Yanıtlama zamanı: 4 saat önce4 sa comment_524939 14 saat önce, Yaşar Karaman yazdı:Hocam sağolun sizede geçmiş olsun. Ben plakayı bulayım bana takipsizlik çıkaran savcıyla bizzat ben uğraşırım öyle söyleyeyim. Bir de kasko firması plakayı bulursanız biz uğraşırız tarzında birşey dedi tabi ne yapıyorlar bilgim yokKasko firması (Allianz) o zaman beni uğraştırmıştı. Çarpan kişiyi önce karakola yönlendirmemi ve ondan yazılı ifade verdirmemi istediler. Kişi (Allahtan babası iyi niyetli çıktı ya da bir şeyleri kapatıyordu kendi aklınca) karakola gidince polisler onu terslemiş ve ifade almamışlar. Sonra kasko firmasına bunu söyleyince kişiden yazılı ve imzalı beyan almamı söylediler. O beyanı kaskoya ilettikten sonra sorunum çözülmüştü. Yoksa boşu boşuna hasarsızlık kademesi kaybedecektim. Raporla
Yanıtlama zamanı: 59 dakika önce59 dk Yazar comment_524940 7 saat önce, Ozan Kar yazdı:detaylari okumak lazim tabii ama ilk olduguna gore su an bir hasarsizlik indiriminiz yok. hasarsizlik indirim koruma olunca 1 hasarda, sanki hasar olmamis gibi oluyor genelde. eger oyleyse zaten bir kaybiniz olmayacak.Evet hasarsızlığım olmadığı için illa 40bin çıkacak diye bişey olmaz sıfırdan yapıyor gibi olur dedi kaskocu. Servise verdim arabayı kapı sipariş ettiler sadece kapıda kalırsa 100 bin cam krikosu vs hasar gördüyse 150 bin hasar kaydı olur dediler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın