Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 ''Klasik giyimli şık bir İzmir beyefendisi'' daha ne denebilirki teşekkür ederim canım sagolasın...sende öyle kibar...efendi günümüzde az rastlanır olgunlukta birisin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 teşekkür ederim canım sagolasın...sende öyle kibar...efendi günümüzde az rastlanır olgunlukta birisin... Bende teşekkür ederim abi,kısa bi sürede bu izlenimi verebildiysem ne mutlu bana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 onlar gökyüzünde uçarken sadece zamanın efendilerinden birini seçerler...çoğu zaman...oda......Breitling.... ve tarihi.....1884 ten beri....zamanın tiktaklarından.....kimi zaman manş denizini aştı kimi zaman red baron adlı bir zamanın efsanevi pilotunun kolundaydı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 bu da emir için gelsin madem fight simülatörlerden hoşanıyor .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2012 Saat işi ile ilgileniyorsanız bilirsiniz ama bilmeyenler için Türkiye Saat Forumunu öneririm. Çok detaylı ve çeşitli bilgi mevcuttur. Hatta teknik bilgide bulmak mümkün. http://forum.saatforumu.com/index.php#axzz1tzmkb100 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 (düzenlendi) Çorbaya tuz. Mayıs 6, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Buda benim son taktığım saat, klasik ve sadeliği sevdiğimden böyle bi hediye almıştım.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Bu da benim saatim .seiko velatura chronograph.sna93p1. Burada konyalı saatin liste fiyatının yaklaşık dörtte birine ebayden almıştım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Bu da diğer saatim. Citizen titanium. Bende berbat bir kontakt dermatit var. Titanium yabancı cisim reaksiyonu yapmaz diye almıştım. Fakat çok dandik bir saat 9 göstergesi düştü. Fakat hakkını vermeliyim çok çok hafif. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Madem Seiko'larımızdan bahsedeceğiz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Bir de Casio 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 arkadaşlar katkılarınız içi çok teşekkürler hepsi çok güzel seçimler....bende katkılarımı devam edicem.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 (düzenlendi) Buradan ötesi rüyalar kısmına giriyor benim için. Mayıs 6, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2012 yani aslında evet güzel bir saat en az 2000 tlden başlayıp 100-150.000 tl.ye ulaşsada bence bir erkek olarak 300 tl den başlayıp hayat boyunca indirimleri takip ederek belirli markalardan kücük bir koleksiyon yapabilir.diye düşünüyorum... örnegin cesare paciotti ki tm si.. kamadır çok özel saatleri vardır...birkaç resim bulursam paylaşayım..indirimlerde epey uygun fiyatlara herm tarz hem şık hemde sıradışı bir saate sahip olursunuz diye düşünüyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap