Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 20197 yıl comment_506680 09.06.2019 - 18:07 tarihinde, EMR Garage yazdı: Merhaba, 1090 TL'den başlıyor. Kendi hafızası mevcut bir android tablet olarak düşünün. Multimedya cihaz ekranınıda yansıtabiliyorsunuz. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-android-10.2-baslik-monitoru-super-ips-ekran-696869858/detay Android monitorleri monte ettigimizde monitorlerin ön paneldeki multimedya cihazin ekranini gostermesi veya bagimsiz calisabilmesi secenegi oluyormu? Yani istedigimde ana ekrani istemedigim zaman kendi goruntusunu kullanabiliyormuyuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506783 20 saat önce, Eser Ekinci yazdı: Android monitorleri monte ettigimizde monitorlerin ön paneldeki multimedya cihazin ekranini gostermesi veya bagimsiz calisabilmesi secenegi oluyormu? Yani istedigimde ana ekrani istemedigim zaman kendi goruntusunu kullanabiliyormuyuz? Ön panelde multimedya diye bir şey kalmıyor ki yani yapılan işlem basit bir tablet ekleme değil. Komple multimedyanızı söküp komple yeni android multimedya takılıyor. Ben şu an sync3 +android auto kullanıyor olmama rağmen sanırım android olsa tercih ederdim. Çünkü sınırsız serbestlik , sınırsız uygulama var. Mesela android multiedyada hareket halinde youtube açabilir veya SD karttaki vedo/filmleri oynatabilirsiniz. sadece google waze değil yandex gibi istediğiniz navigasyonu kullanabilirsiniz. Speed view torque gibi arabanın hızını vs gösteren uygulamalar kullanabilirsiniz. Instagram vs açabilirsiniz. Ve tüm bunlar için arabaya telefonu kabloyla bağlamak zorunda değilsiniz. Oysa SYNC te buların hiçbiri yok. Mesela benim beyazda kablosuz şarj özelliği var ancak android auto sadece kablo üzerinden olduğu için telefonu her zaman bağlamak zorundayız Edit: otomatik park, ses kontrol , direksiyon kumandaları falan diyorsunuz. Android multimedyaların bazıları bunların bir kısmını destekleyebiliyor. Temmuz 3, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 20197 yıl comment_506802 Sanirim eksik bilgi verdim. Arabamda zaten android multimedya var. Egimli olmasindan dolayi koltuk kafaliklarina android monitor takmayi planliyorum.sorum onun icindi.yinede cevabiniz icin tesekkurler. Ayrica cihazim sesli kontrol harici oto.park ve direksiyon kumandalarini destekliyor. --0 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, H. Cenk yazdı: Ön panelde multimedya diye bir şey kalmıyor ki yani yapılan işlem basit bir tablet ekleme değil. Komple multimedyanızı söküp komple yeni android multimedya takılıyor. Ben şu an sync3 +android auto kullanıyor olmama rağmen sanırım android olsa tercih ederdim. Çünkü sınırsız serbestlik , sınırsız uygulama var. Mesela android multiedyada hareket halinde youtube açabilir veya SD karttaki vedo/filmleri oynatabilirsiniz. sadece google waze değil yandex gibi istediğiniz navigasyonu kullanabilirsiniz. Speed view torque gibi arabanın hızını vs gösteren uygulamalar kullanabilirsiniz. Instagram vs açabilirsiniz. Ve tüm bunlar için arabaya telefonu kabloyla bağlamak zorunda değilsiniz. Oysa SYNC te buların hiçbiri yok. Mesela benim beyazda kablosuz şarj özelliği var ancak android auto sadece kablo üzerinden olduğu için telefonu her zaman bağlamak zorundayız Edit: otomatik park, ses kontrol , direksiyon kumandaları falan diyorsunuz. Android multimedyaların bazıları bunların bir kısmını destekleyebiliyor. Sanirim eksik bilgi verdim. Arabamda zaten android multimedya var. Egimli olmasindan dolayi koltuk kafaliklarina android monitor takmayi planliyorum.sorum onun icindi.yinede cevabiniz icin tesekkurler. Ayrica cihazim sesli kontrol harici oto.park ve direksiyon kumandalarini destekliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 20197 yıl Yazar comment_507072 02.07.2019 - 16:00 tarihinde, Eser Ekinci yazdı: Android monitorleri monte ettigimizde monitorlerin ön paneldeki multimedya cihazin ekranini gostermesi veya bagimsiz calisabilmesi secenegi oluyormu? Yani istedigimde ana ekrani istemedigim zaman kendi goruntusunu kullanabiliyormuyuz? Merhaba, başlık monitörlere isterseniz öndeki cihazın görüntüsünü verebilir istersenizde harici android tablet gibi kullanabilirsiniz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın