Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bagaj Açma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Ali Kabasakal said:

abi o dediğini hic denemedim benim sorunum cift kılıtleme sonrası sadece bagajı actıgımızda ve sonra kapattıgımızda bagaj kılıtlenıyordu ama ne oldu bılmıyorum artık kılıtlenmıyor

Doğru, bu işlem vardı. Servis'e gösterirsiniz :)

• Yanıt 37
  • Görüntüleme 46,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Burak Gültepe
    Burak Gültepe

aynı sorun bir hafta önce benim aracımdada oldu. sorun bagaj kapağına giden kablolarda kablolar zamanla deformasyon olarak birbirine değiyor. Serviste veya iyi bir elektrikçide tamir ettirdikten sonr

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

2010'a kadar bir kumanda bir manuel (chip hepsinde var ) sonra ikiside kumandalı ama bunlar titanium için. Diğerlerini bilmiyorum hele sonradan gelen trend-x'ler tam bilmece.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Kerem bu FI için; FII de; En üstteki tüm kapıları ve bagajın klidini açar.(bu düğmeye basıp açtıktan sonra bagajın kaldırma kısmındaki kilit mekanizmasına basarak bagajı yukarı doğru kaldırabilirs

Yanıtlama zamanı:

hocam servis bizi güzel sever komple kilidi değiştirme cihetine gidecektir tamir işi ülkemizde hiçbir seyde yok biliyorsunuz böyle bir durumda ve bende cmax konularında gecen röle olayına girişcem kilide o denli meblaglarda ucret vermek istemem ama cıtaları söküp kabloları bos bir anımda yoklayım diyorum..Forumda bakındım ama göremedim böyle bir sorunu ondan dolayı sorma ihtiyacı duydum yasayan varsa belki ön ayak olur diye :( 

Yanıtlama zamanı:

Şahsuvaroğlu'na gidin :) bi baksınlar. Sonuçta problem kilit ise tabiki kilit değişecek. Ama basit bir hata kodu bile sebep olmuş olabilir. Forumda olsa görürdünüz/bilirdik zaten :yeah: 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkes iki tane anahtardan bahsetmiş. Ben aracımı ikinci el olarak aldım. İki tane uzaktan kumandalı bir tane de manuel anahtar verdi eski sahibi ki zaten uzaktan kumandaların içinden de manuel anahtar çıkıyor (kaput açmak ya da kumanda pili bittiğinde kullanmak için). Bende ve eşimde uzaktan kumandalı birer tane var. Sadece manuel olanı da evde tutuyoruz. Acaba  ikinci kumandalı anahtarda sonradan yapılmış olabilir mi?

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Süleyman Ünal said:

Herkes iki tane anahtardan bahsetmiş. Ben aracımı ikinci el olarak aldım. İki tane uzaktan kumandalı bir tane de manuel anahtar verdi eski sahibi ki zaten uzaktan kumandaların içinden de manuel anahtar çıkıyor (kaput açmak ya da kumanda pili bittiğinde kullanmak için). Bende ve eşimde uzaktan kumandalı birer tane var. Sadece manuel olanı da evde tutuyoruz. Acaba  ikinci kumandalı anahtarda sonradan yapılmış olabilir mi?

benimde 2011 focus tit x vardı 2 adet kumandalı ve 1 tanede manuel anahtarı vardı :) orjinaldi ilk sahibinden almıştım ...

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

herkese merhabalar en uygun konuyu burada buldum , bende ford focus 2008  model ghia var bazı araçlarda görüyorum kumandadaki bagaj açma butonuna basınca bagaj kendiliğinden açılıyor bu sistem için çok paralar istiyorlar ve araştırdığımda kalıp yayı ile bu sistemi yapabileceğimi öğrendim aracına uygulayan yada nerden temin edeceğim konusunda bir bilgisi olan var mı acaba ?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Erdal Kızılyar yazdı:

herkese merhabalar en uygun konuyu burada buldum , bende ford focus 2008  model ghia var bazı araçlarda görüyorum kumandadaki bagaj açma butonuna basınca bagaj kendiliğinden açılıyor bu sistem için çok paralar istiyorlar ve araştırdığımda kalıp yayı ile bu sistemi yapabileceğimi öğrendim aracına uygulayan yada nerden temin edeceğim konusunda bir bilgisi olan var mı acaba ?

youtube otomatik bagaj açma diye aratın  çıkıyor bir şeyler yardımcı olur

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.