Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350712 11 dakika önce, Ali Kabasakal said: abi o dediğini hic denemedim benim sorunum cift kılıtleme sonrası sadece bagajı actıgımızda ve sonra kapattıgımızda bagaj kılıtlenıyordu ama ne oldu bılmıyorum artık kılıtlenmıyor Doğru, bu işlem vardı. Servis'e gösterirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350714 hocam servis bizi güzel sever komple kilidi değiştirme cihetine gidecektir tamir işi ülkemizde hiçbir seyde yok biliyorsunuz böyle bir durumda ve bende cmax konularında gecen röle olayına girişcem kilide o denli meblaglarda ucret vermek istemem ama cıtaları söküp kabloları bos bir anımda yoklayım diyorum..Forumda bakındım ama göremedim böyle bir sorunu ondan dolayı sorma ihtiyacı duydum yasayan varsa belki ön ayak olur diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201610 yıl comment_350716 Şahsuvaroğlu'na gidin bi baksınlar. Sonuçta problem kilit ise tabiki kilit değişecek. Ama basit bir hata kodu bile sebep olmuş olabilir. Forumda olsa görürdünüz/bilirdik zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201610 yıl comment_357114 Herkes iki tane anahtardan bahsetmiş. Ben aracımı ikinci el olarak aldım. İki tane uzaktan kumandalı bir tane de manuel anahtar verdi eski sahibi ki zaten uzaktan kumandaların içinden de manuel anahtar çıkıyor (kaput açmak ya da kumanda pili bittiğinde kullanmak için). Bende ve eşimde uzaktan kumandalı birer tane var. Sadece manuel olanı da evde tutuyoruz. Acaba ikinci kumandalı anahtarda sonradan yapılmış olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201610 yıl comment_357148 7 saat önce, Süleyman Ünal said: Herkes iki tane anahtardan bahsetmiş. Ben aracımı ikinci el olarak aldım. İki tane uzaktan kumandalı bir tane de manuel anahtar verdi eski sahibi ki zaten uzaktan kumandaların içinden de manuel anahtar çıkıyor (kaput açmak ya da kumanda pili bittiğinde kullanmak için). Bende ve eşimde uzaktan kumandalı birer tane var. Sadece manuel olanı da evde tutuyoruz. Acaba ikinci kumandalı anahtarda sonradan yapılmış olabilir mi? benimde 2011 focus tit x vardı 2 adet kumandalı ve 1 tanede manuel anahtarı vardı orjinaldi ilk sahibinden almıştım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443732 herkese merhabalar en uygun konuyu burada buldum , bende ford focus 2008 model ghia var bazı araçlarda görüyorum kumandadaki bagaj açma butonuna basınca bagaj kendiliğinden açılıyor bu sistem için çok paralar istiyorlar ve araştırdığımda kalıp yayı ile bu sistemi yapabileceğimi öğrendim aracına uygulayan yada nerden temin edeceğim konusunda bir bilgisi olan var mı acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 20178 yıl comment_443744 Bir saat önce, Erdal Kızılyar yazdı: herkese merhabalar en uygun konuyu burada buldum , bende ford focus 2008 model ghia var bazı araçlarda görüyorum kumandadaki bagaj açma butonuna basınca bagaj kendiliğinden açılıyor bu sistem için çok paralar istiyorlar ve araştırdığımda kalıp yayı ile bu sistemi yapabileceğimi öğrendim aracına uygulayan yada nerden temin edeceğim konusunda bir bilgisi olan var mı acaba ? youtube otomatik bagaj açma diye aratın çıkıyor bir şeyler yardımcı olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın