Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80350 bilen bilir bu kuzu'yu .. bilmeyenler için. motor kaputunun altında kocaman bir borg warner turbo olan bu kuzu (bildiğim kadarı ile) dünyanın en güçlü önden çeker (ve yoldan kolayca kopmaz) arabasıdır. gücünü volvo'dan alınma ve ford powertrain tarafınca iyice mıncıklanmış 5 silindirli ve 2,5litrelik benzinli motordan alan bu kuzu yere 305 beygir vermekte ve manyak torq eğrisi çekmektedir. 2300dd'den taaaaaa 4500dd'ye kadar dümdüz 440Nm ... bu da demektir ki kuzumuz adamı zarfın üzerindeki posta pulu gibi yapıştırır koltuğa. neyse .. geyiği keselim, işte resimler. biraz kaput altı "şekil" çalışması böyle güzel oluyor tabi triger'di .. devir daim'di .. hepsi elden geçti. zaten güzeldi, şimdi güzel gider oldu. ne diyelim? Allah baba sahibine bağışlasın, iyi günlerde kullansın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80354 Sizin mi ? Bunu karbon kaplatın RS 500 havası verin derim. Çıktı çıkalı yeşil RSden hazetmiyom. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80358 istanbuldayken E5 te görmüştüm birkaç kez, sesinden zaten herkes kaçışıyordu sağa sola Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80359 Sizin mi ? Bunu karbon kaplatın RS 500 havası verin derim. Çıktı çıkalı yeşil RSden hazetmiyom. yok abi bizim değil, kuzu'yu yeni evlat edinen arkadaş eksiğini - gediğini giderelim diye bize getirdi. malum (övünmek gibi olmasın) amerikan'lar dahil bu tür "çetrefilli" kuzuların derdinden anlarız Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80406 HAstasıyızz dedeee bu aracın En son Ankara'da ikende elden geçmişti sanırım yeni sahibi pek memnun kalmamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80409 memnun kalmamak değil de ST'nin tersine RS (bence) günlük kullanıma pek uygun bir araç değil. sert süspansiyon,ani tepki zamanı 19" jant,fazla güçlü motor vs.vs. derken (şu an motorun kükremesini dinliyorum .. oy oy oy) insanı yoruyor. RS için ideal konumlandırma (gene bence) şu şekilde olmalı (ve benzer performans araçları için) günlük bir aracınız olacak, işe - gezmeye onunla gideceksiniz ... RS sizin üzerine sakin kafa ile çıkıp eğleneceğiniz, kafanızı boşaltacağınız bir çeşit terapi vasıtası halini alacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80411 Haklısın Kaan Abi. Bu araca Muğla'da binmiştim Yağız Avcı'nın yanında harika birşey. Ford neşeli günler organizasyonunda gelmişti Muğla'ya binmek kısmet oldu. Fakat belli bir parkur'da gezdiriyorlardı. Şöyle bir sakar'dan aşağıya doğru salınıp ardından tepeleri tırmanmak vardı bununla Kaan Abi hemen bir focusclubtr stickerı yapıştır kaçırmayalım bu aracı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80414 Süper Araç,Hafta Sonları Stres Atmaya Birebir Bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80418 Yok ya işe yaramaz. Acaip hantal bir makine , deli gibi önden kayar , LSD tüm sürüş zevkini öldürür, motor obüs topları gibi ağır ve bu nedenle ağırlık dengesi berbat , eski teknoloji olduğundan turbo o kadar geniş aralıkta etkili değil vs vs.. Zaten rengi de b*ktan.. - kedi ciğer hesabı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80423 1 ay evvel ist hasanpaşada görmüştüm salıpazarı civarı genç bir arkadaş tur atıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_81001 RS görüntü olarak çok abartılı o yüzden benim fazla ilgimi çekmiyor,süslü hatunlar gibi aynı Alan arkadaşa hayırlı olsun,güle güle kullansın,ALLAH kaza bela vermesin . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın