Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl comment_91244 belen abi 150-200 liraya sadece kovan ile halledebilcek bişeyse bende yaptırırım bilgilendirirsen sevinirm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201214 yıl Yazar comment_91267 belen abi 150-200 liraya sadece kovan ile halledebilcek bişeyse bende yaptırırım bilgilendirirsen sevinirm Bendeki sorun kovan tarafında,karşı taraf da bilyeli olan kısım.Eğer sendeki sorun da kovan tarafından kaynaklanıyorsa sadece kovanla çözülebilir.Ptesi taktıracağım,parça karşı taraftan geldiği için sadece cumartesileri malzeme yolluyorlarmış ben de haftasonu burada olmadığım için p.tesiye kalıyor iş.Sonucu sana iletirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91486 Dün sanayi de parçacıları gezerken dik bi yokuş çıktıktan sonra arabadan acayip bir uğultu gelmeye başladı,bizim ustanın dükkanına çok yakındım hemen gittim yanına,tamir gören sağ aksı açtılar içinden civata çıktı herhalde tamir gördüğü yerde grese civata yapışmış o şekilde takılmış.(hastanın karnında gazlı bez unutan doktor misali)Ayrıca cumartesi aks kovanı gelecek bir tane sanırım bu titreme sorunundan 100 -150 TL gibi bir maliyetle kurtulacağım.Bu arada orada bulunduğum sırada arkasında sticker olan bir araç daha vardı kavuniçi Hatchback bir focus,meğer Tamer DEMİRHAN ile ustalarımız aynıymış,biraz sohbet ettikten sonra o da aracınla ilgili yaptıracağı bazı şeylerle ilgili uğraşmak üzere oradan ayrıldı. Peki Tamer Demirhana selam söyledinmi benden Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91489 Peki Tamer Demirhana selam söyledinmi benden Senin Tamer'i tanıdığını nereden bileyim,bilsem söylerdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91497 Bence aks bir bütündür.İstavrozu,lalesi bir arada değişmeli.Lale ile istavroz sıkı sıkıya geçmeli.Ordaki ufacık bir boşluk git gide büyür ve yine sorun yaşatır. Antalyada 140 TL ye 1 yıl-50.000 km garantili f2 için komple aks satıyorlar.İşçilikte 40-50 TL olur maximum. Sağ sol fiyatı farketmiyor. Bence en temizi garantili yan sanayi aks alıp takmaktır. Sonuçta garanti veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl Yazar comment_91502 Bence aks bir bütündür.İstavrozu,lalesi bir arada değişmeli.Lale ile istavroz sıkı sıkıya geçmeli.Ordaki ufacık bir boşluk git gide büyür ve yine sorun yaşatır. Antalyada 140 TL ye 1 yıl-50.000 km garantili f2 için komple aks satıyorlar.İşçilikte 40-50 TL olur maximum. Sağ sol fiyatı farketmiyor. Bence en temizi garantili yan sanayi aks alıp takmaktır. Sonuçta garanti veriyor. Bahsettiğiniz akslardan var bizim ustada,genelde şanzıman tarafı sarıp yağ kaçağına sebep oluyormuş,takarsam yarın geri gelebilirsin dedi o yüzden kullanmak istemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91509 Ama sonuçta garanti veriyor.1 yıl-50.000 km kafanız rahat olacak.Sorun halinde muhattabınız olacak.Kaynakla doldurmuşlar bilyayı alıştırmışlar ıstavroza.Şimdide laleyi değiştiriyorlar.Uyumsuzluk olabilir.milimetrik işler malesef. Fotoğrafta koyduğunuz yeri bilirim.Kartal Sanayide Barış oto.Volantı kırık focus 3 varmış siyah derseniz bilirler beni Kırık volantı garantiden değiştireceklerdi araya adam koyup,içime sinmedi yaptırmadım.Ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar,işçilikleri,deneyimleri,bilgileri mükemmel.Kuzenlerimde oraya gidiyorlar sorunlarında,sıkıntılarında.İstanbuldaki en iyi Ford özel servislerinden birisi... Barış Otonun karşısındaki GERDAN tabelalı servis&yedek parça dükkanının sahibi CAN abi akrabamdır Ordaki ustalarda tanırlar.Onun selamını koyarak fiyat kırdırın Haziran 21, 201214 yıl Çağlar Kasımoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201214 yıl Yazar comment_92012 Ama sonuçta garanti veriyor.1 yıl-50.000 km kafanız rahat olacak.Sorun halinde muhattabınız olacak.Kaynakla doldurmuşlar bilyayı alıştırmışlar ıstavroza.