Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20242 yıl comment_515199 6 saat önce, Mithat E. yazdı: Sizce şanzıman yağı değişmeli mi? Buna cevap vermiştik, yeterli gelmedi herhalde 🙂 Mart 21, 20242 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20242 yıl comment_515200 6 saat önce, Mithat E. yazdı: Aracım 108 binde triger hiç değişmemiş bayramdan önce bakım yaptiricam triger setini degistircem şanzıman yağı hiç değişmemiş. Siz kullanicilarin görüşlerini almak istiyorum. Sizce şanzıman yağı değişmeli mi? Servis değişmez ömürlük diyor bilemedim kararsız kaldım. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler triger 9 yıl veya 135 bin km, şanzıman yağınında değişmesi gerekli ULV yağ ile forumda konusu var, servis değiştirmiyorsa değiştiren bi yer bulursunuz illaki, Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20242 yıl comment_515217 arkadaşlar dizel focus 8 ileri otomatik ile megane4 7 ileri otomatik karşılaştırdığınızda hangisini seçersiniz? sıfır araç alma durumum var. ikisi arasında kararsızım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 20242 yıl comment_515219 16 dakika önce, Ali Gök yazdı: arkadaşlar dizel focus 8 ileri otomatik ile megane4 7 ileri otomatik karşılaştırdığınızda hangisini seçersiniz? sıfır araç alma durumum var. ikisi arasında kararsızım. Focus alırım şu an en çok hoşuma giden dizel otomatik aktive Sw olanı hemde bağımsız süspansiyon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515273 Focus'un 8 ileri otomatiklerinde D konumunda hareket ederken kapıyı açınca şanzımanı kırıyormuş gibi bir duyum aldım. Aslı var mıdır? Kapıyı açınca P konumuna alıyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515274 34 dakika önce, İsmail Sefer yazdı: Focus'un 8 ileri otomatiklerinde D konumunda hareket ederken kapıyı açınca şanzımanı kırıyormuş gibi bir duyum aldım. Aslı var mıdır? Kapıyı açınca P konumuna alıyormuş. Hareket halinde kapıyı açınca sesli uyarı veriyor şanzımana bir şey olmuyor. Dururken açarsanız P ye alıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515275 günaydın titanyum stil paket ne oluyor titanyumun altı üstü mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515276 4 dakika önce, Ali Gök yazdı: günaydın titanyum stil paket ne oluyor titanyumun altı üstü mü? Üst paket, Titanium üzerinde led stop vb gibi ekler var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515277 19 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Üst paket, Titanium üzerinde led stop vb gibi ekler var... Bir titanium X değli tabii ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515280 cevaplar için teşekkür ederim bir sorun çıkmazsa 4. focus olarak devam edeceğim Mart 25, 20242 yıl Ali Gök tarafından düzenlendi ekleme Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20242 yıl comment_515285 13 hours ago, İsmail Sefer said: Focus'un 8 ileri otomatiklerinde D konumunda hareket ederken kapıyı açınca şanzımanı kırıyormuş gibi bir duyum aldım. Aslı var mıdır? Kapıyı açınca P konumuna alıyormuş. Bunu ben de duydum ama denemedim. Denyo bir arkadaşım düz giderken geri vitese aldığında dahi kırılmadı, giderken kapı açıldı diye P ye almaz "herhalde" ama kendiniz P ye alırsanız ne olur bilemem. O değilde giderken neden kapıyı açıyoruz? 13 hours ago, Gürkan Çakıroğlu said: Hareket halinde kapıyı açınca sesli uyarı veriyor şanzımana bir şey olmuyor. Dururken açarsanız P ye alıyor. Giderken kapıyı açmayı denesene bi 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515287 5 saat önce, Mertol Kip yazdı: kendiniz P ye alırsanız ne olur bilemem. ben mareada denemistim, durmaya yakin hizlarda, kirilmamisti 🙂 merak sadece 😄 o arabaya baya iskence etmistim zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515291 9 saat önce, Mertol Kip yazdı: denesene bi Yazdım ya uyarı veriyor sadece diye, denedim yani 🙂 9 saat önce, Mertol Kip yazdı: O değilde giderken neden kapıyı açıyoruz? Türküz biz: kavga var dövüş var sövüş var, her zaman camdan çıkamıyoruz 🙂 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515294 10 saat önce, Mertol Kip yazdı: O değilde giderken neden kapıyı açıyoruz? Yanınıza oturan kişi bazen acelesinden araba tam durmadan kapıyı açabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 20242 yıl comment_515295 2 saat önce, İsmail Sefer yazdı: Yanınıza oturan kişi bazen acelesinden araba tam durmadan kapıyı açabiliyor. yolcu tarafinda zaten P ye almaz ki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın