Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201214 yıl comment_73458 Benim saatim Hublot Ayrton Senna Mayıs 9, 201214 yıl Salih Bozok tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80793 GENUOVA GNV291ATM AUTOMATIC RESERVE DE MARCHE Arkadaşlar şöyle bir saat buldum. Gayet hoşuma gitti, Fiyat olarakta çok uygun fiyata satan bir yer var, 150 civarı bir fiyatı var. Ancak adını ilk kez duydum. Adını ilk kez duymayı geçtim bu fiyata satılınca kalitesi konusunda kıllandım. Birazcık (internetimiz kısıtlı olsada) araştırdım. 800 civarı fiyatlara satılan yerler de var. Emin olamadım. Sizlere bir sorayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80794 GENUOVA GNV291ATM AUTOMATIC RESERVE DE MARCHE Arkadaşlar şöyle bir saat buldum. Gayet hoşuma gitti, Fiyat olarakta çok uygun fiyata satan bir yer var, 150 civarı bir fiyatı var. Ancak adını ilk kez duydum. Adını ilk kez duymayı geçtim bu fiyata satılınca kalitesi konusunda kıllandım. Birazcık (internetimiz kısıtlı olsada) araştırdım. 800 civarı fiyatlara satılan yerler de var. Emin olamadım. Sizlere bir sorayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80795 GENUOVA GNV291ATM AUTOMATIC RESERVE DE MARCHE Arkadaşlar şöyle bir saat buldum. Gayet hoşuma gitti, Fiyat olarakta çok uygun fiyata satan bir yer var, 150 civarı bir fiyatı var. Ancak adını ilk kez duydum. Adını ilk kez duymayı geçtim bu fiyata satılınca kalitesi konusunda kıllandım. Birazcık (internetimiz kısıtlı olsada) araştırdım. 800 civarı fiyatlara satılan yerler de var. Emin olamadım. Sizlere bir sorayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80797 GENUOVA GNV291ATM AUTOMATIC RESERVE DE MARCHE Arkadaşlar şöyle bir saat buldum. Gayet hoşuma gitti, Fiyat olarakta çok uygun fiyata satan bir yer var, 150 civarı bir fiyatı var. Ancak adını ilk kez duydum. Adını ilk kez duymayı geçtim bu fiyata satılınca kalitesi konusunda kıllandım. Birazcık (internetimiz kısıtlı olsada) araştırdım. 800 civarı fiyatlara satılan yerler de var. Emin olamadım. Sizlere bir sorayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80798 GENUOVA GNV291ATM AUTOMATIC RESERVE DE MARCHE Arkadaşlar şöyle bir saat buldum. Gayet hoşuma gitti, Fiyat olarakta çok uygun fiyata satan bir yer var, 150 civarı bir fiyatı var. Ancak adını ilk kez duydum. Adını ilk kez duymayı geçtim bu fiyata satılınca kalitesi konusunda kıllandım. Birazcık (internetimiz kısıtlı olsada) araştırdım. 800 civarı fiyatlara satılan yerler de var. Emin olamadım. Sizlere bir sorayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80799 GENUOVA GNV291ATM AUTOMATIC RESERVE DE MARCHE Arkadaşlar şöyle bir saat buldum. Gayet hoşuma gitti, Fiyat olarakta çok uygun fiyata satan bir yer var, 150 civarı bir fiyatı var. Ancak adını ilk kez duydum. Adını ilk kez duymayı geçtim bu fiyata satılınca kalitesi konusunda kıllandım. Birazcık (internetimiz kısıtlı olsada) araştırdım. 800 civarı fiyatlara satılan yerler de var. Emin olamadım. Sizlere bir sorayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl Yazar comment_80803 replicadır o bence..resim yokmu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl Yazar comment_80804 bu arada önümüz Babalar günü internet sitelerinde bu nedenle saat fiyatlarında indirime gidilmiş emperio armani saatlerde bayağı bir indirim gördüm sanırım trendyolda...seramik modeller busene gözde tavsiye edilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80805 Replica değil sanırım. Fiyatı doğrudur muhtemelen. Beklentinizi düşük tutun. Görmeden almak biraz riskli. Malzeme kalitesi düşük olabilir. Aşağıda satışı var. Fiyatlar bahsettiğiniz gibi. http://marcamarca.com.tr/genuova-marka-304-liste-12.aspx?ref=mlytadv Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 201214 yıl comment_80807 Babalara şöyle bir RO OAK öneriyorum. Focus'ları satıp alırız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın