Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 20242 yıl comment_515945 14 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: İlk açılışta/arabayı çalıştırdığımda siyah ekran olayından bahsediyorum, yoksa sadece bende mi öyle 🤣 smartbox filan yazan bir siyah ekran geliyor bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl comment_515954 Benim kullandığım adaptör resimdeki. Mayıs 13, 20242 yıl Murat Kav. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl Yazar comment_515955 5 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Benim kullandığım adaptör resimdeki. Gürkan hocam da göndersin önerilerini ona göre yürüyelim😊 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl comment_515958 59 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Benim kullandığım adaptör resimdeki. Ben de var bu , alacaksanız almayın. Ben Ankara'ya teslimata geleceğim elden veririm size kullanın beğenirseniz 2.el parası neyse bana gönderirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl comment_515960 Bir saat önce, Erdem Ay yazdı: Gürkan hocam Aynısını kullandım, sıkıntı olmadı... Yakup'un söylediği mantıklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl comment_515968 Ben aşağıdaki ürünü Android telefonumla kullanıyorum ve gayet memnunum. Alternatif olarak önermek istedim. Youtube'da inceleme videoları var. https://www.amazon.com.tr/Carlinkit-CarPlay-Android-otomobiller-kablosuz/dp/B0C149F6CG/ref=sr_1_1?dib=eyJ2IjoiMSJ9.r-vIyYZOhsDB1LhhNIz3edjTF-siwVAXC41FZqVtU4IDozC9WBD8LbZhPUNf1y1NnvotxQT2Z90EB_erotyZzjzKwRMVWssz9xkHqFFzkVZOYV_bANsXZdZvmvL9XMdu9yDWXfDutBVva_trAp3nue_2Y4bTIHbWqFnk6uoAWKZ7OjwjbYKrJ-NtusSUyE9g1bguXch6enSS79YMC59Mv7GPO5dVbTUtJwp4YqldHhEmB5yEM4TsqdRz0JFU2md2FuK-RI5-MqAfrS_QxF5L9DLLqP5r9nQXEViAOAUFRxM.SUP7vHYrDolFnZeM15GOghuSFwS4jaDKZtd5aPQIzYU&dib_tag=se&qid=1715595519&refinements=p_4%3ACarlinkit&s=electronics&sr=1-1 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl Yazar comment_515975 6 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: Ben de var bu , alacaksanız almayın. Ben Ankara'ya teslimata geleceğim elden veririm size kullanın beğenirseniz 2.el parası neyse bana gönderirsiniz. Yakup bey güzel fikir😃Dediğiniz gibi yaparız. Ne zaman gelirsiniz siz Ankara’ ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl comment_515976 Şimdi, Erdem Ay yazdı: Yakup bey güzel fikir😃Dediğiniz gibi yaparız. Ne zaman gelirsiniz siz Ankara’ ya Corsa'yı ne zaman satarsam ertesi gün 😄 Çarşamba inş veya perşembe. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 20242 yıl Yazar comment_515977 2 saat önce, Yakup Ç. A. yazdı: Corsa'yı ne zaman satarsam ertesi gün 😄 Çarşamba inş veya perşembe. Cuma gelirsiniz inşallah😃şehir dışında olacağım. Perşrmbe gecesi dönüşüm😌 İnşallah denk getiririz de, misafirim olursunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 20241 yıl Yazar comment_518171 Arabada multimedya işini biraz daha geliştirdik. Bir arkadaşımda gördüm ve çok hoşuma gitti, ürün Carlinkit Android 13 Box Max 8gb ram-128 rom. Ben bunun daha yeni versiyonu TBox Max (Ambient) aldım. Bu cihazın avantajı hem carplay hem de android tablet ekranına sahip olabiliyorsunuz, her ikisi arasında geçiş yapabiliyorsunuz ama açıkçası carplay' den daha fazlasını sunduğu ve pratik olduğu için carplay' e gerek duymuyorsunuz. Android 13 ile bildiğiniz google store üzerinde ne uygulama varsa hepsini indirebiliyorsunuz. Örneğin geçtiğimiz günlerde hastane ziyaretine gitmiştik ve beklemem gerekiyordu, netflix açtım ve bekleme zamanını keyifli geçirdim. Aracı benim gibi kablolu çalışanlar için kablosuz bağlantı imkanı da büyük rahatlık. Arkadaşımın aracında kablosuz bağlantı olduğu halde, sırf video oynatımı vs için bu cihazdan almış. I Phone kullanıcısı iseniz basit bir otomasyon ile (kestirmeler) araca bindiğinizde cihaz otomatik olarak I Phone hotspot üzerinden internet beslemesini yapıyor, hiç bir şekilde telefonla vs uğraşmıyorsunuz. Açılması focus' da biraz zaman alıyor, örneğin eşimin aracında kapılar açıldığında hemen cihaza elektrik verdiğinden onlarda koltuğua oturduğunuzda bağlanmış oluyor, daha çabuk açılıyor yani. Cihazı şiddetle tavsiye ederim. Kesinlikle reklam değildir, ilgili firma ile alakam yok:), zaten bir çok satıcısı var. Amerika' da falan da baya popüler youtube da gördüğüm kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20241 yıl comment_519085 Erdem bey günaydın. hayırlı olsun cihazınız. cihazı Ankara'da mı bağlattınız?. Cihaz bağlanırken kesme biçme oluyor mu kablo, sokette veya montaj yerinde? Bende aracıma almayı düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20241 yıl Yazar comment_519087 Bir saat önce, Orhan B. yazdı: Erdem bey günaydın. hayırlı olsun cihazınız. cihazı Ankara'da mı bağlattınız?. Cihaz bağlanırken kesme biçme oluyor mu kablo, sokette veya montaj yerinde? Bende aracıma almayı düşünüyorum Orhan bey günaydın. Kututu USB girişine takıyorsunuz başka hiç birşey gerekmiyor. Biz üç arkadaş kullanıyoruz, gayet memnunuz. Ayarlamasını vs ben yaparım denk getirebilirsek😊 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 20241 yıl comment_519089 7 saat önce, Erdem Ay yazdı: Ayarlamasını vs ben yaparım denk getirebilirsek Araba servisten çıktıktan sonra yazarım size. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın