Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191659 Ben hep kendi takımımı yaratıp tüm adanları aşırı güçlü yapıp forvete kendimin bir izbandut bir se messi gibi kısa boylu versiyonlarını koyuyordum oyun basit hale geliyordu. Şu foruma online oynancak basit ama zevkli bir oyun bulamadık bir türlü. generals zero hour var onlıne stratejı oyunu ona bakabılırsın mert benım severek oynadıgım bır oyundur arkadaslarımla Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191663 konu dışı gidiyoruz ama ikariam travian gibi daha basit oyunlarda oynayabiliriz.. ittifakta kurarız focusclub diyede... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191665 konu dışı gidiyoruz ama ikariam travian gibi daha basit oyunlarda oynayabiliriz.. ittifakta kurarız focusclub diyede... travian oo cok acayıp bır oyun o eskıden daha guzel ve kolaydı degıstırmısler o yuzden oynamıyorum uzun zamandır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191666 travian oo cok acayıp bır oyun o eskıden daha guzel ve kolaydı degıstırmısler o yuzden oynamıyorum uzun zamandır bende uzun süre ikariam oynamıştım. zaten konuları aynı ikariam-travian-klan savaşlarının... olabilir aynı dünyada olup aynı ittifaka geçeriz. ama daha uzatmayalım konudan çok saptık sanırım Yakup abi kızar şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191667 tamam baska bır konudan devam ederız olmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191755 @Volkan Bayındır,@Kutluhan A., İletiler taşındı. Zero hour herkes oynayamaz muhtemelen, o biraz da "source hungry" dedikleri sistem gereknsinimleri yüksek, ya da gerçekte belirtilenden daha yüksek malesef. Basit, eğlenceli ve her bilgisayarda oynanabilecek, mümkünse basit ve real time olmalı. Zero hour biraz uzun sürmekte malesef : Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191758 @Volkan Bayındır,@Kutluhan A., İletiler taşındı. Zero hour herkes oynayamaz muhtemelen, o biraz da "source hungry" dedikleri sistem gereknsinimleri yüksek, ya da gerçekte belirtilenden daha yüksek malesef. Basit, eğlenceli ve her bilgisayarda oynanabilecek, mümkünse basit ve real time olmalı. Zero hour biraz uzun sürmekte malesef : Teşekkür ederiz... Bu oyunlar tabii oynanabilir ama forumun yaş ortalaması 30 gibi bişey. Üyelerimizin birde bunun için zaman ayırabileceğini sanmıyorum... Katılım az olur.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191763 Teşekkür ederiz... Bu oyunlar tabii oynanabilir ama forumun yaş ortalaması 30 gibi bişey. Üyelerimizin birde bunun için zaman ayırabileceğini sanmıyorum... Katılım az olur.. Herkese uyan bir oyun bulmak lazım. Bizim zamanımızda en popüleri counter strike'tı, quake 3 ve unreal tournament 2004 de diğer favorilerimde benim. Soldat da fena değildi. Şöyle zevkli, zahmetsiz ancak eğlenceli bir oyun bulsak fena olmaz. Youtube'da oynanan oyunlara göz atılmalı aslında hem nasıl olduğuna dair de fikrimiz olur gameplay'i hazır sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191775 Herkese uyan bir oyun bulmak lazım. Bizim zamanımızda en popüleri counter strike'tı, quake 3 ve unreal tournament 2004 de diğer favorilerimde benim. Soldat da fena değildi. Şöyle zevkli, zahmetsiz ancak eğlenceli bir oyun bulsak fena olmaz. Youtube'da oynanan oyunlara göz atılmalı aslında hem nasıl olduğuna dair de fikrimiz olur gameplay'i hazır sonuçta. Teşekkür ederiz... Bu oyunlar tabii oynanabilir ama forumun yaş ortalaması 30 gibi bişey. Üyelerimizin birde bunun için zaman ayırabileceğini sanmıyorum... Katılım az olur.. olabilir tabiki ama yarış stratejı savaş ne tur olucak oyunun konusu sonucda herkesın zevkı farklıdır demı bunlara göre bı kac oyun buluabılır anket yapabılır ona göre kararlastırabılırız dıye dusunuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201312 yıl comment_191779 Strateji olmaz, kısa sürebilecek bir şeyler olmalı, maksimum 15 dakika sürmeli. Bayram sonrası detaylı zaman ayırıp önce öneriler için sonra önerileri değerlendirmek için anketli konulara açarak bu işi yapmaya çalışabiliriz bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192031 Oyuncu bende varım abiler futbol oyunları hariç hepsini oynarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192033 önceleri call of duty serilerini oynardım.Belli bir yaştan sonra hepsi basit geliyor .Şu an sadece ps oynarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201312 yıl comment_192146 Bu işlerin eğlencesi multiplayerda. Battlefield 4'ün open betası devam ediyorsa denenebilir bence. Youtube videoları hiç fena görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206423 Gta 4 blackops2 maxpyn 3 lord of kings btflt3 gibi bircok 300tldegerinde bir cok oyun var ilgilenen var sa digerlerinide yazarim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206428 Colin mc rea rally 2.0 cok gercekci bir oyun. Arac kaza yapinca hasar aliyor ve etaplar birebir gercek etaplar. Belki eski ama cok sevdigim bir oyundur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın