Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63079 Arkadaslar kafamda aracima mondeo da bulunan gunduz farini kendi aracima yapmak gibi bir dusuncem var. Gecen gun otokoc`a gittim daha once yapmadiklarini ancak yapabileceklerini soylediler ancak ortalama 3000 lira gibi bir maliyet cikti bana Acikcasi amacim dis gorunusten daha cok gunduz gorunmek ama hani goruntusude fena olmaz hani Aracim gri ve gezmeyi cok sevdigimden dolayi arabam surekli yollarda ve gri araba ciddi anlamda uzaktan hic belli olmuyor. Yurt disinda insanlar gunduzleri gorunmek icin sis fari yakarlar geceleri ise sis yoksa yakmazlar,ulkemizde ise sis farini show icin kullanildigindan ve devletimiz guvenlikten daha cok kasayi doldurmak niyetinde oldugu icin sis farlari yakmiyorum.Xenonlari ise karanlik disinda pek yakmiyorum cunku farlar yakinda siyah corap gecirilmis gibi olucak Avantajlari; Gunduz gorunmek Disarda satilan cin mali ledler yerine orjinal ford parcasi kullanarak guzel bir gorunum Dejavantajlari; Elde patlama riski Tampon delinicegi icin en ufak bi darbede bile tamponun delinen kisimlardan catlak yapmasi Ufak bi photoshopta calisma yaptim cok iyi olmasada sizin goruslerinizide almak isterim Resim : Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63082 sanki.... orj. tamponu bozmadan birşeyler yapabilsen.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63086 Ben kendim yaptım,şerit ledi siyaha boyayıp led kısımlarının boyasını çıkartarak siyah zemin üzerine yapıştırdım fakat pover led daha sağlıklı olur kullanım amacı açısından.Sizin isteğiniz doğrultusunda şöyle bir şeyler var fiyat da uygun geriye tampona uygulamak kalıyor. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-audi-dlr-audi-tip-gunduz-ledi-gunduz-fari-led-61737731/detay/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl Yazar comment_63087 Ben kendim yaptım,şerit ledi siyaha boyayıp led kısımlarının boyasını çıkartarak siyah zemin üzerine yapıştırdım fakat pover led daha sağlıklı olur kullanım amacı açısından.Sizin isteğiniz doğrultusunda şöyle bir şeyler var fiyat da uygun geriye tampona uygulamak kalıyor. http://www.sahibinde...61737731/detay/ Elinizde uygulamanin fotografi varsa paylasirsaniz sevinirim Benim amacim sis farlarinin ustune fotograflardaki gibi tam oturmasi bunlar otururmu supeliyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63132 Temiz bir uygulama ile çok şık olur bence, hele araç siyahsa daha da güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63272 Kendi yaptığım uygulamayı görmek istiyorsanız burada Bunun haricinde tam olarak aradığınız ürünse burada http://www.aliexpress.com/product-fm/546117052-HOT-Free-Shipping-2009-2011-Ford-Focus-3-LED-Daytime-Running-Light-wholesalers.html 3.000 TL ye göre fiyat gayet iyi bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201214 yıl comment_63277 O manyaklar kafayı yemiş. Mondeodaki DRL lerin fiyatı 147 lira.. x2 desen 300 lira yapar.. Bir sıfır arttırmışlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63537 drl uygulaması için istenen fiyat mert abinin dediği gibi çokmanaasız st tamponların tamamını alırsın o fiyata belen yalçın orda link atmış 55 tl lik olana onu uygulayacak güzel bir ustayla mükemmel oturur die düşünüyorum çünkü taşan kısımları buzlu camla kapanıyor cam tampona oturan yüzeyden daha geniş olduğu için işçilik kusurunu apsorve edebilir bu ürün boşuna para bayılma gereksiz olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63559 fikir olma açısından İnsignia'nın gündüz farı F2.5 farının içine çok güzel bir şekilde yerleştirilebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63567 fikir olma açısından İnsignia'nın gündüz farı F2.5 farının içine çok güzel bir şekilde yerleştirilebiliyor. nerde gördüğünü biliyorum salla gitsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201214 yıl comment_63568 nerde gördüğünü biliyorum salla gitsin Yok dediğin yerde değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_63953 Kendi yaptığım uygulamayı görmek istiyorsanız burada Bunun haricinde tam olarak aradığınız ürünse burada http://www.aliexpres...holesalers.html 3.000 TL ye göre fiyat gayet iyi bence. Bu linklerdeki gayet orjinal gibi duruyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64077 Geçen önümden mondeo geçti.Aynı şeyi bende düşündüm f3 olurmu acaba diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201214 yıl comment_80461 Arkadaslar kafamda aracima mondeo da bulunan gunduz farini kendi aracima yapmak gibi bir dusuncem var. Gecen gun otokoc`a gittim daha once yapmadiklarini ancak yapabileceklerini soylediler ancak ortalama 3000 lira gibi bir maliyet cikti bana Acikcasi amacim dis gorunusten daha cok gunduz gorunmek ama hani goruntusude fena olmaz hani Aracim gri ve gezmeyi cok sevdigimden dolayi arabam surekli yollarda ve gri araba ciddi anlamda uzaktan hic belli olmuyor. Yurt disinda insanlar gunduzleri gorunmek icin sis fari yakarlar geceleri ise sis yoksa yakmazlar,ulkemizde ise sis farini show icin kullanildigindan ve devletimiz guvenlikten daha cok kasayi doldurmak niyetinde oldugu icin sis farlari yakmiyorum.Xenonlari ise karanlik disinda pek yakmiyorum cunku farlar yakinda siyah corap gecirilmis gibi olucak Avantajlari; Gunduz gorunmek Disarda satilan cin mali ledler yerine orjinal ford parcasi kullanarak guzel bir gorunum Dejavantajlari; Elde patlama riski Tampon delinicegi icin en ufak bi darbede bile tamponun delinen kisimlardan catlak yapmasi Ufak bi photoshopta calisma yaptim cok iyi olmasada sizin goruslerinizide almak isterim Resim : Bence temiz bir uygulamayla disardakilerin focus 2.5un makyajlandigini dusunebilirler cok orjinal durmus Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın