Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201214 yıl comment_79333 Ferhat bey aynı durum benim araçta da oluyor. Geçen hafta serviste yazılım yüklediler ondan sonra olmaya başladı. Öncesinde böyle bir sorun yoktu yani. Ben bu yüzden yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201214 yıl Yazar comment_79338 Tamer bey peki mazot aldiginiz yeri değiştirdinizmi bakimdan sonra yada bakimda yağ değiştimi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl comment_79504 Mazotu Opet ten alıyorum ama hep aynı istasyondan değil farklı opet istasyonlarından, gerçi şimdi baktım en son mazotu servise gitmeden önce almışım ondan sonra da henüz mazot almamışım, yani servise gitmeden önceki mazot hala deponun içinde :-D (dizel arabanın gözünü seveyim :-)) yağ değişimi de yapılmadı. Sadece yazılım yüklediler ve ondan sonra bu durum olmaya başladı. Mazot veya yağ ile ilgili bir durum olmadığını tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201214 yıl Yazar comment_79697 Yazilimdan olduguna emin olduk sayenizde teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80434 Aynı sıkıntı benim aracımda da mevcut 15 20 sn kadar motor sesinde değişiklik oluyor.Sonrasında performansla alakalı bir sorun yaşamıyorum.Gaza çok bastığımda ise eksozda patlama gibi sesler duydum bu 20 sn içinde fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl Yazar comment_80495 Aynı sıkıntı benim aracımda da mevcut 15 20 sn kadar motor sesinde değişiklik oluyor.Sonrasında performansla alakalı bir sorun yaşamıyorum.Gaza çok bastığımda ise eksozda patlama gibi sesler duydum bu 20 sn içinde fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Aracı ilk çalıştırma esnasında sakın gaz vermeyin.Motor tam yağlanmadığı için ciddi aşınmalar yapabilir. Bu durum bir çok arçata var.Endişelinicek bir durum yok. Bana servisin söylediği mantıklı geldi açıkçası. Motor yağı koyulaşmaya başladı ilk zamanlar bildiğiniz sarı renkti motor yağım şu an kararmaya başladı sanırım yeni yeni motor yağı motor bloğunu kaplıyor ve yapışıyor birde bir şey dikkatimi çekti zaman geçtikçe bu durum azalmaya başladı.Bu sabah 15 sn bile değil anca 3 5 saniye motor titredi. Bunlar varsayım tabiki yoksa çokta anlamam motor yağından falan. 15 bine kadar yolu var ozamanda yaparsa baktırırız garanti bunun gibi durumlar için var. Mayıs 23, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80513 Artık yağ teknolojisi çok ilerde zaten yeni üretilen motor bloklarına son teknoloji yağlar tutunma eğilimindeler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146107 Bu rölantide titreme bende de var. İlk çalistirmada rahatsiz edici ama motor sıcakkende bariz bir titreme var. Yakiti surekli shellden aliyorum. Cok nadir bulamazsam BPye giriyorum. Yakittan midir ? Servise birakayim dicem hiç guvenemiyorum servise nedense bana çok bilgisiz ve cahil geliyorlar. 2.arabamda ilk olarak servisini araştiricam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146108 Bu rölantide titreme bende de var. İlk çalistirmada rahatsiz edici ama motor sıcakkende bariz bir titreme var. Yakiti surekli shellden aliyorum. Cok nadir bulamazsam BPye giriyorum. Yakittan midir ? Servise birakayim dicem hiç guvenemiyorum servise nedense bana çok bilgisiz ve cahil geliyorlar. 2.arabamda ilk olarak servisini araştiricam Bende servislere biraz şüpheli bakarım. Genelde de haklıyımdır. Bu sefer fazla kurcalamadan götürdüm bıraktım. Sıkıntıları söyledim, bilmişlik yapıp şunu bunu güncelleyin, aks keçesine bakın falan da demedim. Her işi kendiliğinden yaptılar. Bazen akışına bırakıp bir olacaklara bakmak gerekiyor. Negatif düşünürsen sonuçta negatif oluyor. Dur içerde biraz transa geçiyim Çok olumlu buldum kendimi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146111 Bende servislere biraz şüpheli bakarım. Genelde de haklıyımdır. Bu sefer fazla kurcalamadan götürdüm bıraktım. Sıkıntıları söyledim, bilmişlik yapıp şunu bunu güncelleyin, aks keçesine bakın falan da demedim. Her işi kendiliğinden yaptılar. Bazen akışına bırakıp bir olacaklara bakmak gerekiyor. Negatif düşünürsen sonuçta negatif oluyor. Dur içerde biraz transa geçiyim Çok olumlu buldum kendimi. Şimdi gidicem bırakıcam sabah çalıştırıcaklar evet bir titreme var hemen yalandan bi güncelleme hadi iyi günler sonra psikolojik olarak geçti sanki yaa kesinlikle servis ilk sırada olucak benim için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146112 Rahat olacaksın genelde -Baba şura şura bozuk. -oğlum servise veririz yapar nolcak Servis halleder ve geri verir Telaş yapan çocuk: "babam haklıymış" der ve susar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146126 Rahat olacaksın genelde -Baba şura şura bozuk. -oğlum servise veririz yapar nolcak Servis halleder ve geri verir Telaş yapan çocuk: "babam haklıymış" der ve susar Yarin bi uğrayayim madem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 201313 yıl comment_146127 Rahat olacaksın genelde -Baba şura şura bozuk. -oğlum servise veririz yapar nolcak Servis halleder ve geri verir Telaş yapan çocuk: "babam haklıymış" der ve susar Senin atılgancılar yanımdaydı bugün 2 adet mazot filtresi verdiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201412 yıl comment_225629 Merhaba arkdaşlar 2013 1.6 tdci trend x ile aranıza katıldım. araba 8.000 de rölantide titreme olayı var güncel çözümü nedir bilginiz var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338509 Yeni konu açmak istemedim. Buradan sorayım. Benim aracim benzinli ve lpg kiti var. Özellikle soğuk havalarda ilk calistirmada cok dalgalanma oluyor son zamanlarda. Eskiden böyle bir şey yoktu son zamanlarda çok farketmeye başladım. Hatta geçen sabah ilk calistirmada sanki egzos patlamış gibi boğuk bir ses de geldi. Ve de bunlara artı olarak araç ısınmadan hareket edince gaz yemiyor. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Ya da bir sorunun habercisi olabilir mi bu durum? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın