Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20197 yıl comment_504250 Sayın Cenk ve Semih beyler, araçlarınızı iyi günlerde kullanın. Kauçuk paspas aldınız mı? Orjinali var mı? Yan sanayi aldı iseniz tavsiye eder misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20197 yıl comment_504252 Bir saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Sayın Cenk ve Semih beyler, araçlarınızı iyi günlerde kullanın. Kauçuk paspas aldınız mı? Orjinali var mı? Yan sanayi aldı iseniz tavsiye eder misiniz? Biraz soruya atlamisim gibi olacak ama bende orijinal kaucuk paspaslar var ve tavsiye ederim, hatta aracin icindeki tozu arttiriyor diye kumas paspaslari kullanmayi dusunmuyorum. Isterseniz yarin fotograf da paylasirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 20197 yıl comment_504253 Bir saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Sayın Cenk ve Semih beyler, araçlarınızı iyi günlerde kullanın. Kauçuk paspas aldınız mı? Orjinali var mı? Yan sanayi aldı iseniz tavsiye eder misiniz? Teşekkürler size de hayırlı olsun diyelim ? . N11’den aldım geçen hafta fena değil. https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-5-2019-model-yeni-kasa-kokusuz-3d-havuzlu-paspas-P333194379 --8 dakika sonra eklendi-- 13 dakika önce, Ercan Özgönül yazdı: Isterseniz yarin fotograf da paylasirim. Paylaşırsanız seviniriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20197 yıl comment_504269 11 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Sayın Cenk ve Semih beyler, araçlarınızı iyi günlerde kullanın. Kauçuk paspas aldınız mı? Orjinali var mı? Yan sanayi aldı iseniz tavsiye eder misiniz? Ben satıcıdan hediye aldım kauçukları, halı paspaslar bagajda duruyor. Kauçuklar sanki orijinal gibiydi, emin değilim ama delikleri arabaya uyuyordu ve focus yazıyordu galiba. --2 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Alptuğ Ö. yazdı: Forumdaki mk4 sayısı 4'e çıktı sanırım. Diğer araçların da fotoğraflarını görmek isterim şahsen Hayırlı olsun herkese 5 olmalı . Helsinkiden 1.0 ST line, Ankara istanbul ve eskişerden birer dizel ST line ve bir de yerini hatırlayamadım 1.5 atmosferik olan arkadaş vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20197 yıl Yazar comment_504271 9 saat önce, Ercan Özgönül yazdı: Biraz soruya atlamisim gibi olacak ama bende orijinal kaucuk paspaslar var ve tavsiye ederim, hatta aracin icindeki tozu arttiriyor diye kumas paspaslari kullanmayi dusunmuyorum. Isterseniz yarin fotograf da paylasirim. Paylaşırsanız sevinirim. Ben aracı teslim alırken bayide kauçuk paspas yok dediler. 1 hafta sonra geldi diyerek piyasa malı yan sanayi ürüne 250 TL istediler. Ben de almadım tabiki... --2 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Semih O. yazdı: Teşekkürler size de hayırlı olsun diyelim ? . N11’den aldım geçen hafta fena değil. https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-5-2019-model-yeni-kasa-kokusuz-3d-havuzlu-paspas-P333194379 --8 dakika sonra eklendi-- Paylaşırsanız seviniriz. Benim aracımı Ford Otosan ayıplı MK3 MCA yerine değişim olarak verdi. Üzerine para ödedim tabiki. 3 Nisanda teslim aldım. Mahkeme ve anlaşma süreçleri olduğundan farklı bir alışverişti. Bu sebeple çok fazla yazmak istemedim. --54 dakika sonra eklendi-- Ayrıca bagaj havuzu konusunda da yardıma ihtiyacım var. Daha önce 2 kez YPS plasttan aldım ve memnun kaldım. Bu sefer açıklaması yetersiz geldi. Yeni kasa Ford Focus hatcback lastik tamir kiti diye bir açıklama yazılmış. 1-2 haftadır da online siteleri çalışmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20197 yıl comment_504286 8 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Paylaşırsanız sevinirim. 18 saat önce, Semih O. yazdı: Paylaşırsanız seviniriz. Yagmurda ormanda gezince paspaslar baya kirlenmis ama fikir verir en azindan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20197 yıl Yazar comment_504287 18 dakika önce, Ercan Özgönül yazdı: Yagmurda ormanda gezince paspaslar baya kirlenmis ama fikir verir en azindan. Bu orjinali bence. Hangi bayiden aldınız aracı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20197 yıl comment_504288 9 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Bu orjinali bence. Hangi bayiden aldınız aracı? Ben yurtdisinda yasiyorum, bayi bilgisi cok faydali olmaz saniyorum. ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 20197 yıl Yazar comment_504292 2 saat önce, Ercan Özgönül yazdı: Ben yurtdisinda yasiyorum, bayi bilgisi cok faydali olmaz saniyorum. ? Allah iyiliğilinizi versin, unuttum ben sizin yurt dışında yaşadığınızı. Sizdeki paspaslar eBayde var. Ford Otosan Turkiyeye hayatta getirmez??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl comment_504299 10 saat önce, Tuğra Yanık yazdı: Allah iyiliğilinizi versin, unuttum ben sizin yurt dışında yaşadığınızı. Sizdeki paspaslar eBayde var. Ford Otosan Turkiyeye hayatta getirmez??? Benimkinde focus değil, Ford otosan yazıyormuş. Burada yaptırmışlar sanırım. Fena değil ama. Biraz kirliler idare edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl comment_504312 3 saat önce, H. Cenk yazdı: Benimkinde focus değil, Ford otosan yazıyormuş. Burada yaptırmışlar sanırım. Fena değil ama. Biraz kirliler idare edin. Abi senin paspaslarda 3d havuz yok üsttekiler havuzlu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl Yazar comment_504316 4 saat önce, H. Cenk yazdı: Benimkinde focus değil, Ford otosan yazıyormuş. Burada yaptırmışlar sanırım. Fena değil ama. Biraz kirliler idare edin. Siz hangi bayiden aldınız? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl comment_504320 1 saat önce, Osman Türkol yazdı: Abi senin paspaslarda 3d havuz yok üsttekiler havuzlu Tabii o orijinal Ford, bizimki çakma otosan. 23 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Siz hangi bayiden aldınız? İstanbul, şahsuvaroğlu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl Yazar comment_504323 25.05.2019 - 00:16 tarihinde, Semih O. yazdı: Teşekkürler size de hayırlı olsun diyelim ? . N11’den aldım geçen hafta fena değil. https://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-focus-5-2019-model-yeni-kasa-kokusuz-3d-havuzlu-paspas-P333194379 --8 dakika sonra eklendi-- Paylaşırsanız seviniriz. Temiz temiz iki fotoğraf ile merhaba diyelim ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 20197 yıl comment_504324 2 dakika önce, Tuğra Yanık yazdı: Temiz temiz iki fotoğraf ile merhaba diyelim ???? Maaşallah çok güzel, LED far cam tavan ayrıca güzel. Kazasız belasız kullanın inşallah. Mayıs 26, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın