Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201114 yıl comment_26388 http://www.sikayetva.../Full+Akaryakit vay bee full den kullananlar baya bir dertliymiş .s Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201114 yıl comment_26461 Gelecek elektrikte abi, bitiriyorlar bu fosil yakıt işini. gelecek 10 yılda arac sayısı % 10 olacakmış...bu demektirki 100 yıl geçmesi lazım...onun için inanmıyorum ben...elektrik alternatif olarak sunuluyor ama..biz göremesekte mutlaka başka bir enerji kaynagı..bulunacaktır...tabiki scien-fiction filmleri izlemekten oldum böle...madmax filminin konusu neydiki...su ve petrol savaşları....hımmm...soguk füzyon...diyom ben...güneş,su,oksijen ve v.b bir yakıt türü mutlaka cıkacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41623 Dün gece gelen zamlarla Litre fiyatı 4.36 olan kurşunsuz benzin 4.41 Litre fiyatı 3.88 olan euro dizel 3.97 TL olmuştur. Geçen yılın akaryakıt fiyat artış ortalamasına bakılırsa önümüzdeki yaz benzin 5 TL, motorin ise 4.5 TL civarlarında olacak gibi görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41624 Dizel arabaya ekstradan 8-10 bin TL vermenin hiçbir anlamı yok şu fiyatlarla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41629 Yuhh arkadaş bu ne ya :D Dizelinden bi cazibesi kalmıyor artık. En mantıklısı benzin+lpg gibi duruyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41632 Dizel arabaya ekstradan 8-10 bin TL vermenin hiçbir anlamı yok şu fiyatlarla. Dizel hala az yakıyor ama..Km de yaktığı yakıta bakmak lazım...Fiyatı aynı bile olsa sonuçta dizel daha az yakıyor.... Bu arada Pazartesi akşamı Opetlerde benzin bulamadım yahu,adamlar zam gelecek diye benzin satmıyorlardı resmen....Saimekadındaki Opette benzin yok dediler,Gülverendekinde ise sıra vardı,millet zam geleceğini önceden nasıl duyuyor yaa.....Ayrıca artık sadece Opetten benzin alma muhabbetinden de vazgeçiyorum,Shell inde gayet güzel dizeli.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41633 mazot canım mazot...benzin değil artık...seninki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41634 Ankara'da yaşıyor olsam LPG'li araca binerdim yıllardır bir LPG rekabetİDİR bitiremediler, Üniversiteyi Ankara'da okudum mezun olalı 7 yıl oluyor hala rekabet var. Şimdi kardeşim Ankara'da okuyor dizel istedi ama ben gittim 1.6 VTİ 120 HP peugeot 207 aldım prince'ide çaktık servis garantili. Tam öğrenci işi oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41635 Dizel hala az yakıyor ama..Km de yaktığı yakıta bakmak lazım...Fiyatı aynı bile olsa sonuçta dizel daha az yakıyor.... Bu arada Pazartesi akşamı Opetlerde benzin bulamadım yahu,adamlar zam gelecek diye benzin satmıyorlardı resmen....Saimekadındaki Opette benzin yok dediler,Gülverendekinde ise sıra vardı,millet zam geleceğini önceden nasıl duyuyor yaa.....Ayrıca artık sadece Opetten benzin alma muhabbetinden de vazgeçiyorum,Shell inde gayet güzel dizeli.... Evet dediğin doğru ama ilk alımda aradaki fark fazla olunca. Kmdeki farkı baştan ödemiş oluyorsun nerdeyse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41637 Evet dediğin doğru ama ilk alımda aradaki fark fazla olunca. Kmdeki farkı baştan ödemiş oluyorsun nerdeyse. Alıp çöpe atmıyorsun ya, o da arabanın bir ekipmanı oluyor,,, ha noluyor paran orda bağlı kalıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41639 Evet dediğin doğru ama ilk alımda aradaki fark fazla olunca. Kmdeki farkı baştan ödemiş oluyorsun nerdeyse. Dizelin Torku da atmosferik benzinliye göre yüksek olduğundan daha iyi çekiş sağlıyor..Bunun yanısıra Yazın klimayı benzinli arabada açmaya korkarken dizelde daha rahat klima kullanabiliyorsun....öte yandan benzine zam daha sık gelirken "MOTORİNE/Tevfikin gönlü olsun)" daha az zam gelir....Bu arada bazı ülkelerde GAZOLİNE - DİESEL deniyor yakıtlara Tevfik isimli arkadaş...Kankam olur kendisi de..eheheheüüüee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41640 Hala dizel'e prim vermek benim aklımı altüst ediyor.. 4-5 bin tl'ye ok dedik 9-10 bin tl fark oldu, tüm firmalarda böyle nerdeyse... Hala az yakıyor deyip alıyorsa millet Helal olsun firmalara işi becermişler... Dizelden daha fazla kar ediyorlar ton ile hatta.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41643 Dizelin Torku da atmosferik benzinliye göre yüksek olduğundan daha iyi çekiş sağlıyor..Bunun yanısıra Yazın klimayı benzinli arabada açmaya korkarken dizelde daha rahat klima kullanabiliyorsun....öte yandan benzine zam daha sık gelirken "MOTORİNE/Tevfikin gönlü olsun)" daha az zam gelir....Bu arada bazı ülkelerde GAZOLİNE - DİESEL deniyor yakıtlara Tevfik isimli arkadaş...Kankam olur kendisi de..eheheheüüüee.... Atmosforik mi kaldı artık kalsa bile eskisi gibi değil...Abi biraz objektif olalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41644 Valla ben artık 1.0 ecoboostu ciddi ciddi düşünmeye başladım. Hem vergi avantajıda cabası olucak Makyaj yesinde bi hele, o zaman kadar röno megane danda bıkarım zati Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41646 Dizelin Torku da atmosferik benzinliye göre yüksek olduğundan daha iyi çekiş sağlıyor..Bunun yanısıra Yazın klimayı benzinli arabada açmaya korkarken dizelde daha rahat klima kullanabiliyorsun....öte yandan benzine zam daha sık gelirken "MOTORİNE/Tevfikin gönlü olsun)" daha az zam gelir....Bu arada bazı ülkelerde GAZOLİNE - DİESEL deniyor yakıtlara Tevfik isimli arkadaş...Kankam olur kendisi de..eheheheüüüee.... Her ne kadar dizelin tork çekiş avantajı olsada. Benzinlinin ivmelenirken verdiği zevki ve uzun soluklu devirlenmeyi veremiyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın