Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

EMR Garage

Sponsor
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

EMR Garage tarafından yazılan her şey

  1. Merhaba, başlık monitörlere isterseniz öndeki cihazın görüntüsünü verebilir istersenizde harici android tablet gibi kullanabilirsiniz.
  2. Merhaba, evet efendim ilk mesajdaki fiyatlar geçerli. LLumar film modelleri arasındaki farklar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://navigasyonstore.com/llumar-at-atc-atr-serisi-cam-filmi-ozellikleri-ve-ton-farklari/ LLumar AT serisi 300, ATC serisi 400, ATR serisi 500 TL'dir. Detaylı bilgi ve randevu için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz.
  3. İmkanı olan arkadaşlarımızı mağazamıza bekleriz. Cihazı çalışır halde inceleyebilirsiniz. Cihazla ilgili herhangi bir uyumsuzluk ve problem yoktur.
  4. Ford focus 3 MCA (makyaj) uyumlu android multimedya navigasyon cihazı aracın tüm fonksiyonlarını desteklemektedir. Otomatik park, araç ayarları ve orijinal ekran olan tüm özellikler aktiftir. Sipariş ve detaylı bilgi için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir.
  5. Ford focus 3 MCA (makyaj) uyumlu android multimedya navigasyon cihazı aracın tüm fonksiyonlarını desteklemektedir. Otomatik park, araç ayarları ve orijinal ekran olan tüm özellikler aktiftir. Sipariş ve detaylı bilgi için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir.
  6. Merhaba, 1090 TL'den başlıyor. Kendi hafızası mevcut bir android tablet olarak düşünün. Multimedya cihaz ekranınıda yansıtabiliyorsunuz. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-android-10.2-baslik-monitoru-super-ips-ekran-696869858/detay
  7. Merhaba, orijinal cihazın tekrar takılıp gerekli işlem yapılmalı. Koltuğu çok aşağıda tutuyorsanız ekran yukarıda kalabilir. Koltuğu biraz yükseltirseniz ekran bakış açısı düzelecektir. --0 dakika sonra eklendi-- Merhaba, genelde 100-150 TL arasında değişiyor. --1 dakika sonra eklendi-- Merhaba, 1350 TL'den başlıyor. 1750-1990 TL gibi farklı cihazlar mevcut. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-focus-2-android-multimedya-navigasyon-oem-emr-garage-691233307/detay
  8. Merhaba, 0553 668 92 92 üzerinden anlaşmalı montajcımız hakkında bilgi alabilirsiniz.
  9. Merhaba, egea android cihazlarımız 1350 TL'den başlıyor. Fiyatlar için mağazamız: https://emrgarage.sahibinden.com/?query_text=egea Focusclub üyelerine geri görüş kamerası hediyedir. Kamera sonrası park sensörü gereksiz olur ama istenirse sensör takabiliriz. --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederiz. Kahve içmeye bekleriz yolunuz düşerse.
  10. Alparslan bey size konuyu şöyle açıklayayım. Bu ürünler Çinden ithal ediliyor. İthal edilirken gelen yazılımda ciddi bir sorun yoksa yeni yazılım gelmiyor. Bu yazılımlar kilitli olduğu için serviste müdahale edemiyor. Çinli üretici android 7 sonrası 8 çıkarıyor 9 çıkarıyor ve eski nesil cihazlar için yazılımla uğraşmıyorlar bile. Bu bakımdan bu tür çeviri eksikleri, hataları vs. çözülmüyor.
  11. Ford Focus 2 10" ekran android multimedya cihaz incelememiz.
  12. Teşekkürler değerli arkadaşlar.
  13. Arkadaşlar Türkçe otomatik park sistemi destekli Myway android cihaz stoklarımızda. Necwox marka cihazla aynı donanımdadır.
  14. Alparslan bey çok teşekkür ederiz. Selamlar saygılar. --0 dakika sonra eklendi-- Merhaba, otomatik park sistemi sorunsuz çalışıyor ama bilgilendirme mesajları Türkçe değil maalesef.
  15. Merhaba, Oraguard PVC filmdir. Myway marka poliüretan film mevcut.
  16. Merhaba, 5 yıldır donanımhaber sıcak fırsatlardayız yüzlerce üye ile tanıştık. Şimdi forcusclubtr için aynı fiyatı sunuyoruz. Bayileri ararsanız verdiğimiz fiyatın piyasaya göre 100-250 TL arasında indirimli olduğunu görebilirsiniz. Saygılarımla. --1 dakika sonra eklendi-- Merhaba, düşük kalite filmlerdeki en büyük sorun görüş kalitesinin düşmesi. LLumar filmlerde aynı ışık geçirgenliğine sahip diğer filmlere göre çok daha iyi içten görüş kalitesine sahiptir. Örnek filmler için buyurun gelin bekleriz. Saygılarımla.
