Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201213 yıl comment_131127 Pist güzel şey, arabayı çok yıprattığı hatta bilinçli kullanılmazsa büyük sıkıntılar yaratabileceği söylendiğinden kendi arabamla girer miyim bilinmez. Tabi forum olarak bir pist etkinliği yapsak Co-Pilot olarak katılmayı isterim :kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131440 buyrun birde 2 teker 'den görün Nürburgring'i Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131444 Yine Pazar, yani Nürburgring'in turist günü. Bu seferki aracımız Focus EB 1.6 182 PS, araç standart motor, ancak 235/40-18 lastikler ve Eibach yay var. Ayrıca OBD portundan BT ile Android aplikasyonu ile motor verileri kaydedilmiş. Turbo basıncını, overboost anını ve hızı takip etmek mümkün. Buyrun birlikte bir tur atalım... Bu abinin arabayı bluefinleyip bir kere de öyle denemesi konusunda baskı yapmalısın abi.. Bluefin hakkındaki tüm soru işaretleri kalkar o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131445 Bu abinin arabayı bluefinleyip bir kere de öyle denemesi konusunda baskı yapmalısın abi.. Bluefin hakkındaki tüm soru işaretleri kalkar o zaman bluefin alınmaz , deneyenler var ; hiçbir işe yaramıyor ... tamamen yalan dolan ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131529 Yine Pazar, yani Nürburgring'in turist günü. Bu seferki aracımız Focus EB 1.6 182 PS, araç standart motor, ancak 235/40-18 lastikler ve Eibach yay var. Ayrıca OBD portundan BT ile Android aplikasyonu ile motor verileri kaydedilmiş. Turbo basıncını, overboost anını ve hızı takip etmek mümkün. Buyrun birlikte bir tur atalım... Bir an kendimi Need For Speed oynuyormuş gibi hissettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl Yazar comment_131542 bluefin alınmaz , deneyenler var ; hiçbir işe yaramıyor ... tamamen yalan dolan ... Almanya'da deneyip dyno ile güç artımını kanıtlayan ve kullananlar da var, genelleme yapmamak lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131624 Almanya'da deneyip dyno ile güç artımını kanıtlayan ve kullananlar da var, genelleme yapmamak lazım... almanyadakileri bilemem ama , TR'de ecoboosta alıp hiçbir verim alamayanlar var ... Zaten ecoboosta bluefin yapılıp ta youtube da videosunu gördüğümüzde yok sanırım, diğer arabaları bilemem ama , şu anda focus için konuştuğumuzdan ötürü, ve deneyipte bir verim alınmadığı için dedim ... Kasım 3, 201213 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131626 almanyadakileri bilemem ama , TR'de ecoboosta alıp hiçbir verim alamayanlar var ... Zaten ecoboosta bluefin yapılıp ta youtube da videosunu gördüğümüzde yok sanırım, diğer arabaları bilemem ama , şu anda focus için konuştuğumuzdan ötürü, ve deneyipte bir verim alınmadığı için dedim ... Hocam vardır birşey illa ki, hemen sonuca gitmeyin adamlar sektör'de ve hayli pahalı satıyorlar..Çalışmazsa 1 satar bir daha satamaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131627 Hocam vardır birşey illa ki, hemen sonuca gitmeyin adamlar sektör'de ve hayli pahalı satıyorlar..Çalışmazsa 1 satar bir daha satamaz.. valla bu işi çözecek tek bir kişi var forumda , haberler onda ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131713 Bilmediğini, öğreneceğinin de bitmeyeceğini bilmemek kadar derin bir cahillik var mı?... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201213 yıl comment_133598 Almanya'da deneyip dyno ile güç artımını kanıtlayan ve kullananlar da var, genelleme yapmamak lazım... Abi zahmet olmazsa bu bahsi geçen arkadaşlardan before -after çıktılarını alıp bana yollar mısın mail adresim sen de var , gerçekten çok merak ettim. Neden merak ettiğime gelince; Superchipsin 2 farklı haritasıyla 3 farklı dynoda before-after yaptım .Adamlarla tam 1 ay boyunca yazıştım .Ürünü iade ettim.Parasını bu hafta itibariyle geri alıcam.İsteyen özelden mail adresini bana atsın dyno çıktılarını yollayayim.Son kullandığım dyno bu İngiliz firmasının kendi araçlarını ölçtükleri dyno(maha) ve üstündeki yazılım versiyonu da aynı. Sonuç hüsran kendi sitelerinde bahsettikleri hp artışı yok yalnızca ufak bir torque artışı var o da ivmeleniyoruz izlenimi için . Bana sorarsanız nedeni de superchips kendi verdiği garanti . Merak edenler http://www.mybluefin.co.uk/s/bluefin-warranty Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın