2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız×
Hoş Geldiniz!
Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2019 model 1.5 ecoblue aracımı alalı 1 hafta oldu.Bu benim ilk otomatik aracım.Fakat daha önce otomatik vites araba kullanmisligim var.Yalniz bu arabaya bir türlü alışamadım nedendir bilmiyorum yolda giderken aracın sürekli vites değiştirmesi beni yola adapte edemiyor.8 ileri olması güzel ama bu kadar düşük devir vites aralığı hoşuma gitmedi.Sizdede aynı hissiyat varmı?
Soru
Mithat E.
Arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler
2019 model 1.5 ecoblue aracımı alalı 1 hafta oldu.Bu benim ilk otomatik aracım.Fakat daha önce otomatik vites araba kullanmisligim var.Yalniz bu arabaya bir türlü alışamadım nedendir bilmiyorum yolda giderken aracın sürekli vites değiştirmesi beni yola adapte edemiyor.8 ileri olması güzel ama bu kadar düşük devir vites aralığı hoşuma gitmedi.Sizdede aynı hissiyat varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
9
7
5
Popular Days
Mar 26
7
Mar 19
7
Mar 25
7
Mar 30
6
Top Posters For This Question
Erdem Ay 10 posts
Ali Gök 9 posts
Mithat E. 7 posts
Gürkan Çakıroğlu 5 posts
Popular Days
Mar 26 2024
7 posts
Mar 19 2024
7 posts
Mar 25 2024
7 posts
Mar 30 2024
6 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Yazdım ya uyarı veriyor sadece diye, denedim yani 🙂 Türküz biz: kavga var dövüş var sövüş var, her zaman camdan çıkamıyoruz 🙂
Ali Gök
arkadaşlar bugün anlaştım. bayide yokmuş haftaya gelecek 2023 model titanyum stil paket manyetik gri sedan dizel. dördüncü focus olacak. ilk kez otomatik kullanacağım. umarım daha önceki focuslar gibi
Ozan Kar
bakimda duzelmesi ve karsi taraf kullandiginda olmamasindan yola cikarak gaza az basmak ve arabaninda buna uyup tepkileri dusurmesinden kaynakli gibi geldi bana 🙂
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap