Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

SYNC 2 GPS Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

S. Aleyküm semih bey benim araçta sync 2 var. 1 hafta önce navigasyon kartı aldım. Kartı görmedi aracım sonra kartı satın aldığım arkadaş güncelleme yapmam gerektiğini söyledi 3.10 sürümüne yükselttim navigasyon kartı çalıştı fakat beni almanyada gösteriyor gps çıkıyor fakat üstünde X işareti var ve ekran her açıldığında navigasyon düzgün çalışmıyor satıcıya başvurun diyor ekrandaki pusula çalışmıyor herhangi bir harf çıkmıyor tarihte 2010 gösteriyor bu sorunlar için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 

B41442F6-BC0A-4DCB-944F-7630B1DF4B81.jpeg

B727A140-08E0-46CA-BA96-6D65DEF4A95C.jpeg

187FD328-B2FD-445E-BC7C-C1B1123DA9E3.jpeg

Yanıtlama zamanı:

gps in bir hatası yok kart/dosyaları bozuk yada hatalı

navi aktivasyonu yaparken resim ile navi unlocked yaptınızmı

kartı nerden aldınız

bundanmı:https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sync-2-f11-2023-navigasyon-karti-ford-mondeo-focus-cmax-sync2-652468600/detay/

Berke Yılmazkaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 saat önce, Berke Yılmazkaya yazdı:

gps in bir hatası yok kart/dosyaları bozuk yada hatalı

navi aktivasyonu yaparken resim ile navi unlocked yaptınızmı

kartı nerden aldınız

bundanmı:https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-sync-2-f11-2023-navigasyon-karti-ford-mondeo-focus-cmax-sync2-652468600/detay/

Evet resimle yaptım evet bu arkadaştan aldım

Ben hafıza kartının içindeki bütün bilgileri sildim daha key dosyası hariç orjinal g2 haritası olan bir arkadaştan dosyalarını aldım . Sadece türkiye haritası var dosyalarda konum olarak yine aynı enlem ve boylamda boş bir yerde gösteriyor arabayı

Yanıtlama zamanı:

Ben söylediklerinizden ve yaptıklarınızdan hiçbir şey anlamadım açıkçası. Nokta, virgül de kullanmıyorsunuz anlayana kadar akla karayı seçiyoruz.

-Navigasyonu sonradan mı aktif ettiniz? Hangi versiyonda, nasıl ettiniz?

-Ana sıfırlama yapmayı denediniz mi?

-F11 haritasını başkasından satın alıp, içine G2 mi yüklediniz? Yaptıysanız niye böyle bir şey yaptınız onu da anlamadım.

-Güncellemeyle kartın çalışmamasının ne alakası varmış anlamadım ama hangi dosyaları kullanarak güncelleme yaptınız?

- Güncelleme öncesi hangi versiyondaydınız? Bahsettiğiniz sorun var mıydı?

Biz burada senelerdir millete para kaptırmayın diye her şeyi yazmaya çalışıyoruz, millet paraları yerken, sorunlarla yine biz uğraşıyoruz. Ben anlamadım bu işi. Kartı satan vatandaşa sordunuz mu, niye böyle oldu diye?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

-Aracı aldığımda Navigasyon  kartı takın yazıyordu. 

- Evet ana sıfırlama teyip üzerinden yaptım hemde çok kez

-F11 beni almanyada gösterince G2 yükleyip acaba karttamı sorun var diye içerisini değiştirdim

-3.08 yüklemek istemiştim fakat indirdiğim dosyada 3.08 yazmasına rağmen işlem sonunda 3.10 olduğunu gördüm.

-önceki versiyonu 4.32

göncellemeden önce kartım yoktu

Yanıtlama zamanı:

Nereden yüklediniz bu 3.08'i?

Yukarıda aktivasyonu resim ile yaptığınızı söylemişsiniz. 4.32'de mi yaptınız? Bu durumda aracı aldığınızda navigasyon kartını takın yazmıyor olması lazım. Bir yerlerde bir yanlışlık yapmışsınız ama ben hala anlamaktan çok uzağım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Rus sitesinden indirdim 3.08

4.32’de değil 3.10 da yaptım

Ben aracı sıfır almadım aracım 2015

5 dakika önce, Semih O. yazdı:

Nereden yüklediniz bu 3.08'i?

Yukarıda aktivasyonu resim ile yaptığınızı söylemişsiniz. 4.32'de mi yaptınız? Bu durumda aracı aldığınızda navigasyon kartını takın yazmıyor olması lazım. Bir yerlerde bir yanlışlık yapmışsınız ama ben hala anlamaktan çok uzağım.

Örneğin Arcımda kamera yok. Aracın önceki sahibi kamerayıda aktif etmiş geri viteste kamera ekranı açılıyor kamera yok servise git diyor

Yanıtlama zamanı:

Yazdıklarınıza göre sorunun olası sebepleri

1- Yanlış BCM ve APIM konfigürasyonu,

2-SD kart ile ilgili hatalar, hatalı sdcard.key, eksik dosya vs.

3-SYNC yazılımı ile ilgili hatalar, hatalı dosya, yanlış bölge vs.

Nasıl yaparsınız bilmiyorum. Bir OBD cihazı bulup APIM ve BCM konfigürasyonunu Forscan gibi bir program kullanarak orijinal hale getirin. Hata kodlarına bakın. SYNC versiyonunu 3.08'e geri döndürün. Forumda gerekli dosyalar var. En son da kart ile ilgili bir sorun var mı yok mu ona bakarsınız.

Yanıtlama zamanı:

Aşağıdaki bağlantıdan 3.08'i indirin farklı kaydet ile indirin. İçindeki autoinstall.lst dosyasını aşağıda paylaştığımla değiştirin. Düzgün çalışan, kaliteli bir usb bellek kullanın.

http://ivsu.binaries.ford.com/swparts/Gen2v38build15128updatepackageEULangpack1Rev4.zip

autoinstall.lst

Güncelleme konusu aşağıda.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

50 dakika oldu ekren bu şekilde 

image.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Araç çalışır durumda

Araç hareket halinde olursa bir sorun olur mu

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.