Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71120 2 gün önce aracımı çalıştırmak için kontağı çevirdim. Tam çalışmak üzereyken bir anda motor stop etti. Tekrar denedim ama bir türlü çalıştıramadım. Kontağı çevirdiğimde göstergedeki lambalar normal şekilde yanıyor ama marş hiç basmıyor. Servisteki arkadaşıma sordum kontak anahtar kodu karışmış olabilir dedi. Eksi kutup başını söküp sabaha kadar bekleyin sonra tekrar takıp deneyin düzelmesi lazım dedi. Denedim olmadı. Yedek anahtarla deneyin dedi, onu da denedim ama olmadı. Problem ne olabilir, Ne yapmam gerekiyor? Bu konuda tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71129 Konu doğru yere taşınmıştır. Dikkat edelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71131 Bence hiç oyalanmadan servise götürün... daha doğrusu gelip alsınlar.. birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71134 araç ne? - diesel'mi? benzinli'mi? lpg'li mi? (Euroservis : 444 36 73) bu arada hiç ateşlememe olmaması arıza olasılığını (bence) elektronik kulvarına çekiyor. Mayıs 4, 201214 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71136 garanti kapsamında çekim işleminden ücret alınmıyordu siye hatırlıyorum, oyle değil mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71139 Daha önce bizim başımıza bu tarz bir sorun gelmişti. Anahtarın oturduğu yuvada bir parça var onun bir yeri kırılmıştı. Parçanın ismini bilmiyorum ama ford'tan orjinal parçayı 13 Tl'ye almıştık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71155 garanti kapsamında çekim işleminden ücret alınmıyordu siye hatırlıyorum, oyle değil mi? doğrudur, 50km sınır dahilinde garanti kapsamındaki arızalar nedeni ile yolda kalmış / çalışmayan vs. araç yetkili servise bedelsiz çekilir (aynı şey yol yardım aracı için de geçerli) bunun istisnası kullanıcı hatalarıdır (mesela debriyaj yakma) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71157 Abilerim araç 2004 model F1 neyin garantisi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71159 Abilerim araç 2004 model F1 neyin garantisi. işte dikkat diye buna derim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71161 İlk kez başlık açıyorum. Bölümleri çok fazla inceleme imkanım olmadı. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71171 Yüksel Bey kontağı açyıktan sonra marş basmak için kontağı çevirdiğiniz zaman , anahtar takılıyor mu hiç ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71172 ben olsam: yol yardımını arar, gelirken yanlarında WDS getirmelerini isterdim. programlama ve anahtar tanıtma ile halledilecek bir sorunsa (ve hayır, immobilizer arızasından akü başı sökerek kurtulunmaz .. ancak teyp kodunuzdan kurtulabilirsiniz,o kadar) aracınızı gereksiz yere servise çektirmek zorunda kalmazsınız. (umarım teyp kodunu bir yere yazmışsınızdır) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl comment_71186 İmmo arızası olsa göstergedeki anahtar işaretli kırmızı lamba sürekli yanardı yanlış immo gibilerinden. Mekanik arızalara yönelin bence.Cihaza bağlamadan burdan tespiti çok zor.Bulunduğunuz bölgede illaki vardır ford özel servisi veya bilgisayarlı bu işlerden anlayan birileri.Tabi 1000 nüfuslu köyde değilseniz. Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201214 yıl Yazar comment_71202 hayır her hangi bir takılma olmuyor Mert bey. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın