Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Uygulamalarımızı bu başlıkta toplayalım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Delircem yahu; nasıl parlıyor bu arabalar bu kadar.

Ben yıkayınca ertesi gün koca bir kuş pisliği olur yada yağmur yağar.Siz hergün mü yıkıyorsunuz bunları :)

• Yanıt 169
  • Görüntüleme 59,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Geçen hafta sonu arabayla biraz uğraştım ,dış temizlikten sonra ,clay bar(kill hamuru) uygulaması ,çizik olan yerlere bölgesel pasta ve son olarak cila yaptım.Sırasıyla kullandığım malzemeler(jelatinl

• allahım sana geliyorum Hemen bir iki ufak detay fotoğrafları ekleyip artık finish e geçiyoruz Maltepe Sahile fotoğraf çekmeye gittik , maltepe sahilde otopark k

• Bakırtaş Sonax Boya Koruma Yüzeyde gram çizik kalmadı ve yumuşacık yani pürüzsüz oldu. Bir iki gün sonra yağmur varmış bakalım performans

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Birazmı :guitar::naughty:

:sofeer::D

Delircem yahu; nasıl parlıyor bu arabalar bu kadar.

Ben yıkayınca ertesi gün koca bir kuş pisliği olur yada yağmur yağar.Siz hergün mü yıkıyorsunuz bunları :kıhkıh:

yok abi 1 ayda kendini 2 -3 kere sağlam verirsen bu işe o 2-3 kerelik yaptığın cila (benim kullandığım malzemelerle) 4-5 ay gider tabi arada takviye yapmak lazım

1 haftadan fazladır yıkatmadım ben arabamı yıkatiyim yine parlar B):D

Yanıtlama zamanı:

vala üşendiğimden bu gün servise götürmeyi bekledim......safariden cıkmış gibiydi kum fırtınasında kalmış gibi bugün giderken.....:kıhkıh:

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1 aydan uzundur cila atılmadı bu foto öncesi uzun yoldan geldi araç , 1 parmak toz var üstünde rahat kalıcığı merak edenler için açıklayıcı olur sanıyorum bu fotolar :)

dsc0146x.jpg

dsc0217bd.jpg

dsc0206h.jpg

dsc0222a.jpg

dsc0223of.jpg

dsc0220vb.jpg

dsc0205xo.jpg

Yanıtlama zamanı:

offfff...yakıyor..yakıyor...

Samet,aracın harika gözüküyor.

Yeni bir aracın katalog çekimi gibi olmuş mübarek :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkürlerr :)

polisaj (kendim )) yaptım araca yakında çekicem resimleri

Yanıtlama zamanı:

Araba siyah olacak yapacan

gri arabaya ne yaparsan yap yıkanmış görünümünden öteye gitmiyor :)

Yanıtlama zamanı:

öyle deme onur ben çok gri araba gördüm yıkama, kil, wax, polisaj, cila ile muhteşem görüntüler elde edenler var... :)(Hiç uğraşmayıp lastiğe ne sıktın yorumu alanlarda var.. :D:) )

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

öyle deme onur ben çok gri araba gördüm yıkama, kil, wax, polisaj, cila ile muhteşem görüntüler elde edenler var... :)(Hiç uğraşmayıp lastiğe ne sıktın yorumu alanlarda var.. :):D )

Geçen sanayiye gittim (bisikletle :) ) lastik parlatıcı aldım ışıl ışıl parlıyor lastikler zaten arabayı yıkayınca karşısına geçip kendimi izleyebiliyorum :D pasta cilanın pek birşey değiştireceği kanısında değilim :)

Yanıtlama zamanı:

Sen nasıl yapıldığını bilmediğindendir o... :) ben sana bir uygulama göstereyim....(Ama gösteremem Yakup abi fırçalar....Ne reklam yapıyosun diye...PM atabilirim... :) )

Yanıtlama zamanı:

At at pm den devam :)

Sen nasıl yapıldığını bilmediğindendir o... :D ben sana bir uygulama göstereyim....(Ama gösteremem Yakup abi fırçalar....Ne reklam yapıyosun diye...PM atabilirim... :) )

Yanıtlama zamanı:

Abi reklam olmasın diye şey ettik :D yoksa gözlüye gizli yok tüm bildiklerimizi söylüyoruz zaten :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.