Şimdide laleyi değiştiriyorlar.Uyumsuzluk olabilir.milimetrik işler malesef. Fotoğrafta koyduğunuz yeri bilirim.Kartal Sanayide Barış oto.Volantı kırık focus 3 varmış siyah derseniz bilirler beni Kırık volantı garantiden değiştireceklerdi araya adam koyup,içime sinmedi yaptırmadım.Ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar,işçilikleri,deneyimleri,bilgileri mükemmel.Kuzenlerimde oraya gidiyorlar sorunlarında,sıkıntılarında.İstanbuldaki en iyi Ford özel servislerinden birisi... Barış Otonun karşısındaki GERDAN tabelalı servis&yedek parça dükkanının sahibi CAN abi akrabamdır Ordaki ustalarda tanırlar.Onun selamını koyarak fiyat kırdırın Şansımızı deneyeceğiz sorun olursa geri veririm.Barış oto iyidir her konuda yardımcı oluyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214683 herkese iyi akşamlar arkadaşlar ankara ve istanbul'da orijinal ford parça ithal eden firmaların olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi yada tanıdığı olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum ,şimdiden teşekkür ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214686 herkese iyi akşamlar arkadaşlar ankara ve istanbul'da orijinal ford parça ithal eden firmaların olduğu söyleniyor bu konuda bilgisi yada tanıdığı olan arkadaşlarımdan yardım istiyorum ,şimdiden teşekkür ediyorum Bu konu ile alakasını anlamadım. Yine de cevaplayalım. Lütfen sponsor bölümüne bakınız orada şirket göreceksiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214689 aynı sorun benim focusda var aks değişimi gerekiyormuş malum servis çok pahalı istiyor çin malı taktırmak istemiyorum bu yüzden orijinal ve uygun fiatlı parça arıyorum ilginize teşşekkür. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 201412 yıl comment_214821 motor takozlarındaki sorun araç seyir halindeyken kabine titreme verebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201412 yıl comment_216837 aracı askıya alıp ön tekerler boştayken 1-2-3-4-5 viteslerde araç aynı titremeyi yapıyormu bir bakın... yapıyorsa büyük ihtimal aks mili (frezelerede baktırın) teker bilyalarıda aynı sesi verebilir .. çok zor bişey değil aracı yukarı kaldırıp denemek bence kendiniz bi kaldırıp deneyin boş yere para dökmeyin sağa sola... kolay gelsin not: kırık motor kulağı küt küt vurur vites falan değiştirirken.. veya ileri geri vitesine takıp aracı kaldırırken . (motor kaputunu açıp el freni çekiliyken aracı ileri geri viteslerde çeyrek debriyajla kaldırır gibi yaparak motor esnemelerinden kulakların bozuk kırık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217567 herkese iyi akşamlar aks'ları söküp frezelediler hatta birazda eğilmiş tornada düzelttiler titreme bir nebze azaldı ancak içime sinmiyor değiştireceğim, ustama sordum ithal takalım bir sıkıntı olmaz diyor VEKA yada HERİ diye markalar varmış 1 yıl garanti veriyorlar karar veremedim bu konuda formdan yardım bekliyorum ithal mi ? orijinal mi ? slm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 201412 yıl comment_217568 herkese iyi akşamlar aks'ları söküp frezelediler hatta birazda eğilmiş tornada düzelttiler titreme bir nebze azaldı ancak içime sinmiyor değiştireceğim, ustama sordum ithal takalım bir sıkıntı olmaz diyor VEKA yada HERİ diye markalar varmış 1 yıl garanti veriyorlar karar veremedim bu konuda formdan yardım bekliyorum ithal mi ? orijinal mi ? slm. Burası bilir Fiyat da almayı unutmayın bari http://www.focusclubtr.com/forum/165-er-ol-otomotiv-ford-yedek-par%C3%A7a/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın