Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

iyide oy vermyen % 50 nin de sesi cıktığı söylenemez .....

Tevfikçiğim sesini çıkartanı 100 milletvekiliyle tekme tokat dövüyorlar..Ne dedi Büyük Patron,Hangi dilden anlıyorlarsa o dilden !! Türkiye için Hayırlı olsun Zamlar !!!

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 355,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sendemi yakıtı gider gösterip vergiden düşen ampul yancısı iş adamlarındanmısın yoksa ?

He Ogunum,ben İstanbulun tarihi alanlarına,halka açık yeşil alanlara,İETT parklarına İğrenç Gorunumlu RECidanz yapan Müteahhidim,Ben eksik malzemeyle duble otoyol yapıp,10 kuruşluk işi 100 TL.ye bağlayan müteahhidim,ben laylon çadırlarda işçileri yatırıp yangında cayır cayır yakan ama kendisi boğaza nazır çamlıca Villalarında oturup 4x4 jiplerde dolaşan yandaş .(...).üSİAD lı işadamıyım....Bana gomaz benzin zammı neyin....

Yanıtlama zamanı:

1940 yılından beri aynı bu ülke değişmez....şartlandırılmış çaresizlikle hiçbirşey olmaz...garip olan herkes şikayetçi herkes memnun bu ikilemle 10 tl de olsa hiçbirşey olmaz..

Yanıtlama zamanı:

1940 yılından beri aynı bu ülke değişmez....şartlandırılmış çaresizlikle hiçbirşey olmaz...garip olan herkes şikayetçi herkes memnun bu ikilemle 10 tl de olsa hiçbirşey olmaz..

Haksızlık etme, değişim oluyor: Düzen değişiyor, düzülen değişmiyor...

Yanıtlama zamanı:

He Ogunum,ben İstanbulun tarihi alanlarına,halka açık yeşil alanlara,İETT parklarına İğrenç Gorunumlu RECidanz yapan Müteahhidim,Ben eksik malzemeyle duble otoyol yapıp,10 kuruşluk işi 100 TL.ye bağlayan müteahhidim,ben laylon çadırlarda işçileri yatırıp yangında cayır cayır yakan ama kendisi boğaza nazır çamlıca Villalarında oturup 4x4 jiplerde dolaşan yandaş .(...).üSİAD lı işadamıyım....Bana gomaz benzin zammı neyin....

EEE o zaman ne diyoruz...

Durmak yok yola devam.. Beraber yürüdük biz bu yollarda...

Hem ezilsin fakirler. Ezildikçe biz onları 3 kuruşa çalıştırır kanlarını emmeye devam ederiz.

Hedef 2023 e doğru emin adımlarla yürüyelim sayın iş yancı adamım. İsterseniz el ele verelim

Benim elektrik kabloları ithal eden şirketim var. Yer altı elektrik kablolamalarını baştan yapalım. Siz de asfaltı yeni dökmüştünüz gerçi ama. E bi zahmet yine dökersiniz

Yanıtlama zamanı:

Herkez şikayetçi %50 memnun abi :)
Yanıtlama zamanı:

Burda yazmayla geçmeyeceği için :) Saldırıp tepki çekmeyelim lütfen :) :)

Haklsın bide yandaş medya var :)
Yanıtlama zamanı:

Haklsın bide yandaş medya var :)

Ogünüm Bred Pitim,ben asfaltı sökerim,sen kabloları döşersin sonra ben asfaltı üzerine koyarım,nasılsa çok zevk alıyorlar döşemekten koymaktan....Benim adamım var ilgili mercilerde gözel gardaşım sen hiiiç mirak edme.....Bunlar böyle çılgın procelere kandıkları müddetçe biz daha çoook doşer goyarız benzine zammı..ahahahahaa......

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

benzine yine zam

Benzinin litre fiyatına 5 kuruş zam geldi. Zamlı tarife saat 24.00'dan itibaren geçerli olacak. En son 19 Mart Pazartesi günü 10 kuruş zamlanan benzinin litre fiyatı böylece 10 gün içerisinde toplam 15 kuruş daha pahalı hale geldi. 60 litrelik depo hacmi bulunan bir aracın full depo masrafı 10 gün öncesine göre 15 lira daha fazla. 45 litrelik depo hacmi için ise benzin pompası 10 gün önceye göre 12 lira daha pahalı çalışacak.

İşte zam sonrası tahmini benzin fiyatları;

95 OKTAN KURŞUNSUZ

ESKİ FİYAT YENİ FİYAT (tahmini)

MOil 4.60 - 4.65

Petrol Ofisi 4.62 - 4.67

Total 4.62 - 4.67

BP 4.62 - 4.67

Shell 4.62 - 4.67

Lukoil 4.62 - 4.67

Opet 4.61 - 4.66

Alpet 4.62 - 4.67

97 /98 OKTAN KURŞUNSUZ

ESKİ FİYAT YENİ FİYAT (tahmini)

MOil 4.67 - 4.72

Petrol Ofisi 4.70 - 4.75

Total 4.69 - 4.74

BP 4.70 - 4.75

Shell 4.71 - 4.76

Lukoil 4.71 - 4.76

Opet 4.68 - 4.73

Alpet 4.70 - 4.75

Kaynak: http://www.samanyoluhaber.com/ekonomi/Benzine-yine-zam/742609/#ixzz1qR3KOg4d

Yanıtlama zamanı:

sevgili yönetim heber sitesinde kopyala yapınca yazı üzerinde değişiklik yapamadı ve bazı harflae büyük kaldı idare edin :)

mazotada yakında gelir

Yanıtlama zamanı:

Aaaaaa.yine mi zam gelmiş,çok şaşırdım vallahi,neden bu kadar sürekli zam yapıyorlarki acaba?Kesin uluslaraası piyasada benzine zam yapılmıştır,o yüzden bizde de zam yapılmıştır...Canım iktidar naapsın,benzine uluslararası piyasalarda da sürekli zam yapılıyor,iktidarın hiçbir kusuru yok,iktidarımız duble yollar yapıyor,hastanelerde kuyruk yok,istikrar tap yapmış durumda...Bu zamlardan zerre kadar iktidarımızın kusuru yok...İmza :İktidarsız bir vatandaş....

Yanıtlama zamanı:

Şunda 5,00 Tl ye ne kaldı. Yakında araçları saksı niyetine evin önüne koyarız. Yakıt yerine ha bire vergi veriyoruz. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

17 Mart 2012 haberidir :kıhkıh:

'Akaryakıta 2009'dan beri zam yapmadık'

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, akaryakıt fiyatlarında 2009 yılından bu yana zam yapılmadığını belirterek, "Türkiye benzin üzerindeki vergi yükü itibariyle OECD ülkeleri arasında 2002 yılında birinci sıradaydı, bugün 7. ülke konumuna gelmiştir" dedi.

kaynak:http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=232324

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.