Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fokkız'ımıza Yaptığımız Modifikasyonlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elinize saglık iyi emek harcamışsınız...

Hobi diyelim :) Teşekkürler :)
  • 5 ay sonra...
  • Yanıt 106
  • Görüntüleme 31,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aykan Samet Uzun
    Aykan Samet Uzun

Led'li yan aynalar Beyaz şerit led kullanarak yaptık.Led'lerin olduğu kısım turuncu transparan folyo ile kaplı Video:

• Aykan Samet Uzun
    Aykan Samet Uzun

El yapımı Led Stoplar Stoplar sıfır alınarak uygulama yapıldı Geri vites ve sinyale göre plaket kesildi Ledler yandığında beyaz slikon kısmıda parlıyordu.Kirli görünmesin diye

• o yapılanların % 80 ini (babanın ) yaptığını hatırlatırım

Yanıtlama zamanı:

kardeşim mercekli farı çok beğendim güle güle kullan. ne kadara maal oldu?

Yanıtlama zamanı:

Hepsi çok güzel olmuş gerçekten büyük emek ve 10 numara işçilik elinize emeğinize sağlık kazasız belesız kullanın maşallah nazar değmesin.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kardeşim mercekli farı çok beğendim güle güle kullan. ne kadara maal oldu?

Teşekkürler :) Farlarla beraber boyası ıvırı zıvırı 750 civarı...

Hepsi çok güzel olmuş gerçekten büyük emek ve 10 numara işçilik elinize emeğinize sağlık kazasız belesız kullanın maşallah nazar değmesin.

Çok teşekkürler :)

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

mrb aykan mercekli far uygulamısı bende düşünüyorum 2011 focus comfort var bende de ne kadara maal ettin birde farlar aşağı yukarı ayarı çalışıyormu bu uygulamadan sonra tşkkrler

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu farlarla muayeneden geçebilitomusunuz veya uygulamalarda cezai işlem uygulanıyormu

Yanıtlama zamanı:

bu farlarla muayeneden geçebilitomusunuz veya uygulamalarda cezai işlem uygulanıyormu

fabrika çıkışlı* olmayan hiç bir xenon muayeneden geçmez. Şimdilik ceza yok.

*:Mercek, far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı takılırsa, teknisyen fabrika çıkışlı olduğunu düşünüp geçirebilir anlarsa proje vs gerekiyor.

Yanıtlama zamanı:

peki Ozan kardeşim bu arkadaşın yapmış olduğu gibi bi çalışma yapsak farlar üzerinde muayeneye giderken sadece ampülü çıkarıp orj. sarı ampüllerini takıp gitsek ne olur

Yanıtlama zamanı:

peki Ozan kardeşim bu arkadaşın yapmış olduğu gibi bi çalışma yapsak farlar üzerinde muayeneye giderken sadece ampülü çıkarıp orj. sarı ampüllerini takıp gitsek ne olur

Normalde oem xenon merceğe halojen ampul oturmaz ama tırnaklarını traşlayarak oturtulabiliyor merceğe göre. Geçer, yalnız sadece muayene anında açmaya dikkat etmek lazım halojen ampul merceğe zarar verebilir.
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Led'li yan aynalar

AEOrm.jpg

Ja5h8.jpg

Fotoğraftaki ürünü nerden temin edebilirim. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

Emre Ozdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Profil bilgileriniz eksik olduğu için şuraya gidin diyemiyorum(Mesela Ankara için, Konya sokak. İstanbul için Kadıköy-Yazıcıoğlu, Doğubank, Karaköy vs) ancak 3çipli, silikonlu, şerit led diye bakın. Birde metrede bilmem kaç led diye kriter var, ne kadar yüksek o kadar iyi. gittigidiyor, sahibinden.com vs buralardada var.

Yanıtlama zamanı:

Süper çalışma, tebrikler.

Yanıtlama zamanı:

Profil bilgileriniz eksik olduğu için şuraya gidin diyemiyorum(Mesela Ankara için, Konya sokak. İstanbul için Kadıköy-Yazıcıoğlu, Doğubank, Karaköy vs) ancak 3çipli, silikonlu, şerit led diye bakın. Birde metrede bilmem kaç led diye kriter var, ne kadar yüksek o kadar iyi. gittigidiyor, sahibinden.com vs buralardada var.

Ozan bey Ankarada oturuyorum. Aykan kardeşin arabasına taktığı şerit ledin aynısını arıyorum. İnternette türevleri var fakat hoşuma gitmedi. İnternetten satın alabileceğim bir link veya başka bir adres verebilirseniz sevinirim.

Emre Ozdemir tarafından düzenlendi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yapılan herşey çok güzel olmuş güle güle kullan. :nazar:

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

bende gündüz ledi takmak istiyorum aracım nasıl ve hangi marka led far almalıyım birde gündüz sadece gündüz ledi yansın istiyorum nasıl yapılır yada yaptırılır ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.