Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Klima Düğmelerini Değişimi Ve Göğüste Değişiklikler

Featured Replies

• Yanıt 85
  • Görüntüleme 29k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Klima düğmelerini değiştirdim. Akgür Ticaret,35TL + Kargo ücreti.

• Klima dugmelerimde geldi...maliyet 9.90 $ +10$ kargo..toplam19.90$

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Sony bambaşka hava veriyor arkadaş şu arabaya ya. klima düğmeleri güzel olmuş.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Düğmelerin kalitesi güzel bence. Ben beğendim en azından beklediğimden iyi çıktı.

Şimdi bir de focus aldım mı tamam olacak :D

yanlız bu hikayeden çıkartılacak ders çok derin. :) ... ben de bunu denemek istiyorum, Kosifler'e uğrayıp "ham" Range Rover anahtarı alacağım (param ancak ona yeter) bakalım o anahtarın ucuna takacak araba bulabilecekmiyim :)

sen çok yaŞa emi cengo :) sabah sabah kopardın beni ... daha sipariş bile etmediği arabaya aksesuar toplayan başka birini bilmiyorum :)

Yanıtlama zamanı:

yanlız bu hikayeden çıkartılacak ders çok derin. :) ... ben de bunu denemek istiyorum, Kosifler'e uğrayıp "ham" Range Rover anahtarı alacağım (param ancak ona yeter) bakalım o anahtarın ucuna takacak araba bulabilecekmiyim :)

sen çok yaŞa emi cengo :) sabah sabah kopardın beni ... daha sipariş bile etmediği arabaya aksesuar toplayan başka birini bilmiyorum :)

Yalnız bir fark var . Focus , range gibi alamayacağım bir araba değil. 1. el veya 2. el 40 bin civarlarına alınabilecek bir araba..Sırf klima için tit almak zorunda kalmayayım diye bunu yaptım fakat otosan gene bana golü attı. Mayısta diye tvlere çıktılar mayısta getiremediler . Şimdi Style ı kaldırdılar . Ee ben cruise, sensörler ve kararan ayna istiyorum. Klima düğmesi değiştirmek kolay da onları ne yapacağım.

Otosan benden almayın kardeşim gidin astra alın demeye getiriyor aslında..

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

o kadar pahalı bir üründe değil 15 tl bende görünenin aksine yanları metal olmayanını aldım gayet şık duruyor tavsiye ederim.

Sizde e-bay danmı aldınız yoksa başka satan yerler varmı.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

o kadar pahalı bir üründe değil 15 tl bende görünenin aksine yanları metal olmayanını aldım gayet şık duruyor tavsiye ederim.

Kenan bey ebaydan aldığınız yerin linkini bir atarmısınız?

Yanıtlama zamanı:

Daha Şık Durmuş Sony Daha Bir hava Katıyor Focus'a :)

Yanıtlama zamanı:

Bu klima düğmeleri çok daha şık duruyor. F2-2,5 ve 3 lerin manuel klimalıların hepsine lazım bunlardan :)

kesinlikle haklısın Yusuf, böyle şık ve küçük nüanslarla aracın havası bir anda değişiveriyor. :)

F2,5 örnek uygulama;

Yanıtlama zamanı:

Bende Ebay' den 05 Temmuz' da sipariş verdim, dün sabah kargo elime ulaştı.Hemen akşam eve dönünce montajını gerçekleştirdim.Oldukça şık durdu.Bir de kutunun içinden hediye yeşil çay benzeri bir şey çıktı. :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Bu ürün Türkiye' de malesef yok.Benzeri ürünleri de araştırmıştım daha önce, ancak ondan da bir sonuç alamamıştım.Neyse ki Çin' den çok kısa sürede geldi.Bekleme süresince tatilde olduğum için ha geldi, ha gelecek tarzında gerilim de yapmadım kendime. ;)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aklıma takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum sizinle.

Başta klima şalterleri olmak üzere, Focus 2' de ön kokpitte yer alan görsellerin ışık rengini değiştirmek mümkün mü acaba ?

Mesela bende kadran aydınlatması, klima şalteri vs..hep yeşil renkte..

Yani onları beyaz yapabilir miyiz acaba ? :dirdir:

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aklıma takılan bir sorunu paylaşmak istiyorum sizinle.

Başta klima şalterleri olmak üzere, Focus 2' de ön kokpitte yer alan görsellerin ışık rengini değiştirmek mümkün mü acaba ?

Mesela bende kadran aydınlatması, klima şalteri vs..hep yeşil renkte..

Yani onları beyaz yapabilir miyiz acaba ? :dirdir:

Bende 4 sene focus 2 kullandım herşeyini beğenirdimde o iç yeşil renkteki ışıkları bir türlü sevemedim.Bir kaç defa bende değiştirmeyi düşündüm sordum soruşturdum hiç bir tamirci yanaşmadı o işe.En son bir elektrikçi arkadaşım yapalım dedi açtı baktı oda cesaret edemedi sen yaptırırsan focus 2 de muhtemelen ilk olacaksın gibime geliyor :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey, Ferhat bey çok teşekkür ederim.Bu hafta sonu bu konu ile ilgili çalışacağım.Yapabileceğimi umuyorum.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bügün sipariş ettim klima düğmesi gelince görecez nasıl durdugunu gümüş renk sipariş ettim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.