'ın dillere pelesenk

• opel gtc bence daha şık

• Cihan Buğdaycı
    Cihan Buğdaycı

Sonuc olarak araci bugun gittim ve inceledim.Mais`te ne maltepe de nede istinye de test araci yoktu kemal tepretogullarina gittim ordada yoktu :S kisaca test edemedim ama izlenimlerim sunlar; 1.B

Yanıtlama zamanı:

niye megane...dizel olduğu içinmi...renoda fırsat kampanyalarıda var aslında stok malları...düşünelim bakalım..neler olabilir bencede coupesi çok güzel duruyor ama sürüş dinamiklerini incelemek lazım..

Yanıtlama zamanı:

niye megane...dizel olduğu içinmi...renoda fırsat kampanyalarıda var aslında stok malları...düşünelim bakalım..neler olabilir bencede coupesi çok güzel duruyor ama sürüş dinamiklerini incelemek lazım..

Yayınlamıyor artık renault onları.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Neden megane icimde 1 2 senedir bitmek bilmeyen bir megane coupe aski var amac alip hevesimi alip 1 sene sonra tekrar satmak

Yanıtlama zamanı:

Focus cikmadan once bende megane coupe bakiyordum deli gibi en guzel yani uzerine deri koltuk navigasyon ekliyorsun geri kalan sensordur falan standart fiyatlarini hatirlamiyorum suan ama bi ara fullu 49 civariydi buarada icinde sikintidan olursun cok kotu ici ayrica ikinci elde sorun yasarsin

Yanıtlama zamanı:

Yayınlamıyor artık renault onları.

2-3 hafta önce gördüm incelemiştim Aydın..ama fiyatlar çok fazla düşük değildi..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çık kısa cevap vericem :)

Alma :)

Iste bir yanim diyor ki net alma diger yanim diyor ki al neyse bugun bakicam bakalim arabaya yanina ugrarsam tabi musait olursan :) ya beraber renault`a kufur edicez yada benim arabanin ilanini hazirliycaz :D

Yanıtlama zamanı:

opel gtc bence daha şık

Yanıtlama zamanı:

eğer heves ise al :) Ama kullandığın focus tit-x tdciden fazlasını bekleme :)

Yol tutuş iyi olsada yer yer focusunu aratacaktır.

Dış tasarımı benimde hoşuma gidiyor meganelerın özellikle sport tourerlar çok hoşuma gidiyor benimde. Hatta Cem abi yol tutuşununda çok dinamik olduğunu söylemişti.

Ama o iç bana aman allahım dedirtiyor.

Motorununda bir üstünlüğü yok. Yol tutuşununda bir üsnlüğü yok donanımında üstünlüğü yok.

Sadece güzel bir dış tasarım Berbat bir ( bana göre beğeni kişiye göre değişir ) iç tasarımı var.

Bide düşük km :) Aracın bakımlıysa 100bin km sıkıntı değil :) Benimkide 115binde ama saat gibi :nazar:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus cikmadan once bende megane coupe bakiyordum deli gibi en guzel yani uzerine deri koltuk navigasyon ekliyorsun geri kalan sensordur falan standart fiyatlarini hatirlamiyorum suan ama bi ara fullu 49 civariydi buarada icinde sikintidan olursun cok kotu ici ayrica ikinci elde sorun yasarsin

Liste fiyat`i 54 kusur gosteriyor eger 48-49`a birakiyorlarsa alinasi bir araba olur evet ici cok bunaltici ama sunroof ile beraber bir sikinti olmaz diyorum ikinci eli bizim arabalar gibi 2 gunde gitmez tabiki ama elbet alici buluruz :)

Yanıtlama zamanı:

opel gtc bence daha şık

Kesinlikle katılıyorum :)

Cihan bence Tevfik abiye kulak ver :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

opel gtc bence daha şık

Abi kesinlikle cok daha sik ama senede 40.000km yol yapiyorum 1.6 turbo ve 180 beygir gibi gitmiyor ve son 62.000 tl fiyat aldim benzinli araba dusunsem zaten ya ecoboost olur yada mini cooper s

Yanıtlama zamanı:

birde coupe tarzı araba alıcaksan benzinli ve beygirgücü yüksek olmadıktan sonra bana kimse alınmasın ama tırt geliyor...yani focus ecoboot kırmızı alsan çok daha şahane...megane coupe etkisi reklamının tam tersi özel efektlerden oluşuyor..hele o tampondaki aliminyum renkteki ayrımlar falan hep boyaları dökülüyor tabiki zevk...kimse karışamaz sadece içimi döküyorum konuşuyoruz..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.