Yanıtlama zamanı: Mart 6, 20197 yıl comment_497580 Merhabalar aracın bazı iç parçalarını kadife folyo yapmayı düşünüyorum uygulamayı yapıp deneyimlerini aktaracak arkadaşlarımız varmıdır acaba? Mart 6, 20197 yıl Emrah Ayaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 24, 20197 yıl comment_499163 Konu açılalı bayağı olmuş abi bende son iki üç gündür bu tarz birşey araştırıyorum. Kapı içlerine ve torpido için filan. Ve gittigidiyor.com'da bir ürün buldum bununla ilgili. Bursa'ya döndüğümde 2 metre kadar sipariş verip bir deneme yapmayı düşünüyorum. Yaptığımda bununla ilgili fotoları buraya paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499187 7 saat önce, Uğur Keskin yazdı: Konu açılalı bayağı olmuş abi bende son iki üç gündür bu tarz birşey araştırıyorum. Kapı içlerine ve torpido için filan. Ve gittigidiyor.com'da bir ürün buldum bununla ilgili. Bursa'ya döndüğümde 2 metre kadar sipariş verip bir deneme yapmayı düşünüyorum. Yaptığımda bununla ilgili fotoları buraya paylaşırım. Uğur bey graficar diye aratın face de. Hazır set satılıyor. Gayette kaliteli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 20197 yıl comment_499202 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Uğur bey graficar diye aratın face de. Hazır set satılıyor. Gayette kaliteli Evet güzel kaliteli duruyor ancak benim ek olarak yapıştırmayı düşündüğüm yerler var. Ama yine de teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl Yazar comment_499590 25.03.2019 - 11:34 tarihinde, Uğur Keskin yazdı: Evet güzel kaliteli duruyor ancak benim ek olarak yapıştırmayı düşündüğüm yerler var. Ama yine de teşekkürler Uygulama sonrası fotoğrafları bekliyoruz o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 20197 yıl comment_499593 3 dakika önce, Emrah Ayaz yazdı: Uygulama sonrası fotoğrafları bekliyoruz o zaman Önümüzdeki hafta aldıklarımın hepsinin montajını yapacağım onu da yapıp fotoğraf koyarım buraya. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 20197 yıl comment_499942 Dün 1-2 saatlik çalışmayla ancak kolçağın içini ve birde sürücü tarafındaki ufak cebi yaptım ilk baştakiler biraz acemi işi ama şimdilik böyle yapabildim. Uzaktan bakınca çok belli olmuyor ek yerleri ve bence biraz daha olsun kaliteyi arttırdı gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl comment_500346 Bence gayet güzel olmuş da bunun tezmiliği zor olur mu acep diye düşünmedim değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl comment_500347 Onu ilerleyen günlerde göreceğiz ? Şimdilik onunla ilgili bende biraz çekinceliyim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 20197 yıl comment_500351 11 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Bence gayet güzel olmuş da bunun tezmiliği zor olur mu acep diye düşünmedim değil Direk basınçlı hava tutacaksın buna ? hatta detaylı temizlik borazanlar var hafif nemli basınçlı hava bunun temizliğinin ilacı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın