Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracım Çalışmıyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2 gün önce aracımı çalıştırmak için kontağı çevirdim. Tam çalışmak üzereyken bir anda motor stop etti.

Tekrar denedim ama bir türlü çalıştıramadım. Kontağı çevirdiğimde göstergedeki lambalar normal şekilde yanıyor ama marş hiç basmıyor.

Servisteki arkadaşıma sordum kontak anahtar kodu karışmış olabilir dedi.

Eksi kutup başını söküp sabaha kadar bekleyin sonra tekrar takıp deneyin düzelmesi lazım dedi.

Denedim olmadı. Yedek anahtarla deneyin dedi, onu da denedim ama olmadı.

Problem ne olabilir, Ne yapmam gerekiyor?

Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• Yanıt 36
  • Görüntüleme 28,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustafa Tüfekçi
    Mustafa Tüfekçi

araç önceden kurcalanmış demekki. 8 anahtara kdar kodlanabiliyor doğrudur ama orjinalinde 2 anahtar ile geliyor.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Est. bilgi için teşekkürler bende bilmiyordum öğrenmiş oldum şimdi

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gelmiş geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:

araç ne? - diesel'mi? benzinli'mi? lpg'li mi? (Euroservis : 444 36 73) bu arada hiç ateşlememe olmaması arıza olasılığını (bence) elektronik kulvarına çekiyor.

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

garanti kapsamında çekim işleminden ücret alınmıyordu siye hatırlıyorum, oyle değil mi?

Yanıtlama zamanı:

Daha önce bizim başımıza bu tarz bir sorun gelmişti. Anahtarın oturduğu yuvada bir parça var onun bir yeri kırılmıştı.

Parçanın ismini bilmiyorum ama ford'tan orjinal parçayı 13 Tl'ye almıştık.

Yanıtlama zamanı:

garanti kapsamında çekim işleminden ücret alınmıyordu siye hatırlıyorum, oyle değil mi?

doğrudur, 50km sınır dahilinde garanti kapsamındaki arızalar nedeni ile yolda kalmış / çalışmayan vs. araç yetkili servise bedelsiz çekilir (aynı şey yol yardım aracı için de geçerli) bunun istisnası kullanıcı hatalarıdır (mesela debriyaj yakma)
Yanıtlama zamanı:

Abilerim araç 2004 model F1 neyin garantisi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlk kez başlık açıyorum. Bölümleri çok fazla inceleme imkanım olmadı. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Yüksel Bey kontağı açyıktan sonra marş basmak için kontağı çevirdiğiniz zaman , anahtar takılıyor mu hiç ?

Yanıtlama zamanı:

ben olsam: yol yardımını arar, gelirken yanlarında WDS getirmelerini isterdim. programlama ve anahtar tanıtma ile halledilecek bir sorunsa (ve hayır, immobilizer arızasından akü başı sökerek kurtulunmaz .. ancak teyp kodunuzdan kurtulabilirsiniz,o kadar) aracınızı gereksiz yere servise çektirmek zorunda kalmazsınız. (umarım teyp kodunu bir yere yazmışsınızdır)

Yanıtlama zamanı:

İmmo arızası olsa göstergedeki anahtar işaretli kırmızı lamba sürekli yanardı yanlış immo gibilerinden.

Mekanik arızalara yönelin bence.Cihaza bağlamadan burdan tespiti çok zor.Bulunduğunuz bölgede illaki vardır ford özel servisi veya bilgisayarlı bu işlerden anlayan birileri.Tabi 1000 nüfuslu köyde değilseniz.

Geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hayır her hangi bir takılma olmuyor Mert bey.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.