Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Ericsson Xperia Neo V vs Ray

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Anneme, bir telefon alalım dedik anneler günü nedeniyle. Bu iki telefondan birini alacağız ama ne alacağız karar veremedik babamla. Size sormak isterim hangisi daha uygundur. :) Annem çoğu özelliğini kullan(a)maz zannedersem. İkisininde fiyatı aynı, Öneriniz nedir bu ikisi arasında. :)

Yanıtlama zamanı:

biri 3.7'' biri 3.2''... ona göre seçin işte... geri kalan herşeyleri aynı... ama illa ki birini seç dersen ben neo seçerim, ekran büyüklüğü önemli değil diyen bir bayana da ray'i öneririm.. ama ekran önemliyse her lşartta neo..

hatta neo alırsanız beyazı alın çok güzel görünüyor..

Alperen G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bencede büyük ekranı tercih etmelisin...daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.... :)

Hayırlı evlat.. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

biri 3.7'' biri 3.2''... ona göre seçin işte... geri kalan herşeyleri aynı... ama illa ki birini seç dersen ben neo seçerim, ekran büyüklüğü önemli değil diyen bir bayana da ray'i öneririm.. ama ekran önemliyse her lşartta neo..

hatta neo alırsanız beyazı alın çok güzel görünüyor..

Neo olsa sormam da neo V bu. :( Biraz daha kırpılmış ondan dolayı ray mı alsak diye düşünüyorum. :)

İkisini de telefoncuda denesin annen :) hangisini kullanabilirse onu alın tabiki.

Hımm... Süpriz olacak desem... :) :) (3 senelik telefonunu değiştirelim dedikte)

Yanıtlama zamanı:

kadınlar dokunmatik ekranı kullanmakta daha yatkın bence....son günlerde favori telefonum sony...güzel secim hangisi olursa olsun..hdbravia ekranı olan var o cok feci bir makine ama...

Yanıtlama zamanı:

Neo olsa sormam da neo V bu. :) Biraz daha kırpılmış ondan dolayı ray mı alsak diye düşünüyorum. :)

Hımm... Süpriz olacak desem... :) :) (3 senelik telefonunu değiştirelim dedikte)

kırpılmış dediğin, kamerası 8 mp yerine 5 mp o kadar.. işlemcisi filan tamamen aynı...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O zaman Neo V alalım, zaten çoğu şeyini kullanmayacak. :) Hepsiburadadan yazayım siparişi. :) Büyük Ekran = Daha iyi :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bence görselliğe önem vermelisin.. annen için çeşitli özellik okadar mühim olmasa gerek yani bilgisayar kurdu değil ise annen :)

Aslında görsellik daha önemli ama ben alsam hangisini alırım diye düşünüyorum ondan oluyor bu. :) Görsel olarak Neo V daha hoşuna gider büyük ihtimalle. :)

Yanıtlama zamanı:

O zaman Neo V alalım, zaten çoğu şeyini kullanmayacak. :) Hepsiburadadan yazayım siparişi. :) Büyük Ekran = Daha iyi :)

pardon 2 şey daha vardı.. ama önemsiz.. neo'dan 8gb hafıza kartı çıkıyor neo V'den 2 gb.. bir de neo'nun kulaklığı epey kaliteli iken neo V'ye biraz ucuz yollu kulaklık koymuşlar.. dediğim gibi basit ayrıntılar... kesinlikle alabilirsin.. neo V'lere ics de gelmeye başladı zaten.. neo'lara henüz gelmedi bu ay sonunda gelecek..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bencede büyük ekranı tercih etmelisin...daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.... :)

Hayırlı evlat.. :D

Haklısın Bekir abim. :) Büyük olması daha faydalı olur büyük ihtimalle. :)

pardon 2 şey daha vardı.. ama önemsiz.. neo'dan 8gb hafıza kartı çıkıyor neo V'den 2 gb.. bir de neo'nun kulaklığı epey kaliteli iken neo V'ye biraz ucuz yollu kulaklık koymuşlar.. dediğim gibi basit ayrıntılar... kesinlikle alabilirsin.. neo V'lere ics de gelmeye başladı zaten.. neo'lara henüz gelmedi bu ay sonunda gelecek..

Benim aklımda bayağı kırpılmış diye kalmıştı. :) 2yi 8 yaparız problem değil, neonun kulaklığını da buluruz bir yerden. :) Böyleyse verdim siparişi gitti. :)

kadınlar dokunmatik ekranı kullanmakta daha yatkın bence....son günlerde favori telefonum sony...güzel secim hangisi olursa olsun..hdbravia ekranı olan var o cok feci bir makine ama...

Seninde onayınla alıyorum Tevfik abi. :)

Yanıtlama zamanı:

Hasan hanımların hele "Valide Sultanların" teknolojik oyuncaklara bakışı seninki benimki gibi değil, asla senin algıladığın düzeyde önem taşımayacaktır.

Onlar için en önemlisi senin onu düşünüp hediye almış olmandır, hediyenin niteliği hemen daima ikinci planda kalır.

Bu nedenle hediye almanın yanında her fırsatta sevgini göstermenin farklı yollarını da ihmal etme ve lütfen "hangi Sony?" olması için kafa yormaktan çok "ona sevgimi başka nasıl gösterebilirim" diye düşün.

Kıymetli hediyelerin pahalı olması gerekmez, sevgini, içtenliğini, takdirini yansıtması yeter.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.