Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 201214 yıl Yazar comment_62034 sabah halledersek daha iyi olur,haberleşiriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 201214 yıl comment_62178 sonuç hakkında bilgi verin ogün&belen yalçın.. bilinçlenelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl comment_64115 Evet Bugün sanayiiye gittik Belen abi ile. Ustamızla test sürüşüne çıktık. Hatrı sayılır bir mesafe test sürüşü yaptıktan sonra. Tahmini tehşis olarak akslar dedi ustamız. Bugün aşırı yoğundu dükkan boş lift yoktu bizide bekletmek istemedi O yüzden hemen sehpaya aldı aracı. Sağ aksta problem olduğunu söyledi. Gereği yapıldı. Belen abi rot balansa giderken benim mesai saatim geldiği için gitmek zorunda kaldım. Sonuç ücret ve memnuniyet konusunda Belen abi foruma girince bilgilendirecektir bizleri Sorun Erkanın resmini koyduğu parçadan kaynaklanıyormuş. Zaten test anında bir yerde motorla alakalı olmadığını bariz hissettirmişti. Muhabbete daldık fazla resim çekemedik. Sözün geri kalanı Belen abide zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201214 yıl Yazar comment_64247 Herkese selamlar,öncelikle Ogün'e yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.Ogün kısaca konudan bahsetmiş,fakat sanayiden çıktıktan sonra yağış ve yol durumu yüzünden test yapma imkanım olmadı.Bir kaç gün içinde deneme yapıp sonucu sizlerle paylaşacağım.Ustamız da anlattığımız şikayete dayanarak titremenin aks başlarından olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtti zaten kendi de kullanırken titremeyi fark etti.Kesin çözüm parça değişimi fakat aks başına yaklaşık 1.000 TL gibi bir rakam söz konusu.Tamir yoluyla yaklaşık 30.000 KM sorun çıkartmayacağını belirtti.Tamirin de maliyeti işçilik dahil 70 TL.Sonucu en kısa sürede sizlerle paylaşacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64850 Bilgilendirme için çok teşekkürler benim aracımda da aynı sorun mevcut.şimdi tek düşündüğüm servisteki ustaları aksların arızalı olduğuna inandırabilmek garanti harici olsa araba direk dışarda sanayide şunları değişelim derim olay biter bakalım artık hayırlısı gerçi bakıma 15.000 km var belki bakımı bekleyip öyle giderim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl Yazar comment_64852 Bilgilendirme için çok teşekkürler benim aracımda da aynı sorun mevcut.şimdi tek düşündüğüm servisteki ustaları aksların arızalı olduğuna inandırabilmek garanti harici olsa araba direk dışarda sanayide şunları değişelim derim olay biter bakalım artık hayırlısı gerçi bakıma 15.000 km var belki bakımı bekleyip öyle giderim . Eğer sadece gaza basınca yapıyorsa akslardan olabilir fakat jant yamukluğu da buna sebep oluyor.Herhangi bir derin çukura girme söz konusu değilse akslar üzerinde durun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl comment_65039 Jantlarda sıkıntı yok gecen hafta rot balans yaptırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201214 yıl Yazar comment_65220 O zaman akslara bir baktırın derim tabi ustaları inandırabilirseniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201214 yıl Yazar comment_66850 Geçen hafta kaynakla doldurup tekrar tornaya sokarak çözmeye çalıştılar fakat bugün o titremeyi tekrar fark ettim,bir ara yine gidip baktırmam gerekecek belki yarın vaktim olursa giderim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201214 yıl Yazar comment_66855 Belen kaç km. de senin araç? 133 binde şu anda Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın