Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201115 yıl comment_5714 Delircem yahu; nasıl parlıyor bu arabalar bu kadar. Ben yıkayınca ertesi gün koca bir kuş pisliği olur yada yağmur yağar.Siz hergün mü yıkıyorsunuz bunları Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl Yazar comment_5815 Birazmı Delircem yahu; nasıl parlıyor bu arabalar bu kadar. Ben yıkayınca ertesi gün koca bir kuş pisliği olur yada yağmur yağar.Siz hergün mü yıkıyorsunuz bunları yok abi 1 ayda kendini 2 -3 kere sağlam verirsen bu işe o 2-3 kerelik yaptığın cila (benim kullandığım malzemelerle) 4-5 ay gider tabi arada takviye yapmak lazım 1 haftadan fazladır yıkatmadım ben arabamı yıkatiyim yine parlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 201115 yıl comment_5828 vala üşendiğimden bu gün servise götürmeyi bekledim......safariden cıkmış gibiydi kum fırtınasında kalmış gibi bugün giderken..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl Yazar comment_13800 1 aydan uzundur cila atılmadı bu foto öncesi uzun yoldan geldi araç , 1 parmak toz var üstünde rahat kalıcığı merak edenler için açıklayıcı olur sanıyorum bu fotolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13801 Şimdi bu araçda 1 parmak toz varsa Benim araçta 1 parmak boya var o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201115 yıl comment_13805 offfff...yakıyor..yakıyor... Samet,aracın harika gözüküyor. Yeni bir aracın katalog çekimi gibi olmuş mübarek Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl Yazar comment_21221 teşekkürlerr polisaj (kendim )) yaptım araca yakında çekicem resimleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21229 Araba siyah olacak yapacan gri arabaya ne yaparsan yap yıkanmış görünümünden öteye gitmiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21231 öyle deme onur ben çok gri araba gördüm yıkama, kil, wax, polisaj, cila ile muhteşem görüntüler elde edenler var... (Hiç uğraşmayıp lastiğe ne sıktın yorumu alanlarda var.. ) Eylül 9, 201114 yıl Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21250 öyle deme onur ben çok gri araba gördüm yıkama, kil, wax, polisaj, cila ile muhteşem görüntüler elde edenler var... (Hiç uğraşmayıp lastiğe ne sıktın yorumu alanlarda var.. ) Geçen sanayiye gittim (bisikletle ) lastik parlatıcı aldım ışıl ışıl parlıyor lastikler zaten arabayı yıkayınca karşısına geçip kendimi izleyebiliyorum pasta cilanın pek birşey değiştireceği kanısında değilim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21265 Sen nasıl yapıldığını bilmediğindendir o... ben sana bir uygulama göstereyim....(Ama gösteremem Yakup abi fırçalar....Ne reklam yapıyosun diye...PM atabilirim... ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21267 At at pm den devam Sen nasıl yapıldığını bilmediğindendir o... ben sana bir uygulama göstereyim....(Ama gösteremem Yakup abi fırçalar....Ne reklam yapıyosun diye...PM atabilirim... ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21269 Sizim p.m lerinizi engelliyelim mi ? Varsa bildikleriniz konu açın gençler kendinizi düşünmeyin sadece, varsa alıntı belirtin nolcakk... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201114 yıl comment_21271 Abi reklam olmasın diye şey ettik yoksa gözlüye gizli yok tüm bildiklerimizi söylüyoruz zaten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın