Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Acil durum ikaz ışıkları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlarda cevaplamış en büyük sorun lastik kabaklaşması veya sertleşmesidir aynı sorun benimde önceki arabalarımdan birinde meydana gelmişti direk lastik değiştirdiler ki dişleri gayet iyiydi sadece sertleştiğini düşündüler anında düzeldi acil lastik değişimi gerekiyor bence ve önemli bir sorun hayati önemi var.

Lastiğinin niteliğini kaybetmesi kuşkusuz baş neden ama kalitesiz asfaltlar da fark edilmeyen bir tehlike.

Kalitesiz asfalt derken yüzeyi camlaşmış pürüzsüz asfalt yüzeylerini kast ediyorum, en konforlu seyahat ettiğiniz, bu nedenle de muhtemelen sevdiğiniz türden olanlar.

Sıcak şehirlerde bu sorun daha belirgin.

Bu uyanık olunması gereken sinsi bir tehlike, bu nedenle Antalya'da çok kaza oluyor maalesef :kıhkıh:

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 14,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ne city-stopda ne de sert ayak freninde ikaz ışıkları yanmıyor, yani en azından benim aracımda yanmıyor. Ayrıca kullanma kılavuzunda da tanıtım broşürlerinde de bu konuda hiçbir bilgi yok. Sadece

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

En kısa zamanda bir buzdolabı alıp deneyeceğim.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Sert-yumuşak fren farketmez, araç kayma eğilimi gösterdiğinde ABS devreye girer.ABS'nin devreye erken girmesini sağlayan en önemli faktör lastiklerdir. Kabak yada çok sertleşmiş lastikler ABS'nin erke

Yanıtlama zamanı:

Lastiğinin niteliğini kaybetmesi kuşkusuz baş neden ama kalitesiz asfaltlar da fark edilmeyen bir tehlike.

Kalitesiz asfalt derken yüzeyi camlaşmış pürüzsüz asfalt yüzeylerini kast ediyorum, en konforlu seyahat ettiğiniz, bu nedenle de muhtemelen sevdiğiniz türden olanlar.

Sıcak şehirlerde bu sorun daha belirgin.

Bu uyanık olunması gereken sinsi bir tehlike, bu nedenle Antalya'da çok kaza oluyor maalesef :kıhkıh:

Haklısınız, aktif güvenlik sistemleri insanların hayatlarını korumada yardımcı olduğu gibi, yol durumu, lastik durumu ve bunun gibi hissedemediğimiz bazı olumsuz durumlardan bizi bu tarzda erken ve yanlış (yanlış ibaresi tam yerine oturmadı ama) tepkilerle uyarıyor.Örnek ABS nin en hafif frende dahi devreye girmesi, herkesin araçlarının farklı tepkilerine kulak vermesi ve Önlemini alması gereklidir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonuç olarak kimse emin degil. Ani frende 4lüler veya fren lambalarının yanıp sönmediğinden :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi var yazıyor ama yakanı daha ben görmedim :kıhkıh:

F3 de en azından var yazıyor :D

Aynen :D Bu aksam 110 dan sıfır a kadar düştüm aniden deneme yaptım. Araç durdu ama yanan bişey yok. 4lüler yanmıyor. Ama belki fren lambaları çakar veriyordur onu bilemiyorum. içeriden anlaşılmıyor.

Tahir Arıt tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben denemek için 60 ile giderken sert frenle durum yanmadı

Yanıtlama zamanı:

Pek ihtimal vermiyorum ama çarpma ve hava yastıklarının patlaması esnasında yanıyor olabilir. Yakup bey bunu buzdolabı ile test edebiliriz bakın.

Hmmm :D Yanmasın canım gerek yok :D Arkadaki koca arabayı görmeyecek de 2 tane lambayı mı görecek sanki :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

2 değilde 2,5 larda öyle olabilir abicim.

Ben aracı aldığım gün 120-0 panik fren yaptım test için 4 lüler yanmadı

haklısın Ogün, 2,5 yazacağıma 2 yazmışım.

Yanıtlama zamanı:

Bu arada ABS konusuna gelince yarin öglen bi servise bırakayıım lastiklerde gördüğüm kadarıyla birşey yok ama balata'larda sıkıntı olabilir.

Kerem, aracını lastikleri kaç yıllık ve şu an Kaç Km de.? öncelikle buna bir bak.!

lastiklerin dış görünüşleri ve diş derinliği seni aldatmasın, 5 yıl ve 40-45 bini geçen lastikler sertleşir ve esneme, tutunma kabiliyeti azalır, bu nedenle de abs olması gerekenden daha erken devreye girer.

ayrıca bayatlamış lastikler yanaklardan çatlamaya başlar ve tehlike arz eder.

Yanıtlama zamanı:

çok ani frende yolcu panikleyip ellerini ön konsola dayarsa, o anda da yanlışlıkla üçgene basarsa yanıyormuş.. ford, zırt pırt yanmasın milleti yanlış yönlendirmesin diye böyle bir önlem almış :P

şaka bir yana, ben her türlü denedim olmuyor..

hatta ben hiç debriyajla freni aynı anda kullanmıyorum, hep direkt fren... :(

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.