Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

0w20 wss-m2c952-a1 motor yağı hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yılda 15.000 km den fazla yol yaptığım için yeniden Liqui Moly Top Tec 6610 5 litre aldım. Nisan ayında 1070 TL olan yağ 1470 TL olmuş. Mazot filtresi  ise Mann 11024 1750 TL. Hava ve yağ yedeğim hazırdı. Sonraki bakımı bekliyorum. 

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 50
  • Görüntüleme 19,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Standardı karşılayan ve bilindik üreticilerden gelen her yağ yeterli olacaktır. Liqui Moly kabul gören bir yağ, ama normal koşullarda kullanılan bir araçta -yağ özellikli bile olsa- uzun vadede m

• @Tuğra Yanıktan aldığım feyzle ben de Mann filtreler, liqui Moly yağ ile dışarıda (Savaş Ustaya) yaptırdım 4 yıl bakımını.  4. yıl bakımında mazot filtresi ve hidrolik yağ değişimi de var.  Ben

• 208L varilden Castrol ya da FMY'dir.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
11.04.2023 - 22:43 tarihinde, Tuğra Yanık yazdı:

Tuğra bey 2019 Dizel otomatik eco blue için şartları karşılıyor mu benim aracım 6.2 alıyor kullanımdan sonra Memnun kaldınız mı castrol orjınal bulmak çok zor 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çok memnun kaldım bu yağdan, 2. kez aynı yağ ile değişim yaptım. Servisin Opet yağı 10.000 km'de yağ kalite uyarısı veriyordu, Liqui Moly 14.000 km'de verdi. Benim kapasitem 4 litre. Fiyatı biraz pahalı ama değer bence.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şartları da karşılıyor yazmayı unutmuşum. 

Yanıtlama zamanı:

Tuğra bey tşkr ederim bende bu yagdan almayı düşünüyorum castrol orjınal bulmak çok zor 

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
18.09.2024 - 10:51 tarihinde, Tuğra Yanık yazdı:

Çok memnun kaldım bu yağdan, 2. kez aynı yağ ile değişim yaptım. Servisin Opet yağı 10.000 km'de yağ kalite uyarısı veriyordu, Liqui Moly 14.000 km'de verdi. Benim kapasitem 4 litre. Fiyatı biraz pahalı ama değer bence.

bizim araçların kapasiteleri kaç litre 2023 ecoblue?

Yanıtlama zamanı:

hocam dışarda değiştirirsem garanti bozuluyor mu?

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Ali Gök yazdı:

hocam dışarda değiştirirsem garanti bozuluyor mu?

Bozulur. Bosch Car servislerde doğru yağ orj parça ile yapılır ve faturayla belgeleniyorsa bozulmaz.

Yanıtlama zamanı:

sadece yağı değiştireceğim. zaten 15 bin bakımı için servise gideceğiz. dışarda değiştirildiği anlaşılır mı?

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yağ ömrü %7 görünüyor.  yağ değişimi bekleyeyim mi hemen gideyim mi ilk bakım olacak. araç 8700km de.

Yanıtlama zamanı:
23 saat önce, Ali Gök yazdı:

yağ ömrü %7 görünüyor.  yağ değişimi bekleyeyim mi hemen gideyim mi ilk bakım olacak. araç 8700km de.

Sıfır olana kadar kullan hocam

Yanıtlama zamanı:

hocam şuan 5 e düştü. uyarı verdi araç. yarın gideceğim servise. servisi de aradım. bu seviyede çok fazla kullanılmaması gerek dedi. ilk başlarda partikül filtresi dolu uyarısı verdiğinde çok fazla dikkate almamıştım. o yüzden bu sefer sıfırı beklemeyeceğim.

Yanıtlama zamanı:

bugün bakım yaptırdım serviste. GTIP yağ ne oluyor?

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Ali Gök yazdı:

bugün bakım yaptırdım serviste. GTIP yağ ne oluyor?

GTIP numarası ticaret bakanlığının o ürün/ürün grubu için ithalat kodu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.