  17. Hoşbulduk, teşekkür ederim. AV-IN girişine kamera takıp ön kamera olarak kullanabilirsiniz. Önü görmek için menüyü kullanabilirsiniz. Navimex yeni cihazlarda ön kayıt kamerası özelliği de mevcut. AV-IN kablosu cihazın arkasındaki kablo demetinde cihazı söküp bağlantı yapabilirsiniz.
  18. Hoşbulduk efendim çok teşekkürler. Far sararmasının önüne geçmenin en pratik yolu vernik. Kaliteli bir vernik uygulaması birkaç yıl iş görür. Sonrasında dökülmeler başlar işlemi yenilemek gerekir. Folyo kaplama sararmayı yavaşlatır. En büyük avantajı taş izlerinden farı koruması. 2 far için 50 TL ücretle uygulama yapabiliriz. Aracınızın tüm işleri bittiğinde far sökülmeden uygulanabilir.
  19. Teşekkür ederim değerli dostlar. Sadece ticari amaçla burada bulunmuyoruz. Değerli dostlar edinmek istiyoruz. Ankara'da Acity Avm arkasında Grosslara giden 187. cadde üzerindeyiz. Tüm üyelerimizi kahve içmeye davet ediyoruz. Buyurun gelin cam filmi, ses sistem, multimedya ekran gibi elimizde bulunan tüm aksesuarları inceleyin, merak ettiğiniz soruları elimizden geldiğince cevaplayalım.
  20. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir. Focus 3 Tesla Ekran uygulamamız Focus 3 android standart ekran uygulamamız Focus 2 Navimex android 8 4gb ram multimedya cihaz montajımız Emr Garage Ankara LLumar Cam filmi bayisidir. İşte foruma özel fiyatlarımız. LLumar AT35 fiyatı 299 TL LLumar ATC serisi fiyatı 400 TL LLumar ATR serisi fiyatı 500 TL Foruma özel diğer kampanya fiyatlarımız Tam boy Oraguard 150micron kaput filmi 299 TL *Standart boyutlu kaputlar 5 yıl Garantili Oraguard komple araç kaplama 2000 TL *tamponlar hariç Oraguard tam boy kaput ve 2 çamurluk kaplama uygulaması 450 TL EMR Garage, LLumar Ankara cam filmi uygulamasında en küçük hatada filmde değişim garantisi sunan tek LLumar bayisidir. Garanti kartı teslim edilerek yapılan cam filmi, garanti süresi boyunca kullanıcı hatası dışında tüm sorunlara karşı değişim garantilidir. EMR Garage film uygulamasında aracın hiçbir aksamını sökmez, Türkiye’de ilk defa araca özel kapalı alanda tozsuz ortamda film uygulaması yapılmaktadır. Araç kapılarına özel koruma kılıfları sayesinde uygulamada kullanılan su ile aracın elektronik aksamının zarar görmesi engellenir. İnternet sitemiz: http://navigasyonstore.com/ Youtube Kanalımız: Emr Garage Adresimiz: Macun Mahallesi Erciyes iş yerleri sitesi 187. cadde no:117 Yenimahalle/ANKARA
  21. Merhaba, tüm fiyatlarımız 5 cam içindir. 2 cam fiyatı LLumar AT serisi 120 TL, ATC serisi 160 TL, ATR serisi 200 TL'dir. Detaylı bilgi ve randevu için lütfen 0553 668 92 92 arayınız.
  22. LLumar Ankara bayisi Emr Garage olarak LLumar cam filmlerinde yeni bir kampanya başlatıyoruz. FocusClubTR üyelerine özel AT serisinde 299 TL fiyat fırsatı sunuyoruz. Maximum Bonus ve World karta özel peşin fiyatına 5 taksitle ödeme yapabilirsiniz. LLumar Cam filmi fiyatları LLumar AT35 fiyatı 299 TL LLumar ATC serisi fiyatı 400 TL LLumar ATR serisi fiyatı 500 TL Seriler arasındaki farklar ve detaylı bilgi için tıklayın Foruma özel diğer kampanya fiyatlarımız Tam boy Oraguard 150micron kaput filmi 299 TL *Standart boyutlu kaputlar 5 yıl Garantili Oraguard komple araç kaplama 2000 TL *tamponlar hariç Oraguard tam boy kaput ve 2 çamurluk kaplama uygulaması 450 TL EMR Garage, LLumar Ankara cam filmi uygulamasında en küçük hatada filmde değişim garantisi sunan tek LLumar bayisidir. Garanti kartı teslim edilerek yapılan cam filmi, garanti süresi boyunca kullanıcı hatası dışında tüm sorunlara karşı değişim garantilidir. EMR Garage film uygulamasında aracın hiçbir aksamını sökmez, Türkiye’de ilk defa araca özel kapalı alanda tozsuz ortamda film uygulaması yapılmaktadır. Araç kapılarına özel koruma kılıfları sayesinde uygulamada kullanılan su ile aracın elektronik aksamının zarar görmesi engellenir. İnternet sitemiz: http://navigasyonstore.com/ Youtube Kanalımız: Emr Garage Adresimiz: Macun Mahallesi Erciyes iş yerleri sitesi 187. cadde no:117 Yenimahalle/ANKARA Cam filmi nasıl yapılır?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.