Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tevfik Abi'nin Yoğun İstekleri Üzerine Birkaç Hdr

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abi söyledin durdun ne yapayım elimde bir miktar emek sarfedilmiş HDR var onları paylaşıyım hiç olmazsa bir süre idare eder seni :)

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

Beğeni durumuna göre devamı da gelebilir...

Saygılarımla.

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 5,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• HDR varmış benim 8 MP HTC sensationda. Kullanayım bundan sonra Yeni gelen focus klima düğmesinin bir macro bir de macro HDR resmini koyayım

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

High Dynamic Range Elma'nın kameralarında var Bir fotoğrafda karanlık yüzel ile aydınlık yüzey arasındaki ışık farkı o fotoğrafın Dinamik Kademesini belirler. SLR veya DSLR makinaların a

• Biz de kesin karşılığı vardır da ben pek ilgili olmadığımdan bilmiyorum.. Bu arada emperyalizmin bizi bölüp, sömürüp yönetişine bakar mısınız. Apple cılar androidciler b,z siz vs .. Kazanan hep onl

Yanıtlama zamanı:

çok teşekkür ederim ya...merakla hepsini izliyorum inan çok özlemişim hem buyönünle tanısın yeni üyelerimiz çok etkilenmiştim..emegine yüreğine sağlık...

Yanıtlama zamanı:

Abi söyledin durdun ne yapayım elimde bir miktar emek sarfedilmiş HDR var onları paylaşıyım hiç olmazsa bir süre idare eder seni :)

Beğeni durumuna göre devamı da gelebilir...

Saygılarımla.

off offf bu evler neresı boyle harıka gorunuyor.ankaramı

Yanıtlama zamanı:

güneşli ve açık hava olan fotolarda HDR etkisi çok hissedilmese de bulutlu hava koşullarında çekilmiş olanlarında gayet belirgin.. bu arada ormanların olduğu fotolarda mekan karadeniz büyük ihtimalle. tam olarak neresi? bir diğer soru HDR için hangi programı kullanıyorsun?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

off offf bu evler neresı boyle harıka gorunuyor.ankaramı

Büyük Ada Aylin Hanım...

güneşli ve açık hava olan fotolarda HDR etkisi çok hissedilmese de bulutlu hava koşullarında çekilmiş olanlarında gayet belirgin.. bu arada ormanların olduğu fotolarda mekan karadeniz büyük ihtimalle. tam olarak neresi? bir diğer soru HDR için hangi programı kullanıyorsun?

Sümela Yolu, Maçka, Trabzon'da çekildi.

HDR için raw'ı düzenlerken PS, sonra bir miktar saturasyon ve kontrast düzenlemesi, sonrasında PhotoMatix PRO.

Ada'lar :)

Ellerine sağlık abi çok güzeller

Teşekkürler Yakup...

Yanıtlama zamanı:

bana da büyükada gibi geldi...

tuğlalı yapı da sanırım bu ortaköy'de, güneri cıvaoğlu'nun şeffaf oda programının çekildiği mekan..

Evet Esma Sultan yalısı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

burası neresi bilmiyorum ama çoook güzel :)

Sümela Yolu, Maçka, Trabzon

Büyükada sanırım.

Doğrudur abi...

çok teşekkür ederim ya...merakla hepsini izliyorum inan çok özlemişim hem buyönünle tanısın yeni üyelerimiz çok etkilenmiştim..emegine yüreğine sağlık...

Rica ederim abi, çok var tabi daha da düzenlemek falan lazım. Hiç vakit bulamıyorum emin ol. Fotoğraf makinasını en son birkaç ay önce gördüm :)

onderpeker tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

gördünmü Önderim ne kadar etkileyici resimlerin var ısrarım o yüzdendi zaten peki hiç resim yarışmalarına yada portre resimlerinde varmı yani bazen birkişi görüyorum yüzü dünya haritası gibi o cizgileri siyahbeyaz fotograflamak ne keyif verir diyorum...tüm hayatının acısı sızısı herşeyi yüzündeki bütün çizgilerde resmetmiş kişi yüzleri beni çok etkiliyor çünkü...

Yanıtlama zamanı:

Sümela Yolu, Maçka, Trabzon'da çekildi.

HDR için raw'ı düzenlerken PS, sonra bir miktar saturasyon ve kontrast düzenlemesi, sonrasında PhotoMatix PRO.

peki tek foto üzerinden mi hdr yapıyorsunuz.. eskiden tripodla iki foto +1, -1 ev değerleriyle çekilir sonra program yardımıyla birleştirilerek hdr yapılırdı.. biraz uzak kaldığım için takip edemedim değişen birşey var mı? yoksa raw formatı ile tek foto üzerinden de yapılabiliyor mu? soruyorum çünkü foto makinem jpeg çekiyor raw çekmiyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.