Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus 2 1.6 Tdci Tekleme Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Focus II 1.6 TDCİ 2006 model aracım var 2 ay once satın aldım once beyin arıza verdı beyin komple değistirildi servisden neyse simdiki problemim arabada asırı bi tekleme oluyor 120 km hızla giderken bisi yok 140 buldugunda ve gazı bırakdıgında tekrar hızlanmak ıstedıgınde araba kendını one atıp gerı gıdıyor yanı silkeliyo kendini sorun nedır sizce bir kac arkadasa sordum turbo diyolar ama ben sanmıyorum turbodan olsun sizce nedir sorun....

Muzaffer yildirim tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

araba ---> vınn,vınn ---> servis ---> servisçi abi, arabayı IDS'e bağlayalım mı? ---> pıt,pıt,pıt (dokunmatik ekran efekt'i) ---> efendim aracınızda şu ve de bu arıza kodları var ... bunlara bir bakalım. ---> tekleme tarih olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün baktıracam bağlıyacak bilgisayara bakalım ne diyecek...teşekkürler cevaplarınız için..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bağlıyamadık ustanın isi vardı ama maf sensörunden olabılır buyuk ıhtımal dedi...sizce

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün baglattırdık işte usta direk bi cıkdı verdi beş tane arıza verdi adam 3 milyara yakın hesap cıkardı anlamadım bu işi bu araba 2 aydır böyle nasıl gidiyo bu kadar arıza varsa....arıza sunlar pek anlamadım

P0234: Ladedruckregelung

Ladedruck zu Gross

P2459: Partikelfilter-Regeneration

P0336 : Kurbelwellen-Positionssensor

Yanıtlama zamanı:

Hımm ben pek anlamaz ama google birinci için boost pressure control diyor turbo basıncını kontrol eden bişeydir diye tahmin ediyorum :)

sonuncu da krankın pozisyon sensörü hatası ..

Yanıtlama zamanı:

geçmiş olsun kardeş keşke ne anlama geldiklerini bilseydik

bilen var mı ben mi yanlış hatırlıyorum P ile başlayan hata kodlarımı U ile başlayan hata kodlarımı önemsizdi sanki benim aklımda P diye kalmış

Yanıtlama zamanı:

anlamları buldum

http://koyuncum.com/ford-ariza-kodlari-ve-turkce-anlamlari.html

P0234: Ladedruckregelun Ladedruck zu Gross motorun çok fazla çalışmış durumu

P0336 : Kurbelwellen-Positionssensor kırank mili yer sensör a devresi sınırı / performansı

P2459: Partikelfilter-Regeneration bu arıza eger B2459 ise çünkü P2459 yok yardımcı ısıtıcı aşırı ısınmış sensör devre açık

hocam senin araba çok mu km yapmış yada anlık olarak çok mu zorladın ben ce bunları yaptırmadan önce bu arızaları bir sildir bir daha dene

Ayhan Karadağ tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.