Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3 Krom Cam çıtası Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

konu soğumadan bir soru daha sorayım, sabahın 7 buçuğunda:)).. krom çıtalar , en arkadaki , kelebek camlarına da takılıyor mu, hani şu , eğimli, ucu yukarı doğru kıvrılan son kısım için söylüyorum..

• Yanıt 137
  • Görüntüleme 43,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bugün ben de aynı montajı gerçekleştirdim. Mertol Bey'in tavsiyesi üzerine Omsatuning'den aldım. Beraber gelen primer, yapıştırıcının hızla yüzeye tutulmasını ve temizliği sağlıyor. Bir de saç kurutma

• Orjinal yan çıtalar mat duruyor bunlar ise parlak...Daha güzel parlak olması..Bence herkes yaptırtsın,hatta komple üst camların kenarlarına da yaptırtılabilir...O da çıkar yakında...İyi iyi yavaştan y

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bu arada aracım hatchback, onların ki daha çok yukarı doğru viraj alıyor:))

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

konu soğumadan bir soru daha sorayım, sabahın 7 buçuğunda:)).. krom çıtalar , en arkadaki , kelebek camlarına da takılıyor mu, hani şu , eğimli, ucu yukarı doğru kıvrılan son kısım için söylüyorum..

takılıyor.Zaten onun içinde bir bütünlük sağlıyor ve güzel duruyor.
Yanıtlama zamanı:

çok iyi o zaman.. bu satırları yazarken, ben de siteden sipariş vermeye hazırlanıyordum, 75 tl uçacak ama inşallah değer:) .. birde şunu merak ediyorum, şimdi bu krom çıtaların üzerine takılacağı plastik kısım, kalınca, üzerine bir de krom çıtayı yapıştırırsak kalınlık epey artmıyor mu, gerçi sizin eklediğiniz fotolarda hoş duruyor, peki orjinal krom çıtalı focuslarda da mı bu plastik izolasyonun üzerine monte ediliyor.??

Yanıtlama zamanı:

Bugün bende sipariş vercem çok güzel olmuş

Yanıtlama zamanı:

Güzel bir çalışma olmuş, güzel günlerde kullanın bu çıtalar titanium x pakette orjinalde var. Birde bazı arkadaşlar araçlarında ledli stop vs. tarzında değişiklikler yapmak istediklerini söylemişler, duyduğum ve bildiğim elektrik aksamında yapılan değişiklerde garanti kapsamı dışında kalıyormuş, o yüzden bende garantinin bitmesini bekkliyorum değişiklikler yapmak için.

Yanıtlama zamanı:

bende geçenlerde yaptım fena durmadı..araba yalnız biraz kirli kusura bakmayın .

Yanıtlama zamanı:

Çok yakışmış, eline emeğine sağlık.

Güle güle kullan.

çok saolun teşekkürler...
Yanıtlama zamanı:

Dün bende taktırdım omsa tunıng antalyada bayisi varmış.Tekelioğlu tunıng montaj dahil 70tl ye yaptırdım.Ayrıca paslanmaz kromdan focus yazılı kapı içliğide taktırdım oda 50tl çok şık oldu.

28bs2fd.jpg

2upygky.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hani sticker ? Nerde :kıhkıh:

Sticker takılı arka camda
Yanıtlama zamanı:

Çıta orjinali kadar iyi duruyor. Fakat eşik orjinalinde daha hoş.

Eşiğin orjinal fiyatına 600tl dedi servis :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.