Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20242 yıl comment_515255 Sanki böyle bi konu başlığı vardı arattım ama bulamadım Dün yağcıya gittim araba bu aralar çok dpf jenerasyonu yapıyordu yağı değiştireli daha 5 bin km falan olmuştu ama kafama taktığım İçin değiştirttim, bugünde oksijen sensörünü map ve maf sensörlerini söktüm liquemoly nin map ve maf sensör temizleyicisiyle temizliğini yaptım psikolojikmen rahatladım geçen yıl map ve maf ı bu tarihlerde temizlemiştim heryıl temizlemeye gerek yokmuş bunu anladım geçen yıl temizlediğimde çok kötüydüler şimdi temiz çıktılar Oksijen sensörünün çok kirli çıkacağını düşünmüştüm ama korktuğun kadar kötü değildi şaşırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20242 yıl comment_515256 Aramam sormam bir daha 😄 Eline sağlık abi, başlığı düzeltiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20242 yıl comment_515257 2 saat önce, Semih O. yazdı: Aramam sormam bir daha 😄 Eline sağlık abi, başlığı düzeltiyorum. Düzelmemiş başlık, ben de aramam sormam o halde 🤣 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20242 yıl comment_515261 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Düzelmemiş başlık, ben de aramam sormam o halde 🤣 Aaa düzeltirim yazıp unutmuşum yahu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20242 yıl Yazar comment_515265 1 saat önce, Erdem Ay yazdı: Adem bey mazotu nerden alıyorsun? Her zaman shell den başka yere gitmem😀 bugün akşama kadar arabayla uğraştım sensörleri temizledikten sonra Söke ovasında dpf yi yaktım 3000 devir 3. Vites 15 dk, bu yaptığımın ne kadar doğru olduğunu ölçmek için didimde bi arkadaşa uğradım %5 doluluk çıktı onuda bilgisayarla yaktık %0 oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl Yazar comment_515735 Kaputa Fusso dark wax uyguladım geçen yıl komple uygulamıştım 2-3 aya yakın araba evin önünde yattı çok az kirlenmişti acayip itici bide bunun kürleşme süreci var o zaman daha kalıcı oluyormuş, ben beklemedim direk yıkadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515740 Eline sağlık Adem, Ben de 4 disk balata operasyonuna girdim sabah sabah 😂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl Yazar comment_515741 10 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben de 4 disk balata operasyonuna girdim orjinalcisin abi diskleri trw balataları orjinal takmıştım geçen yaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515742 3 saat önce, Adem Kazıl yazdı: orjinalcisin abi diskleri trw balataları orjinal takmıştım geçen yaz Geçen sene disk aldığım fiyata sadece balata alamıyorsun şu an, böyle bir değersizlik görmemiştim... Güncel disk balata tk fiyatı 17K civarı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515743 6 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Eline sağlık Adem, Ben de 4 disk balata operasyonuna girdim sabah sabah 😂 Gürkan hocam hayırlı olsun. Nerden temin ettin. Benim de bakım yaklaşıyor. Özellikle arka balatalar değişecek belki diskler de. Bir yerde TRW marka arka balata var sanayide arka takım 1000 TL dedi. TRW nasıldır acaba. Orijinaller biraz yüksek gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515745 21 dakika önce, Fikret Ö. yazdı: Gürkan hocam hayırlı olsun. Teşekkürler Fikret hocam. Yedek parça toptancısı bir arkadaş var, fiyat alırız Kuga için. Orj olmayacaksa Trw den ziyade Ate veya Bosch daha iyidir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515746 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Teşekkürler Fikret hocam. Yedek parça toptancısı bir arkadaş var, fiyat alırız Kuga için. Orj olmayacaksa Trw den ziyade Ate veya Bosch daha iyidir diye düşünüyorum. Tamamdır Gürkan hocam. Haber beklerim senden. Orijinal bakalım olmazsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20242 yıl comment_515747 27 dakika önce, Fikret Ö. yazdı: Tamamdır Gürkan hocam. Haber beklerim senden. Orijinal bakalım olmazsa. Bana şase nr at hocam, yarın soralım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın