Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Otomatik Ses Seviyesi Ayarı


Verim

Soru

1.bmp

arkadaşlar kullanma kılavuzunda ekte de belirttiğim şekilde. müzik sisteminin otomatik ses seviyesi ayarı olduğundan behsetmekte. ben bunu uygulamaya çalıştım ama çalıştıramadım. bu konuda bilginiz var mı, deneyen oldu mu? bir incelerseniz sevinirim.

saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Tam olarak dediğiniz.Uyarlanan ses menüde ses ayarlarının üstünde hassasiyetini istediğiniz kadar yükseltip alçaltabilirsiniz.

Ben tamamen kapattım arasıra seste dalgalanmalar yapıyor.Biraz geç işleme geçiyor bu yüzdende sesi bozuyor.Ortam sessizleştiğinde birden sesi kısıyor.

Sesin kalitesi zaten kötü bide bu özellik yüzünden iyice berbat oluyor.Bu özelliği kapatıp bir müddet öyle dinleyin demek istediğimi anlayacaksınız.

deneyeceğim, teşekkürler...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

menüde o özellik var seviyesini de ayarlıyorsunuz. demek ki sizinle aynı şeyi anlamışız. doğru yorumlamışım. ama ben denemek için müziği açtım, camı da açtım dışarıdan ses gelsin diye, ayrıca motoru da biraz gürültülü kullanayım dedim :nazar: ama seste bir değişiklik olmadı.

Verim Bey yüksek sürate çıktığınız zaman örneğin 110 km üstünde ses otomatik olarak sanırım uyarı olsun diye sistem artırıyor bunu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Avc +7 olmasına ragmen bende calısmıyor  hatta bunu okuduktan sonra da denedım sonra umursamadım ama aklımada ara ara takılmıyor değil ses artısı olmuyor (kulaklarımda sorun yoksa eğer) hatta hızlanmadan sesı 5 e alıyorum hızlanıyorum sesi 1 kademe dusurunce dırek 4 e dusuyor...artmıs olsa kulagımda sorun olsa 9-10-15 gıbı degerlerden bır kademe aşagıya dusmus olmaz mıyım ?

Yolda giderken gözume takılan bir hususta aracın iç ısıkları radyo ve gösterge ısıkları bazen parlaklıgı artıyor bazende azalıyor..İlk basta göz yanılması dıye dusundum (yola odaklandıgım ıcın) daha sonrasında hava kapandı bulutlar geldi otomatık olarak farlar acıldıgı ıcın sıstem kendısı ayarı dusurdu dıye dusundum( otomatık moddan manuel moda farları aldıgımızda ıc gösterge radyo kırmızı aydınlatmada guc kesıntısı gıbı ısıkların şiddetinin azalması)
Ama bu izlenimlerim esnasında hava kapalı değilken farlar yanmıyorkende oldugunu fark etmeye basladım...Radyomda kısa devre mı var acaba ? Bilgisi olan üstadlardan yardım 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
3 saat önce, Ali Kabasakal said:

Avc +7 olmasına ragmen bende calısmıyor  

Ne beklediğinizi bilmiyorum ama AVC'nin amacı arka planda gürültü arttığında (yani hızınız arttığında) ses sisteminde sesi yükselterek gürültüye rağmen aynı düzeyde duymanızı sağlayacak ince ayarı yapmak. Bulunduğunuz ses düzeyi kademesi değişmez. 

Söz gelimi siz +7 olarak ayarladığınızda bu ses ayarlama oldukça belirgin olacak ve duruyorken dinlediğiniz ses seviyesine göre 100 km/h hıza çıktığınızda ses daha yüksek olacaktır, ses düzeyinin hangi kademede olmasından tamamen bağımsızdır. 

Ses sistemi ışıklarına bir şey diyemem, eğer aşırı tüketime bağlı bir kısılma varsa tüm ışıklarda fark edilir ve zaten akünüz tükenir. Fark etmeden farlar yanıyor olmasın, tünel, alt geçit vb. nedenlerle?

 

Cem Boneval tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ben sistemin çalıştığını, focus 1'e blaupunkt teyp taktığımda anlamıştım. Blaupunkt teyp, araçtan hız bilgisi alamadığı için, bu özelliğini çalıştıramıyordu ve ben sürekli olarak ses seviyesini ayarlama ihtiyacı duymaya başlamıştım..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Cem abi ben bu yükselmeyi fark edemiyorum acıkcası ya kulaklarımda sorun var yada sistemde sorun var bu yükseltme alcaltma durumunuda kulakla test edemiyorsam göz ile test edeyim diye denedim ama fark yoktu bunu kendim dısında da baska birine test ettirmeliyim galiba

Murat abi işte bende bu avc ile ilgili kablo da sorun ihtimali var mıdır krnoniktir en klişe haliyle yada bazılarında aktıf edılmemıs ılgılı giriş yapılmamıstır diyerek sorma ihtiyacı duydum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.