Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

2023 Active X'e FordPass (TCU) ve Elektrikli Bagaj Eklemek Mümkün Mü ?

E.Utku

Soru

Merhabalar 9 yıldır bindiğimiz 2011 Focus'u sattım ve hemen iki gün sonra 2023 Focus Active X aldım. Olaylar hızlı gelişti 🙂 Aracı aldığım arkadaş FordPass'den bahsetti. Sanırım 2023 Active X'lerde TCU modülü yer almıyor. Birinci sorum:

TCU Modülü eklenebilir mi? Eklenip FordPass kullanılabilir mi?

İkinci sorum:

Araca elektrikli bagaj ya da en azından kumandaya basınca bagaj kapağının kendi kendine açılacağı bir sistem yapılabilir mi? 

Üçüncü sorum:

Bu işlemler vb. servis dışında yapılırsa araç garantiden çıkar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

Sync 3 mü var? TCU aracınızda büyük ihtimalle vardır. Ancak ithal edildiği süreçte aracın bağlantı özellikleri hem BTK hem de Ford tarafından desteklenmediği için kullanılması çok çok zor. Araç üzerindeki modem'e ait IMEI kaydı yoktur. Etrafından dolanmanın çeşitli yolları olabilir, fiziksel kartlı TCU, VPN vs. taklalarla belki bir şeyler elde edilir, ama uzaktan çalıştırma gibi özelliklere çok ihtmal vermiyorum.  Eskiden Fordpass uygulaması ile kalan yakıt, menzil, km, lastik basıncı gibi bazı özelliklere ulaşılıyordu. Şu an Sync 3 için bunlar da yok galiba.

Elektrikli bagajı after market olarak yapan işletmeler var. Servis mantığında araç garantiden çıkar. Ancak bazı servisler de dışarıdan hizmet alarak garantili olarak yapıyor olmalı. En azından başka markalarda bu imkan vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.