Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Android Multimedya Navigasyon Cihazı Kampanyası - Emr Garage Ankara

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

09.06.2019 - 18:07 tarihinde, EMR Garage yazdı:

Merhaba, 1090 TL'den başlıyor. Kendi hafızası mevcut bir android tablet olarak düşünün. Multimedya cihaz ekranınıda yansıtabiliyorsunuz.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-ford-android-10.2-baslik-monitoru-super-ips-ekran-696869858/detay

Android monitorleri monte ettigimizde monitorlerin ön paneldeki multimedya cihazin ekranini gostermesi veya bagimsiz calisabilmesi secenegi oluyormu? Yani istedigimde ana ekrani istemedigim zaman kendi goruntusunu kullanabiliyormuyuz?

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 1,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Teşekkür ederim değerli dostlar. Sadece ticari amaçla burada bulunmuyoruz. Değerli dostlar edinmek istiyoruz. Ankara'da Acity Avm arkasında Grosslara giden 187. cadde üzerindeyiz. Tüm üyelerimizi kahv

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Hoşgeldiniz.  Yakın zamanda Ankara'ya gelme ihtimalim var. Umarım bir sorun olmazsa iş yerinize uğramaya çalışacağım. 

• Alparslan Özaslan
    Alparslan Özaslan

emr garageye şubat 2016 yılında focus 3 aracıma navimex android taktırdım o zaman  android sürümü 4.2.2. idi ve aracımda otomatik park sistemi var.4.2.2. sürümde otomatik park ekranda İngilizce yazılı

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
20 saat önce, Eser Ekinci yazdı:

Android monitorleri monte ettigimizde monitorlerin ön paneldeki multimedya cihazin ekranini gostermesi veya bagimsiz calisabilmesi secenegi oluyormu? Yani istedigimde ana ekrani istemedigim zaman kendi goruntusunu kullanabiliyormuyuz?

Ön panelde multimedya diye bir şey kalmıyor ki yani yapılan işlem basit bir tablet ekleme değil. Komple multimedyanızı söküp komple yeni android multimedya takılıyor. 

Ben şu an sync3 +android auto kullanıyor olmama rağmen sanırım android olsa tercih ederdim. Çünkü sınırsız serbestlik , sınırsız uygulama var. 

Mesela android multiedyada hareket halinde youtube açabilir veya SD karttaki vedo/filmleri oynatabilirsiniz. sadece google waze değil yandex gibi istediğiniz navigasyonu kullanabilirsiniz. Speed view torque gibi arabanın hızını vs gösteren uygulamalar kullanabilirsiniz. Instagram vs açabilirsiniz. Ve tüm bunlar için arabaya telefonu kabloyla bağlamak zorunda değilsiniz. Oysa SYNC te buların hiçbiri yok. Mesela benim beyazda kablosuz şarj özelliği var ancak android auto sadece kablo üzerinden olduğu için telefonu her zaman bağlamak zorundayız 

Edit: otomatik park,  ses kontrol , direksiyon kumandaları falan diyorsunuz. Android multimedyaların bazıları bunların bir kısmını  destekleyebiliyor. 

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sanirim eksik bilgi verdim. Arabamda zaten android multimedya var. Egimli olmasindan dolayi koltuk kafaliklarina android monitor takmayi planliyorum.sorum onun icindi.yinede cevabiniz icin tesekkurler. Ayrica cihazim sesli kontrol harici oto.park ve direksiyon kumandalarini destekliyor.

--0 dakika sonra eklendi--
2 saat önce, H. Cenk yazdı:

Ön panelde multimedya diye bir şey kalmıyor ki yani yapılan işlem basit bir tablet ekleme değil. Komple multimedyanızı söküp komple yeni android multimedya takılıyor. 

Ben şu an sync3 +android auto kullanıyor olmama rağmen sanırım android olsa tercih ederdim. Çünkü sınırsız serbestlik , sınırsız uygulama var. 

Mesela android multiedyada hareket halinde youtube açabilir veya SD karttaki vedo/filmleri oynatabilirsiniz. sadece google waze değil yandex gibi istediğiniz navigasyonu kullanabilirsiniz. Speed view torque gibi arabanın hızını vs gösteren uygulamalar kullanabilirsiniz. Instagram vs açabilirsiniz. Ve tüm bunlar için arabaya telefonu kabloyla bağlamak zorunda değilsiniz. Oysa SYNC te buların hiçbiri yok. Mesela benim beyazda kablosuz şarj özelliği var ancak android auto sadece kablo üzerinden olduğu için telefonu her zaman bağlamak zorundayız 

Edit: otomatik park,  ses kontrol , direksiyon kumandaları falan diyorsunuz. Android multimedyaların bazıları bunların bir kısmını  destekleyebiliyor. 

Sanirim eksik bilgi verdim. Arabamda zaten android multimedya var. Egimli olmasindan dolayi koltuk kafaliklarina android monitor takmayi planliyorum.sorum onun icindi.yinede cevabiniz icin tesekkurler. Ayrica cihazim sesli kontrol harici oto.park ve direksiyon kumandalarini destekliyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
02.07.2019 - 16:00 tarihinde, Eser Ekinci yazdı:

Merhaba, başlık monitörlere isterseniz öndeki cihazın görüntüsünü verebilir istersenizde harici android tablet gibi kullanabilirsiniz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.