Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64393 Arkadaşlar merhaba. Focus 3 ümü ilk aldığımda el kitabını okumadığımdan 6 litre benzin kaldığında yanan ışık sarıdan kırmızıya dönecek diye baya beklemiş ve yolda kalmıştım. Gidilebilir yol 0 olduğunda şehir içi ve şehir dışı kaç km gidebiliyorsunuz ? benim şehir dışı yaklaşık 60 sanırım hatırladığım kadarıyla Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64397 Kitabı okumamanın faydaları diyelim.. Bukadar süre benzinsiz gezmek aracın heryerine zarar verecektir, son 20 km vs yazana kadar yakıtınızı alın..Beklemeyin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64403 Bugün 40 km kaldığında aldım 45,23 litre aldı, yani daha 10 litre varmış depoda yaklaşık. Bu da şehir içinde 120 km demek, gene yaklaşık. Diğer bir deyişle 0 + 50 km gibi düşünülebilir rahatlıkla... Ama bu limiti kullanmak hiç ama hiç akıllıca olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64404 lpgli araçlarda benzin seviyesini çeyrek deponun altına düşürmemek lazım derler benzin pompası soğutma işlemini benzin ile yaparmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64407 lpgli araçlarda benzin seviyesini çeyrek deponun altına düşürmemek lazım derler benzin pompası soğutma işlemini benzin ile yaparmış. Zaten bu benzin alınacak; zaruri durumlar haricinde almazsan araban da seni yarı yolda bırakır.. Zaten bir çok sorun kullanıcıdan kaynaklanıyor suçlu marka oluyor Bakmayın işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64410 Kitabı okumamanın faydaları diyelim.. Bukadar süre benzinsiz gezmek aracın heryerine zarar verecektir, son 20 km vs yazana kadar yakıtınızı alın..Beklemeyin.. Zaten bu benzin alınacak; zaruri durumlar haricinde almazsan araban da seni yarı yolda bırakır.. Zaten bir çok sorun kullanıcıdan kaynaklanıyor suçlu marka oluyor Bakmayın işte Üstteki resim örneği gibi mi. Bu focus kimin.. :) (Lafın sonu Hasan seni banlayacağım ile bitecek ama olsun çok eğlenceli. ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64411 Söylediğimize uymayan ne var burada Hasan ? Sen biraz daha iyi okumaya başla bence buaralar çok yanılgı içindesin güzelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64414 Söylediğimize uymayan ne var burada Hasan ? Sen biraz daha iyi okumaya başla bence buaralar çok yanılgı içindesin güzelim Yakup abi biraz şaka yapayım diyorum hep böyle yapıyorsun. Of of niye kızmıyorsun bana. Yakup abi sen 2 kere Bartına gitmedin mi? Birini buldum ama diğerini bulamadım onda 15 yazan vardı bir tane. Edit: Batummuş o. Benim aklımda yanlış kalmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201214 yıl comment_64417 Yakup abi biraz şaka yapayım diyorum hep böyle yapıyorsun. Of of niye kızmıyorsun bana. Yakup abi sen 2 kere Bartına gitmedin mi? Birini buldum ama diğerini bulamadım onda 15 yazan vardı bir tane. Bartın'a hiç gitmedim...Konuyu kirletme istersen Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64567 89 yılında Golf GTı da bana söylenen ( tabii o yıllarda şimdiki gibi teniz yakıt nerdee ) yakıt gösterge ışığı yanar yanmaz hemen yakıt alın denmişti..Ve o zamandan beri ikaz yanar yanmaz yakıt almak alışkanlık oldu bende...Şahsi kanaatim bu yöndedir.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64628 89 yılında Golf GTı da bana söylenen ( tabii o yıllarda şimdiki gibi teniz yakıt nerdee ) yakıt gösterge ışığı yanar yanmaz hemen yakıt alın denmişti..Ve o zamandan beri ikaz yanar yanmaz yakıt almak alışkanlık oldu bende...Şahsi kanaatim bu yöndedir.... Kara kaplı defter de aynı şeyi söylemekte Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64636 Ya iyide neden sonuna kadar kullanıyorsunuzki? Çeyrek depodayken dolduruncada siz veriyorsunuz benzin parasını, dibine kadar kullanıncada.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64641 Ben benzinlidede, dizeldede çeyreğin altına düşer düşmez almaya çalışıyorum genelde. Ama LPG de ya kırmızı yanınca yada bitince alıyordum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64849 Fazla sınırları zorlamamak lazım en kötü ışık yanınca almakta fayda var akaryakıtı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 201312 yıl comment_195858 Arkadaşlar yeni konu açmayım, benzerlik nedeniyle buraya yazayım; Biraz önce yoldan geldim, işe geliş yolumda yaklaşık 5 km kadar %10 dik, kıvrımlı bir yokuş var. O yokuşa girmeden önce göstergem tam çeyrek depodaydı. Yokuş bitti, birden araba öttü, bir baktım yakıt ışığı yanmış, gösterge tam sıfırda, kalan menzil 40 küsür gösteriyor. Tedirgin oldum ve en yakın Shell'den 40 liralık nitro aldım, yeni yakıt alınca gösterge yarım depoya yaklaştı ve kalan menzile 400 dedi, anladım ki biraz önce gösterdiği o düşük yakıt hataymış. Dik rampalarda sizde de böyle bir şey oluyor mu, bu normal mi, başına gelen oldu mu? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın