Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kurumsal Galeriler Ne Kadar Güvenilir?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2014 Focus 3 aldık şubatta yenibosna otokoçtan. İlk zamanlar babamla sahibinden bakmakta karar kılmıştık fakat gidip gördükçe söylenenin aksine farklı şeyler çıktıkça bıkkınlık geldi ve direkt otokoçtan bakmaya başladım. Şuan iyi ki de otokoçtan almışız diyorum, ne söylenenden başka birşey çıktı ne de gizli birşey. Şirket çıkması olduğunu tek kişinin kullandığını servis kayıtlarını vs herşeyi döküyorlar önüne. Kafanda soru işareti kalmıyor. Fakat bu demek değil ki körü körüne güvenin. Kesinlikle körü körüne firmaya da güvenmeyin. Ekspertizini yaptırın zaten karşı çıkmıyorlar ki sana da söylüyorlar arabanın herşeyini. Verilen paralar ufak tefek paralar değil sonuçta.

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 4,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

Valla arabayı nerden  alırsanız alın babanızdan  bile alsanız aracı  götürüp gösterin derim  ben her dostuma...Aracın  kimden ,hangi kurumdan  ,vs. den alındığı  önemli değildir aracın  kendi durumu 

• Ekspertizde de standart yok.   Bir youtube kanalı takip ediyorum. Ekspertiz yapılıp alınan araçları tekrar ekspertiz yapıyorlar. Hava yastıkları tamir edilenler, dirençle kandırılanlar, tava

• Cenk Demirel
    Cenk Demirel

Borusan'dan 2.el arac satin alip basina gelmedik kalmayan bir kac kisinin mevzusunu da okumustum baska forumlarda. Evet, kurumsal firmalar bu hususta, tabiri caizse onlara gore merdiven alti kalan 2.e

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Emre Akbsyaptığımız birikimi veriyoruz araca dişinden tırnağından arttırıp alınca ve üstüne üstlük kandırılınca insan çok kötü oluyor ister istemez. Bundan dolayı güvenilir yerden olsun ileride başım ağrımasın aracın günahını sevabını bileyim istiyorum. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.