Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl Yazar comment_230234 Elinize saglık iyi emek harcamışsınız...Hobi diyelim Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201411 yıl comment_263283 kardeşim mercekli farı çok beğendim güle güle kullan. ne kadara maal oldu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263527 Hepsi çok güzel olmuş gerçekten büyük emek ve 10 numara işçilik elinize emeğinize sağlık kazasız belesız kullanın maşallah nazar değmesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 201411 yıl Yazar comment_265011 kardeşim mercekli farı çok beğendim güle güle kullan. ne kadara maal oldu? Teşekkürler Farlarla beraber boyası ıvırı zıvırı 750 civarı... Hepsi çok güzel olmuş gerçekten büyük emek ve 10 numara işçilik elinize emeğinize sağlık kazasız belesız kullanın maşallah nazar değmesin. Çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269458 mrb aykan mercekli far uygulamısı bende düşünüyorum 2011 focus comfort var bende de ne kadara maal ettin birde farlar aşağı yukarı ayarı çalışıyormu bu uygulamadan sonra tşkkrler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201411 yıl comment_277416 bu farlarla muayeneden geçebilitomusunuz veya uygulamalarda cezai işlem uygulanıyormu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201411 yıl comment_277417 bu farlarla muayeneden geçebilitomusunuz veya uygulamalarda cezai işlem uygulanıyormu fabrika çıkışlı* olmayan hiç bir xenon muayeneden geçmez. Şimdilik ceza yok. *:Mercek, far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı takılırsa, teknisyen fabrika çıkışlı olduğunu düşünüp geçirebilir anlarsa proje vs gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201411 yıl comment_277422 peki Ozan kardeşim bu arkadaşın yapmış olduğu gibi bi çalışma yapsak farlar üzerinde muayeneye giderken sadece ampülü çıkarıp orj. sarı ampüllerini takıp gitsek ne olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201411 yıl comment_277539 peki Ozan kardeşim bu arkadaşın yapmış olduğu gibi bi çalışma yapsak farlar üzerinde muayeneye giderken sadece ampülü çıkarıp orj. sarı ampüllerini takıp gitsek ne olur Normalde oem xenon merceğe halojen ampul oturmaz ama tırnaklarını traşlayarak oturtulabiliyor merceğe göre. Geçer, yalnız sadece muayene anında açmaya dikkat etmek lazım halojen ampul merceğe zarar verebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201511 yıl comment_280421 Led'li yan aynalar Fotoğraftaki ürünü nerden temin edebilirim. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim. Ocak 5, 201511 yıl Emre Ozdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280430 Profil bilgileriniz eksik olduğu için şuraya gidin diyemiyorum(Mesela Ankara için, Konya sokak. İstanbul için Kadıköy-Yazıcıoğlu, Doğubank, Karaköy vs) ancak 3çipli, silikonlu, şerit led diye bakın. Birde metrede bilmem kaç led diye kriter var, ne kadar yüksek o kadar iyi. gittigidiyor, sahibinden.com vs buralardada var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280455 Profil bilgileriniz eksik olduğu için şuraya gidin diyemiyorum(Mesela Ankara için, Konya sokak. İstanbul için Kadıköy-Yazıcıoğlu, Doğubank, Karaköy vs) ancak 3çipli, silikonlu, şerit led diye bakın. Birde metrede bilmem kaç led diye kriter var, ne kadar yüksek o kadar iyi. gittigidiyor, sahibinden.com vs buralardada var. Ozan bey Ankarada oturuyorum. Aykan kardeşin arabasına taktığı şerit ledin aynısını arıyorum. İnternette türevleri var fakat hoşuma gitmedi. İnternetten satın alabileceğim bir link veya başka bir adres verebilirseniz sevinirim. Ocak 6, 201511 yıl Emre Ozdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 201511 yıl comment_282461 Yapılan herşey çok güzel olmuş güle güle kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 201511 yıl comment_315231 bende gündüz ledi takmak istiyorum aracım nasıl ve hangi marka led far almalıyım birde gündüz sadece gündüz ledi yansın istiyorum nasıl yapılır yada yaptırılır ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın