Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Park Halinde Kaza

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
14 saat önce, Yaşar Karaman yazdı:

Hocam sağolun sizede geçmiş olsun. Ben plakayı bulayım bana takipsizlik çıkaran savcıyla bizzat ben uğraşırım öyle söyleyeyim. Bir de kasko firması plakayı bulursanız biz uğraşırız tarzında birşey dedi tabi ne yapıyorlar bilgim yok

Kasko firması (Allianz) o zaman beni uğraştırmıştı. Çarpan kişiyi önce karakola yönlendirmemi ve ondan yazılı ifade verdirmemi istediler. Kişi (Allahtan babası iyi niyetli çıktı ya da bir şeyleri kapatıyordu kendi aklınca) karakola gidince polisler onu terslemiş ve ifade almamışlar. Sonra kasko firmasına bunu söyleyince kişiden yazılı ve imzalı beyan almamı söylediler. O beyanı kaskoya ilettikten sonra sorunum çözülmüştü. Yoksa boşu boşuna hasarsızlık kademesi kaybedecektim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 saat önce, Ozan Kar yazdı:

detaylari okumak lazim tabii ama ilk olduguna gore su an bir hasarsizlik indiriminiz yok. hasarsizlik indirim koruma olunca 1 hasarda, sanki hasar olmamis gibi oluyor genelde. eger oyleyse zaten bir kaybiniz olmayacak.

Evet hasarsızlığım olmadığı için illa 40bin çıkacak diye bişey olmaz sıfırdan yapıyor gibi olur dedi kaskocu. Servise verdim arabayı kapı sipariş ettiler sadece kapıda kalırsa 100 bin cam krikosu vs hasar gördüyse 150 bin hasar kaydı olur dediler.

Güncelleme göz gözden üstündür size resim atacağım sizce jantlara bakarak bu araç aynı araçmı yorum yaparmısınız ? Burası kazanın bir yan sokağı nerdeyse 1 dakika geçmeden bu kameradan geçiyor trafiğin pek olmadığı ara sokakta kaç tane gri doblo denk gelebilir o yüzden janta odaklanmanızı istiyorum.

22232.jpg20261006_133152.jpg20261006_133140.jpg

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Günal Y. yazdı:

polisler onu terslemiş ve ifade almamışlar.

konu disi olacak ama gecenlerde kayip silah ruhsati icin ifade vermem gerekti. ucuncu gidisimde gecenin bir yarisi (3-4) verebildim. O da yonlendiren ilce emniyet mudurlugu oldugu icin... yoksa almayacaklardi. Memur bu isi onlarin (mudurlukteki memur) yapmasi gerekiyordu filan diye bir kac kere soyledi.

7 saat önce, Yaşar Karaman yazdı:

sizce jantlara bakarak bu araç aynı araçmı yorum yaparmısınız ?

bence ayni. fikir tabii.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Buldum plakayı bu arac içindeki sahista belli hepinize teşekkür ederim yarin Sulh Hukak Mahkemesine verecegim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.