Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72619 Engin bey paylaşımlarınız için teşekkürler..hepsi çok güzel makinalar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl Yazar comment_72620 evet ya Engin Bey dağıttı ortalığı sağolsun...katkılarınız için müteşekkiriz efendim....IWC ve EDOX hakikaten güzel saatler ..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72627 şu başlığa her girdiğimde içim eriyor.. muhteşem makineler.. paylaşım için teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72632 Hayır sevdiğim saatimden soğuttunuz yaw.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72708 Valla bunların çoğunu alacak param yok iyi ki. Yoksa iş koleksiyona gidiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl Yazar comment_72715 Bizim de yok...Cem Beyin kasasında saklı hepsi...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72721 Bizim de yok...Cem Beyin kasasında saklı hepsi...... Cem Bey serinkanlı bir sessizlik içinde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl Yazar comment_72729 ne bilem attı beni kuyuya çekildi adam...bence onun taktiği bu önce millet konuyla ilgili bildiklerini döksün istiyor sonra herkesin bilgisi dışındaki paylaşımlarını vurucu bir şekilde ortaya koyup tüm kartları açıp elindeki REST çekiyor kimsede arttıramadığı için parsayı kapıyor...bekliyoruz kendisini.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72765 Şimdilik bunu kullanıyorum çokta memnunum Öğrenci işi işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72782 ne bilem attı beni kuyuya çekildi adam...bence onun taktiği bu önce millet konuyla ilgili bildiklerini döksün istiyor sonra herkesin bilgisi dışındaki paylaşımlarını vurucu bir şekilde ortaya koyup tüm kartları açıp elindeki REST çekiyor kimsede arttıramadığı için parsayı kapıyor...bekliyoruz kendisini.... Ben neymişim meğer... Şu sıralar çok sıkışık durumdayım, tuvalete gidecek vakit bile zor buluyorum, sıkışıklık ondan yani Dersler, ameliyatlar, şehir içi ve dışı kurs eğitmenliği aktiviteleri, hafta sonu kamyon yarışının hazırlıkları, ulusal ve uluslararası misafir ağırlama vs. boğuldum işin içinde. Hakkım baki kalsın lütfen, en azından fotoğraf koymanın ötesinde küçük bilgi ve hikayelerle süsleyip sunmak isterim kasadakileri, az sabır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl comment_72855 Dağılın Patron geldi...... Ya üstad ne alaka, patronluk yeteneklerim arasında yok, ayrıyeten böyle şeyler yazarak beklentileri yükseltiyorsun, beni de alıyor bir mahcup olma korkusu, sonra yaz yazabilirsen... Hah işte bak gene çağırıyorlar vakaya, iki dakika rahat yok ki iki kelime hasbıhal edelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl Yazar comment_73163 H. Moser & Cie eşliğinde saat tarihi ve yapım sanatı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl Yazar comment_73164 ulysse nardin genghis khan çok pahalı bir saattir.... kremlin.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201214 yıl Yazar comment_73176 Ulysse Nardin http://www.youtube.com/watch?v=O78ybHEMG3Q&feature=related Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın