Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

EMR Garage

Sponsor
  • Toplam İleti

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

EMR Garage Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Ankara
  • Arabam:
    Focus
  • Meslek:
    Esnaf
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

EMR Garage's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

21

Toplam Beğeni

  1. Merhaba, başlık monitörlere isterseniz öndeki cihazın görüntüsünü verebilir istersenizde harici android tablet gibi kullanabilirsiniz.
  2. Merhaba, evet efendim ilk mesajdaki fiyatlar geçerli. LLumar film modelleri arasındaki farklar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. http://navigasyonstore.com/llumar-at-atc-atr-serisi-cam-filmi-ozellikleri-ve-ton-farklari/ LLumar AT serisi 300, ATC serisi 400, ATR serisi 500 TL'dir. Detaylı bilgi ve randevu için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz.
  3. İmkanı olan arkadaşlarımızı mağazamıza bekleriz. Cihazı çalışır halde inceleyebilirsiniz. Cihazla ilgili herhangi bir uyumsuzluk ve problem yoktur.
  4. Ford focus 3 MCA (makyaj) uyumlu android multimedya navigasyon cihazı aracın tüm fonksiyonlarını desteklemektedir. Otomatik park, araç ayarları ve orijinal ekran olan tüm özellikler aktiftir. Sipariş ve detaylı bilgi için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir.
  5. Ford focus 3 MCA (makyaj) uyumlu android multimedya navigasyon cihazı aracın tüm fonksiyonlarını desteklemektedir. Otomatik park, araç ayarları ve orijinal ekran olan tüm özellikler aktiftir. Sipariş ve detaylı bilgi için 0553 668 92 92 arayabilirsiniz. Türkiye'nin en büyük oto multimedya mağazası EMR Garage focusclubtr üyelerine özel android multimedya sistem kampanyasında tüm modellerde geri görüş kamerası hediye ediyor. Türkiye'nin en uygun fiyatları yanında 150 TL değerinde kamera hediye fırsatını kaçırmayın! Sahibinden Mağazamızda Ford focus multimedya cihaz fiyatları için Tıklayın Bu fiyatlara foruma özel kamera dahildir.
  6. Merhaba, 1090 TL'den başlıyor. Kendi hafızası mevcut bir android tablet olarak düşünün. Multimedya cihaz ekranınıda yansıtabiliyorsunuz. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-android-10.2-baslik-monitoru-super-ips-ekran-696869858/detay
  7. Merhaba, orijinal cihazın tekrar takılıp gerekli işlem yapılmalı. Koltuğu çok aşağıda tutuyorsanız ekran yukarıda kalabilir. Koltuğu biraz yükseltirseniz ekran bakış açısı düzelecektir. --0 dakika sonra eklendi-- Merhaba, genelde 100-150 TL arasında değişiyor. --1 dakika sonra eklendi-- Merhaba, 1350 TL'den başlıyor. 1750-1990 TL gibi farklı cihazlar mevcut. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-focus-2-android-multimedya-navigasyon-oem-emr-garage-691233307/detay
  8. Merhaba, 0553 668 92 92 üzerinden anlaşmalı montajcımız hakkında bilgi alabilirsiniz.
  9. Merhaba, egea android cihazlarımız 1350 TL'den başlıyor. Fiyatlar için mağazamız: https://emrgarage.sahibinden.com/?query_text=egea Focusclub üyelerine geri görüş kamerası hediyedir. Kamera sonrası park sensörü gereksiz olur ama istenirse sensör takabiliriz. --0 dakika sonra eklendi-- Teşekkür ederiz. Kahve içmeye bekleriz yolunuz düşerse.
  10. Alparslan bey size konuyu şöyle açıklayayım. Bu ürünler Çinden ithal ediliyor. İthal edilirken gelen yazılımda ciddi bir sorun yoksa yeni yazılım gelmiyor. Bu yazılımlar kilitli olduğu için serviste müdahale edemiyor. Çinli üretici android 7 sonrası 8 çıkarıyor 9 çıkarıyor ve eski nesil cihazlar için yazılımla uğraşmıyorlar bile. Bu bakımdan bu tür çeviri eksikleri, hataları vs. çözülmüyor.
  11. Ford Focus 2 10" ekran android multimedya cihaz incelememiz.
  12. Teşekkürler değerli arkadaşlar.
  13. Arkadaşlar Türkçe otomatik park sistemi destekli Myway android cihaz stoklarımızda. Necwox marka cihazla aynı donanımdadır.
  14. Alparslan bey çok teşekkür ederiz. Selamlar saygılar. --0 dakika sonra eklendi-- Merhaba, otomatik park sistemi sorunsuz çalışıyor ama bilgilendirme mesajları Türkçe değil maalesef.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.